НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто китове в действие: Топ 5 гейминг токена в радара на китовете – струва ли си да се купуват?

11.05.2024 9:29 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто китове в действие: Топ 5 гейминг токена в радара на китовете – струва ли си да се купуват?

Често подценяван, пазарът на крипто игри крие обещаващи токени с висок потенциал за растеж. Въпреки настоящия спад на пазара, няколко токена за игри се радват на забележителен интерес от страна на крипто китовете.

Наред с KangaMoon (KANG), MultiversX (EGLD), Ronin (RON), Gala (GALA) и Axie Infinity (AXS) се подготвят за положителен импулс през следващата седмица.

Тези заслужаващи внимание претенденти попадат в заглавията на вестниците със своя висок потенциал за растеж и значими партньорства. Анализирайки дейността на крипто китовете, можем да проучим дали те вярват в бъдещето на горепосочените GameFi токени в следващия бичи цикъл.

Предварителната продажба на KangaMoon набра над $6 милиона приходно финансиране, може ли да достигне $9 милиона?

Първият гейминг токен в радара на крипто китовете, който ще разгледаме е KangaMoon (KANG). Със своята концепция за P2E игри и подход, ориентиран към общността, GameFi токена привлече вниманието на крипто пазара, предизвиквайки спекулации за следващия 100Х гейминг токен на 2024 г. Забележително е, че KangaMoon вече е набрала над $6.5 милиона приходно финансиране, като целта е да набере $8 милиона до края на май.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Наскоро платформата за P2E игри обяви партньорството си с RaidSharksBot, което възнамерява да повиши ангажираността на общността и да разпали вълнението в екосистемата. Този ход привлече повече внимание в екосистемата на игрите, като KANG токена натрупа над 6,000 притежатели и над 20,000 регистрирани членове.

Стратегически настроена да навлезе в P2E игралната индустрия, KangaMoon ще отвори този пазар за своите инвеститори, което ще задвижи нейната популярност и стойност. Нещо повече, KangaMoon се подготвя за потенциално листване на първокласни централизирани крипто борси (CEX), което според анализаторите ще повиши цената на KANG до $0.5. С оглед на това различни крипто китове следят внимателно предварителната продажба на KangaMoon и акумулират KANG.

С атрактивната си цена от $0.025 в петия етап на предварителната продажба, KANG токена вече е регистрирал над 400% възвръщаемост на стойността на цената. Анализаторите прогнозират, че до края на 2024 г. цената на KangaMoon може да нарасне експоненциално 100Х.

Цената на MultiversX може да скочи с 221% през май

Друг гейминг токен, който влиза в заглавия на крипто пазара, е криптовалутата MultiversX. Наскоро MultiversX си сътрудничи с Bware Labs за създаване на програма за безвъзмездни средства в помощ на стартиращи предприятия. Тези стартиращи предприятия ще използват мрежата MultiversX и инфраструктурата Blast API на Bware Labs, за да изградят своите проекти.

На фона на тези събития цената на MultiversX стана свидетел на значителни изходящи потоци, като през последните седем дни спадна с над 13%, според данни на CoinMarketCap. Неотдавнашният низходящ тренд се дължи на текущия спад на пазара. Във всеки случай, MultiversX преживя повишена активност във веригата, като големите инвеститори изместиха своите позиции.

Макар че техническият анализ на MultiversX показва натиск за продажба, цената му все още се търгува на 100- и 200-дневните ЕМА, което показва потенциално предстоящ бичи цикъл. Освен това неотдавнашните дейности на китовете в мрежата биха могли да сигнализират за предстоящо покачване на цената на MultiversX. С оглед на това няколко експерти направиха бичи прогнози, като прогнозираха, че цената на MultiversX може да достигне $115 през май 2024 г.

Притежателите на Axie Infinity в позиции на загуба – ще предизвика ли по-нататъшни спадове?

Според платформата за пазарна информация IntoTheBlock монетата Axie Infinity е сред десетте криптовалути с най-много HODLers, които се намират в позиции на загуба. Algorand, Arbitrum, Sandbox и Axie Infinity водят класацията, регистрирайки над 80% от притежателите си в позиция на загуба.

На фона на тези мечи новини за Axie Infinity, AXS може да се окаже отлична възможност за своите инвеститори, стига да покаже положителна инерция и повишено увеличение на активността и растежа си на веригата. Поглеждайки към техническия анализ на Axie Infinity, цената на Axie Infinity се подготвя за евентуален бичи цикъл, като повечето индикатори сигнализират в зелено.

С оглед на това различни крипто анализатори все още са оптимистично настроени за цената на Axie Infinity, като предполагат, че през май 2024 г. стойността ѝ ще се покачи над $22.

Отворената бета версия на Apeiron ще бъде пусната в мрежата на Ronin – ще предизвика ли възход?

При едно вълнуващо развитие на събитията Ronin Crypto пуска нова игра – Apeiron Beta. Тази игра обединява различни жанрове, за да създаде освежаващо гейминг изживяване. Играта е нещо повече от подхранвана от хайп; тя предлага различно усещане, вроден състезателен характер и стратегически предизвикателства.

Освен това друга игра от типа „ Play-to-Earn“, Puffverse, планира да се присъедини към мрежата Ronin и да пусне токен за парти игра. На фона на всички тези бичи новини за Ronin, цената на Ronin все още се бори за възходящ тренд. Неотдавнашният низходящ тренд в цената на Ronin се дължи на по-широкия мечи пазар. Във всеки случай техническите му показатели сигнализират за неутрална позиция с бичи предстоящи тенденции. Много експерти намекват, че до края на 2024 г. цената на Ronin ще достигне $6.16.

Обемът на търговията с криптовалути на Gala се покачва – ще предизвика ли рали?

Gala Crypto предефинира индустрията на крипто игрите със своята отличителна система, която дава на играчите действителна собственост върху техните активи в играта. Неотдавна Gala си партнира с известна компания за игри, което засили пазарната активност на екосистемата.

С отличните перспективи и развитие на екосистемата, цената на Gala прави значителни отливи през последните няколко дни. През изминалата седмица цената на Gala отбеляза рязък спад от около 5%, за да се търгува на ниво от $0.04, според данни на CoinMarketCap.

Въпреки настоящите мечи настроения се наблюдава повишена пазарна активност в мрежата на Gala, като криптовалутата стана свидетел на завидно увеличение на обема на търговията си. Освен това монетата Gala се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА. С повишената пазарна активност в мрежата монетата Gala може би се подготвя за предстоящи ценови движения. Много анализатори са оптимистично настроени, като прогнозират, че тя може да достигне $0.15 до 2024 г.

Заключение

Макар че всички горепосочени гейминг токени са на радара на крипто китовете, KangaMoon се откроява. Интересното е, че KangaMoon има малка пазарна капитализация, което означава, че са необходими по-малко средства, за да се предизвика увеличение на стойността. В крайна сметка KANG може да регистрира астрономически ръст по-бързо от останалите, оглавявайки групата на гейминг токените като най-добрия GameFi токен за инвестиране през 2024 г.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

19.05.2024 22:15 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространствотоВ постоянно развиващия се свят на криптовалутите Shiba Inu, Ethereum и Solana правят значителни стъпки, които отразяват техните уникални позиции и потенциал на пазара.

19.05.2024 17:40 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.