НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

АВГ. 3, 2021 20:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

Крипто китовете прехвърлиха Tether (USDT) на стотици милиони долари на и извън борсите през уикенда, тъй като Биткойн скочи до най-високите си цени за последния месец.

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.


В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 милиона от платформата за кредити Compound (COMP) в три отделни транзакции, според крипто тракера Whale Alert. Etherscan показва, че субектът зад портфейла е притежател на криптовалути с дълбоки джобове, разбъркващ USDT за стотици милиони в и извън Compound.


Освен това, четири отделни непознати портфейла изпратиха над $221 милиона в стабилна монета на крипто борси през уикенда.Въпреки тези големи ходове обаче, популярният крипто трейдър и анализатор Майкъл ван де Поуп каза на своите 361,300 последователи в Twitter, че съотношението на Биткойн към стабилните монети (SSR) остава ниско.


ПРОЧЕТИ ОЩЕЩе успее ли Binance да обработва 20 милиона транзакции на ден?


SSR измерва съотношението между предлагането на Биткойн и това на стабилни монети. Според компанията за блокчейн анализи Glassnode, нисък SSR показва, че стабилните монети в обращение имат по-голяма покупателна способност за закупуване на BTC.


Ван де Поуп поясни,


Съотношението на предлагане на Биткойн към това на стабилни монети (SSR) все още е на дъното. Това означава, че в кулоарите има тонове ликвидност, готова за изтласкване на пазарите. Все още предстои голям възход.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света