НАЧАЛО Други

Крипто игра с карти

ЮНИ. 17, 2018 14:13 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто игра с карти

Екипът зад CryptoZombies - уебсайт, посветен на преподаването на хора как да кодират Ethereum DApps - стартира първата колекционерска игра на карти (тип Trading Card Game) на блокчейн. За да се наберат средства за развитието на играта, екипът предпочете Kickstarter пред ICO.

 


Изненада? Може би не.


Джеймс Мартин Дъфи, създател на CryptoZombies, вярва, че играта може да върви рамо до рамо с големите заглавия, като Magic:The Gathering. Вместо да стартира ICO, екипът реши да използва Kickstarter точно за своята аудитория. Какъв по-добър начин да спечелите доверие като легитимен проект, отколкото да стартирате crowdfunding кампания на популярния Kickstarter?

Компанията се надява да събере 250 000 долара с кампанията си, която ще продължи 60 дни.

Играта твърди, че работи като всяка игра на карти - играчите ще могат да събират карти, да се бият с други хора и да търгуват помежду си. Някои от уникалните характеристики на Zombie Battleground срещу основните игри идват от нейните блокчейн корени.

Всички карти са ERC-721 токени, което означава, че те са уникални, точно като CryptoKitties. Освен това играчите ще могат да продават картите си на perr-to-peer пазара, от който ще печелят истински пари. В крайна сметка това означава, че играчите могат да инвестират толкова много пари в играта, колкото искат, тъй като те ще могат да го продадат всичко, след като са приключили с него - поне хипотетично.


Тези, които желаят да участват, могат да направят това, като изберат от една от петнадесетте награди, като вноските варират от $ 10 до $ 10,000. На най-ниските нива поддръжниците ще получават предимно изключителни актуализации, бустер пакети, уникални карти и бета покани за себе си и приятелите си.


След като залозите надхвърлят прага от 1 000 долара, наградите включват тениски, физически карти Zombie Battleground, карта Zombie на базата на участниците, миниатюрни статуи на зомбита и дори пътуване до Тайланд за една нощ с екипа.

Всички награди са на разположение за всички в света и се очаква да се направят от май 2019 г. Кампанията включва и две цели - ако достигне $ 275,000, всички поддръжници ще получат две ограничени редки карти и ако достигнат $ 300,000, цяло ново приключение ще бъде добавено към финалната игра.

Екипът вярва, че Zombie Battleground ще бъде първият Етериум опит за много потребители по цял свят и играчите ще се насладят на играта за това, което е, независимо къде се намира.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

PayPal официално потвърдиха придобиването на Curv

Финансовите условия на сделката не са оповестени.Множество медии съобщиха, че преговорите за придобиване все още са в ранен етап миналата седмица, но PayPal вече го направи официално.PayPal се ангажир...
МАР. 8, 2021 16:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Наддаването за първата публикация в Twitter достигна $2,5 милиона

В петък главният изпълнителен директор на Twitter Джак Дорси обърна внимание на токенизирана версия на първия си туит на платформата за незаменяеми токени (NFT) Valuables. Въпреки че туитът от 2006 г....
МАР. 7, 2021 18:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Марк Кюбан е новият милиардер подкрепил мем криптовалутата Dogecoin

Изминаха само няколко дни, откакто Maverics започнаха да приемат популярната мем криптовалута, но вече са получили над 20,000 DOGE (приблизително $1,000).Dogecoin до $1?Въпреки че сумата може да не из...
МАР. 7, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джак Дорси издаде първия си туит под формата на NFT

Публикуван от Дорси на 21-ви март 2006 г., туитът, който гласи "just setting up my twttr", вече е получил оферта за $88,888.88 от потребител, наречен "@ Crypto888crypto“.just setting up my twttr— jack...
МАР. 6, 2021 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света