НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Крипто милиардер споделя кои два алткойна следи внимателно

НОЕ. 29, 2021 16:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто милиардер споделя кои два алткойна следи внимателно

Тим ​​Дрейпър назовава два алткойна на крипто пазарите, които следи поради силните им фундаменти и уникални случаи на употреба.

В ново интервю за Bloomberg Markets милиардерът каза, че Tezos (XTZ), който има програмируем блокчейн с отворен код, има много от нещата, които търси в крипто проект.


“Това, което разлгеждам, е кои са предприемачите и кои са инженерите зад даден токен. Харесвам някои от токените. 

Обичам Tezos, защото има страхотен инженерен екип и те [промениха] начина на управление на този токен. Правят го като доказателство за залог. Те използват по-малко енергия и имат нова форма на управление и това е вълнуващо.”


Дрейпър каза, че също така гледа базирания на Етериум алткойн Aragon (ANT). Aragon е софтуер с отворен код, който позволява на потребителите да изграждат и управляват свои собствени децентрализирани автономни организации (DAO).


Aragon разработи управлявана от общността децентрализирана съдебна система за разглеждане на субективни спорове, изискващи преценката на човешки съдебни заседатели. Според Дрейпър тази система може да “революционизира начина на работа на журито”.


Не Пропускай: Анализатор предвижда отскок за Биткойн - ето какво мисли за Етериум

Разглеждайки Биткойн, основателят на Draper Associates казва, че най-голямата криптовалута е страхотен хедж срещу инфлацията и че нейният протокол предлага превъзходно доверие и надеждност в сравнение с държавните организации.


“За инвеститорите мисля, че задържането на Биткойн вероятно е добро [нещо], защото има само 21 милиона биткойни и те представляват свободата, която ни позволява да ги използваме навсякъде, и доверието, в това, че се доверявате на софтуера вместо да се доверите на някоя банка или някое държавно образувание.”


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света