НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто пазарът претърпява сериозни промени: Ethereum може да достигне $8,000, Solana показва устойчивост, а Furrever Token продължава да очарова

22.05.2024 11:30 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто пазарът претърпява сериозни промени: Ethereum може да достигне $8,000, Solana показва устойчивост, а Furrever Token продължава да очарова

Пазарът на криптовалути е изпълнен с важни събития, водени от желаното покачване на Ethereum към $8,000 на фона на нарастващия оптимизъм за одобрение на спот ETF.

Междувременно Solana, въпреки неотдавнашния спад, показва обещаващ дългосрочен растеж с впечатляващата си скорост на транзакциите и ниските такси, които привличат все повече проекти и потребители.

В по-леката страна на криптовалутите Furrever Token внася уникален чар със своя подход на тема котки и инициативи, ръководени от общността, като има за цел да предложи значителна възвръщаемост от текущата си предварителна продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като крипто пазарът продължава да се развива, тези монети показват динамичния и бързо променящ се характер на пазара.

Ethereum се насочва от $8,000, тъй като се очертава одобрение на ETF

Към настоящия момент Ethereum (ETH) се търгува на цена от около $3,750, отбелязвайки близо 2.5% ръст спрямо миналия ден. Този скок се адаптира към развиващата се идея за потенциалното одобрение на спот ETH ETF от Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC). Експертите на Standard Chartered оценяват 80-90% вероятност одобрението да се случи в рамките на седмицата.

Джеф Кендрик, ръководител на отдел „FX and Advanced Resource Investigate“ в Standard Chartered, сподели частици от знанието си с The Square, като вярва, че одобрението на тези ETF-и може да привлече между 2.39 и 9.15 милиона ETH в началото на годината – от $15 до $45 милиарда. Очаква се това вливане да засили изцяло ликвидността и пазарната капитализация на Ethereum, отразявайки победата, наблюдавана при по-късните спот Bitcoin ETF, които са събрали милиарди нетен приток от началото на дейността си през януари.

По-късните действия на SEC за стимулиране на търговията, за да се подпомогне пускането на спот ETF, базирани на ETH, засилиха вярата на сектора, като експертите на Bloomberg предвиждат 75% шанс тези ETF да получат подкрепа.

На фона на този положителен фон Standard Chartered остава с бичи нагласи по отношение на Ethereum и Bitcoin. Кендрик смята, че Ethereum може да достигне $8,000 до края на 2024 г. и евентуално да се изстреля до $14,000 до 2025 г. Междувременно се очаква цената на Bitcoin да достигне $150,000 до края на следващата година и да се повиши до $200,000 през 2025 г., което отразява стабилна гледна точка за основните криптовалути.

Силата на Solana: Въпреки срива, дългосрочното развитие остава обещаващо

В момента Solana се търгува на цена от $180, което е с 1.4% по-малко в сравнение с 21 май. Във всеки случай, през седмицата Solana нарасна с 24% и с 16% в рамките на последния месец, което може да се окаже страхотна серия за криптовалутата.

Solana отново се откъсна от рекордното развитие благодарение на невероятния TPS, разходите и все по-големия брой проекти и клиенти. Подобно отклонение говори за евентуални печалби в рамките на следващите седмици, подпомогнати от инерцията на двете най-големи криптовалути.

Надеждните, обективни мерки са много благоприятни и от специализирана гледна точка. В момента RSI е над 50, но в последно време се понижава и може би се сблъсква с тласък, за да се измъкне от зоната на свръх продажбата. Също така, 30-дневната пълзяща средна е решително над 200-дневната, което се счита за мечи сигнал и е характерно за етапите на развитие.

Solana наистина се представя добре, както се вижда от обема на търговията, който днес надхвърля $4 милиарда. Положителните настроения, свързани със спот-базирания Ethereum ETF, освен това са част от бичата прогноза за Solana.

Furrever Token (FURR): Очарователна спекулация в света на криптовалутите

В рамките на широкия свят на криптовалутите Furrever Token (FURR) си извоюва титла, като ангажира лица, които харесват забавен и любопитен поглед към виртуалните пари. Furrever Token предлага закачлив заместител на конвенционалните криптовалути с привличащата вниманието тема с дигитални котенца и сериозният акцент върху общността.

Furrever Token работи в посока отношенията с клиентите, като включва сладки стикери, емотикони и илюстрации на тема котки, което изгражда вярна и разширяваща се общностна база. Тази техника я прави интересна в очите на поддръжниците на меме монети, но и подчертава потенциала ѝ да бъде специален елемент в пространството на криптовалутите.

Финансовата структура на Furrever Token е планирана така, че да подсили отдадеността на проекта към поддържано развитие и сигурност. От всичките 9 милиарда токена, 65% от тях са запазени за предварителна продажба, 25% са за децентрализирани борси, а 10% са предоставени за разработчиците, като са заключени за срок от една година. Доброто представяне на предварителната продажба помогна на проекта да набере над $1.1 милиона, като е почти в средата на осмия си етап.

Имайки всичко това в предвид евтината цена на Furrever Token по време на този етап на предварителната продажба от $0.000648 може да се окаже чудесна възможност. За инвеститорите, любопитни към криптовалути в начален етап на развитие, това може да бъде интересен проект, тъй като според разработчиците му FURR има потенциал за до 15Х печалби след официалното листване на борсите. Освен това конкурсът за най-много добавяне покупки, който по план ще раздаде награди на стойност $20,000 предоставя допълнително вдъхновение за ранните инвеститори.

Свържете се с общността на Furrever Token още днес, като посетите официалния уебсайт на проекта на furrevertoken.com. Това разширение предлага специален шанс да допринесете за крипто дейност, която е толкова възхитителна, колкото и обещаваща.

Посетете furrevertoken.com, за да си осигурите токени и да се присъедините към това вълнуващо начинание. На инвеститорите, които се интересуват от тази възможност, се препоръчва да се свързват само с официалната поддръжка на [email protected], за да избегнат потенциални измами.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token
Присъединете се към раздаването на $20,000
Присъединете се към официалната група в Telegram
Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Ефектът от спада на Solana върху Dogecoin и Furrever Token – трябва ли инвеститорите да се притесняват?Въпреки че по-широкият пазарен спад хвърли сянка върху много активи, перспективите пред Dogecoin и Furrever Token остават устойчиви.

21.06.2024 11:35 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.