НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Крипто пазарите виждат покачване, след като SEC обещаха да преразгледат отказаните Биткойн ETF

ОКТ. 29, 2018 20:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто пазарите виждат покачване, след като SEC обещаха да преразгледат отказаните Биткойн ETF
Петък, 24 август: крипто пазарите са отбелязали значително покачване днес, като всички, освен един от първите 40 криптовалути по пазарна граница, твърдо в зелено, според данни от Coin360.

Market visualization from Coin360

Биткойн (BTC) отбеляза солиден ръст, като надхвърли ценовата точка от $6 600, като започна деня малко над $6 400. Водещата криптовалута се е увеличила с около 3% през последните 24 часа, като се е търгувала на $6,624.

22-и август, Биткойн падна от над $6 700 до под цената от $6 400, следвайки новината за нови анти-крипто политики в Китай, както и друга серия от откази за подаване на заявки за няколко фонда, търгувани на фондовата борса Bitcoin (ETF) от Комисията за ценни книжа и борси в САЩ (SEC).

Съгласно CoinMarketCap, Биткойн и VeChain (VET) са единствените две криптовалути сред 20-те най-големи монети, които през последните 7 дни са отбелязали известни печалби, а Биткойн е 1,43% нагоре.

Bitcoin 7-day price chart

Топ алткойна, Ethereum (ETH), е до около 2.7% днес, търгувайки на $280 . След тенденция на спад през седмицата, втората криптовалута по пазарна капитализация претърпя тежка загуба от 41% през последните 30 дни.

Ethereum 30-day price chart

Общата пазарна горна граница е лека до днес, като предимно надхвърля границата от 210 милиарда долара през последните 24 часа. След като спадна до 203 милиарда на 22-и август, капитализацията на всички криптота се увеличи до $214.7 милиарда от времето на пресата.

Total market capitalization of all cryptocur <a href=/kripto-valuti/republic-protocol rel=ren cies, 7-day chart" />

Сред най-големите 10 монети, EOS ( EOS ) и Monero (XMR) отбелязаха най-значителен ръст през последните 24 часа, съответно с 4.7 и 3.9%.

Вчерашното солидно покачване на крипто пазарите идва след съобщението от SEC, че Комисията ще преразгледа решението си от 22-и август да отхвърли девет заявки за регистрация на Биткойн ETF. По-рано днес анализаторът на Crypto Market, CNBC, Брайън Кели, предсказа, че първите Биткойн ETFs ще започнат да функционират през февруари 2019 г. Според Кели, светът става "постепенно по-близо" до първото одобрение на ETF Биткойн, сочейки" въпреки отхвърлянето на последните заявления.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да продължи възхода си, според Glassnode

Glassnode отбелязва в доклад, че дългосрочните притежатели на Биткойни са натрупали 79.5% от всички BTC, което е еквивалентно на стойността, постигната през октомври миналата година преди началото на ...
СЕП. 16, 2021 13:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitwise подава документи за ETF на Биткойн фючърси

ETF са инвестиционни продукти, които проследяват цената на актив или група активи и се търгуват като акции на реална борса.ETF Series Solutions се обединиха с Bitwise Index Services, подразделение на ...
СЕП. 16, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Fidelity лобира SEC да одобри Биткойн ETF

На 8-ми септември се проведе частна среща между президента на Fidelity Digital Assets Том Джесоп, шестима от ръководителите на фирмата и няколко служители на SEC.Финансовите ръководители изложиха реди...
СЕП. 15, 2021 12:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

В бичи пазар ли е Биткойн? - ето какво мисли Уили Ву

В редица нови Twitter публикации, Ву информира своите 723,300 последователи, че вижда огромна фаза на разпределение, която се разиграва при Биткойн.“Биткойн продължава да разпределя равномерно монети....
СЕП. 15, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света