НАЧАЛО Други

Крипто потребителите с потвърдени самоличности са се удвоили тази година

ДЕК. 14, 2018 16:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто потребителите с потвърдени самоличности са се удвоили тази година

Центърът за алтернативни финанси в университета в Кеймбридж твърди, че броят на проверените крипто потребители се е увеличил през 2018 г. въпреки мечия пазар.


Според проучването броят на проверените потребители се е увеличил повече от два пъти през първите три тримесечия в сравнение с 2017.


Проучването показва, че към края на септември 2018 г. има 35 милиона потвърдени потребители на криптовалути. Това увеличение идва въпреки пазарните условия, характеризиращи голяма част от годината.

Според Bloomberg проучването на Кеймбридж установява, че мнозинството от потребители са физически лица, а не бизнес клиенти, което означава, че институционалното адаптиране все още не е развило достатъчно.

Междувременно, на места, които изпитват икономически сътресения, като Венецуела, гражданите са били принудени да преминат към криптовалути. За много от тези хора виртуалните валути като BTC, ETH или XRP могат да осигурят достъп до международни плащания и глобалната икономика.

Проучването отбелязва:

Индивидите могат да бъдат любители, инвеститори на дребно, потребители или клиенти, търсещи по-добра инвестиция или алтернатива за разплащане.

Увеличаването на броя на потребителите с проверена самоличност и броят на активните адреси, особено тези с малко средства, показват нарастващото приемане на криптовалути. Проучването, извършено от Кеймбридж, индиректно потвърждава това.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Обемът на търговия на Binance достигна невероятните $100 милиарда за един ден

100 billion traded yesterday on #binance pic.twitter.com/SelYpou3mL— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) October 21, 2021Водещата крипто борса записа този важен етап в деня, в който Биткойн, най-голямата крипт...
ОКТ. 21, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC може да създадат собствена криптовалута

AMC е „хиперактивен в крипто“Арон намекна за плановете по време на интервю за CNBC, като отбеляза, че AMC "става хиперактивен в крипто"."Има много причини, поради които AMC може да бъде успешен емитен...
ОКТ. 21, 2021 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 2,000 квалифицирани специалисти на Career Show Marketing, Sales & Customer Service

Специализирано онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти - Career Show Marketing, Sales & Customer Service ще се проведе на 30-ти ноември. В съби...
ОКТ. 21, 2021 10:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple си партнира с дубайска форекс компания

Дубайската фирма ще използва RippleNet Cloud, за да установи коридор за парични преводи между ОАЕ и Малайзия.Плащанията, изпратени чрез Al Ansari Exchange, ще бъдат получени от MoneyMatch, малайзийски...
ОКТ. 21, 2021 09:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света