НАЧАЛО Други

Крипто игра с карти

ЮНИ. 17, 2018 14:13 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто игра с карти

Екипът зад CryptoZombies - уебсайт, посветен на преподаването на хора как да кодират Ethereum DApps - стартира първата колекционерска игра на карти (тип Trading Card Game) на блокчейн. За да се наберат средства за развитието на играта, екипът предпочете Kickstarter пред ICO.


Изненада? Може би не.


Джеймс Мартин Дъфи, създател на CryptoZombies, вярва, че играта може да върви рамо до рамо с големите заглавия, като Magic:The Gathering. Вместо да стартира ICO, екипът реши да използва Kickstarter точно за своята аудитория. Какъв по-добър начин да спечелите доверие като легитимен проект, отколкото да стартирате crowdfunding кампания на популярния Kickstarter?

Компанията се надява да събере 250 000 долара с кампанията си, която ще продължи 60 дни.

Играта твърди, че работи като всяка игра на карти - играчите ще могат да събират карти, да се бият с други хора и да търгуват помежду си. Някои от уникалните характеристики на Zombie Battleground срещу основните игри идват от нейните блокчейн корени.

Всички карти са ERC-721 токени, което означава, че те са уникални, точно като CryptoKitties. Освен това играчите ще могат да продават картите си на perr-to-peer пазара, от който ще печелят истински пари. В крайна сметка това означава, че играчите могат да инвестират толкова много пари в играта, колкото искат, тъй като те ще могат да го продадат всичко, след като са приключили с него - поне хипотетично.


Тези, които желаят да участват, могат да направят това, като изберат от една от петнадесетте награди, като вноските варират от $ 10 до $ 10,000. На най-ниските нива поддръжниците ще получават предимно изключителни актуализации, бустер пакети, уникални карти и бета покани за себе си и приятелите си.


След като залозите надхвърлят прага от 1 000 долара, наградите включват тениски, физически карти Zombie Battleground, карта Zombie на базата на участниците, миниатюрни статуи на зомбита и дори пътуване до Тайланд за една нощ с екипа.

Всички награди са на разположение за всички в света и се очаква да се направят от май 2019 г. Кампанията включва и две цели - ако достигне $ 275,000, всички поддръжници ще получат две ограничени редки карти и ако достигнат $ 300,000, цяло ново приключение ще бъде добавено към финалната игра.

Екипът вярва, че Zombie Battleground ще бъде първият Етериум опит за много потребители по цял свят и играчите ще се насладят на играта за това, което е, независимо къде се намира.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света