НАЧАЛО Други

Крипто обмените може да удвоят приходите си тази година

август 20, 2018 16:01 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто обмените може да удвоят приходите си тази година

Sanford С Bernstein & Co са изготвили доклад, който сигнализира за увеличение на приходите на обмена на криптовалути. Оценките са в около 4 милиарда долара за тази година.

Публикуваното проучване, озаглавено „Crypto Trading – следващото голямо нещо е тук?“, констатира, че въпреки излишъка от заглавия и публикации сеещи FUD, се очаква крипто търговия да осигури огромни печалби за обмените.


Миналата година най-големите платформи за обмен генерираха 1,8 милиарда щатски долара от такси само от транзакции с крипто операции. Това възлиза на около 8% от общите приходи, събрани от традиционните борси.

Очакваното увеличение на приходите според анализаторите е заради традиционните фирми ще възникне значителен брой инвестиционни възможности, тъй като броят класове крипто-активи ще се увеличи и институционалното търсене ще нарасне.

Базираният в САЩ обмен Coinbase се очаква да достигне ненадминато ниво на популярност поради подкрепата си от традиционните банки, борси и рисков капитал. Според изследването Coinbase е отговорен за 50% от генерираните приходи.

Според доклада, играчите от Wall Street, които навлизат на пазара, включително Goldman Sachs и JPMorgan Chase, се смятат за определящи приливите и отливите. Докато повечето мейнстрийми финансови институции не желаят да приемат криптовалутите, изследването показва, че промяната е предстояща и с нея ще дойдат повишените печалби за обмените.

Bernstein очакват традиционните финансови институции да навлязат на пазара много по-бързо от повечето специалисти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене