НАЧАЛО Биткойн

Крипто кит купува Биткойн за над $1 милион всеки ден

април 10, 2022 15:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто кит купува Биткойн за над $1 милион всеки ден

Активността на китовете често се тълкува като интересен индикатор за представянето на цената на Биткойн (BTC).

Въпреки това, някои големи притежатели на актива са страстни защитници на стратегията за DCA, сочи нов анализ.

Независимо от цената

Според екранната снимка, споделена от @Capital15C в Twitter, има акаунт в мрежата на Биткойн (BTC), който излива около $1 милион във флагманската криптовалута всеки ден, без да се съобразява с колебанията в цената.

Екранната снимка обхваща периода от 22-ри февруари 2022 г. до момента. В началото на този период сметката съдържаше 8,652 биткойна (BTC), докато на 7-ми април 2022 г. бяха над 9,779 BTC.

По този начин той/тя закупи Биткойн в широк ценови диапазон: от $35,000 до $47,000. Изглежда, че неговата/нейната увереност става още по-силна: през последните дни „дневните“ инвестиции нараснаха над $1.2 милиона.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) ще експлодират със 100% до средата на 2023 г., казва Джейсън Ърбан

Деноминираната в долари оценка на активите, държани от споменатата сметка, се увеличи от $326 милиона на $426 милиона; това се равнява на увеличение от 30.67%.

Китовете пак купуват?

Също така същият анализатор забеляза суперагресивен кит, който увеличи портфолиото си десетократно от началото на март 2022 г. Чрез закупуване на 500-1000 BTC дневно той/тя увеличи богатството си от $36 милиона на $434 милиона.

Коментаторите обаче признаха, че това може да е посредник – а не страстен ентусиаст, убеден, че следващата фаза на възхода на Биткойн (BTC) идва.

Както беше посочено по-рано, в средата на март 2022 г., Биткойн (BTC) китовете бяха на кръстопът: тенденцията за покупка или продажба не беше ясна.

През последните дни, на фона на спад в цената на Биткойн, няколко портфейла на китове от ерата на Сатоши преместиха своите монети, което е тревожен сигнал за Биткойн биковете.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Твърде късно ли е да закупите Биткойн преди 2023?

Биткойн все още диктува модата в крипто света. Но дали си струва да купите сега? Има ли нови проекти на хоризонта? Нека видим в тази статия.

декември 8, 2022 17:19 1 мин. четене

Биткойн: Въпреки забраната, Китай още е движеща сила в пространството

Въпреки че Китай започна да ограничава използването на криптовалути, най-вече на Биткойн (BTC), още през 2013 г., оттогава страната неволно придоби и запази статута на тих крипто кит.

декември 8, 2022 13:55 1 мин. четене

Биткойн обезпечението на Binance вдъхва доверие на пазара

Според световната одиторска компания Mazars гигантът криптоборсата Binance има достатъчно резерви, за да подкрепи Биткойните (BTC) на своите потребители.

декември 8, 2022 12:40 1 мин. четене

Биткойн: Вижте колко са реализираните загуби на инвеститорите

След тазгодишния срив на криптопазарите много от инвеститорите, както тези на дребно, така и институционалните намалиха експозицията си към Биткойн или напълно избягаха от позициите си.

декември 8, 2022 7:37 1 мин. четене