НАЧАЛО Други

UNCHAIN 2019 в Берлин - Крипто и блокчейн събитието на 2019 година наближава

МАЙ. 23, 2019 17:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 UNCHAIN 2019 в Берлин - Крипто и блокчейн събитието на 2019 година наближава

Берлин: Следващият месец, конференцията на UNCHAIN 2019 отново ще срещне с най-съвременните крипто влиятели, като ще присъстват хора като Тоун Вайс и Брок Пиърс, наред с други.


14-15 юни, Берлин: Пионерите и визионерите са добре дошли да се присъединят към конференцията UNCHAIN 2019 за създаване на контакти, започване на бизнес и спорни дискусии на най-вълнуващите области на използването на крипто и блокчейн технология в реалния свят.

Второто издание на миналогодишните 10 най-популярни събития ще съберe отново ранни осиновители в криптосферата и вземащи решения лица от определени индустрии. Един от акцентите на събитието е форматът за "речи около камината" с известни крипто влиятели, като например американския крипто-предприемач Брок Пиърс, председател на Фондация Биткойн и съосновател на EOS Alliance.

Резултат с изображение за unchain 2019

Произхождайки от радиопредаванията на 32-ия президент на САЩ, Франклин Рузвелт, формата за "речи около камината" предполага отговори на трудни въпроси на прост език и обща неформална атмосфера. Последното ще бъде осигурено от модератора Арън Кьониг, известен с книгите си, свързани с криптовалути и блокчейн технология, който е и модератор на известната партньорска конференция на UNCHAIN в Латинска Америка, наречена Labitconf.

Миналогодишният партньор на UNCHAIN, Ерик Ворхийс, (съосновател и главен изпълнителен директор на ShapeShift) току-що определи конференцията със следните думи:

UNCHAIN беше по-малко "хайп" и по-смислена дискусия от много други световни конференции. Силно препоръчително е да се отиде.

Тази година, конференцията UNCHAIN премества местоположението си от Хамбург до Берлин, най-горещата точка на Германия за предприемачи и блокчейн стартъпи. Venue Säälchen, уникална забележителност, разработвана от собствениците на нощни клубове в Берлин, предоставя еклектична рамка за работа в мрежа и последваща програма за нощен живот. Това е градско селище, изработено от груба зидария и скрап, вместо безлична офисна архитектура.


Какво друго ще се случи?


Разбира се, дневният ред не се ограничава до "речи около камината". 30+ оратори, включително Уолстрийт ветеранът Тоун Вайс, пионерът инвеститор в блокчейн, Еди Травия, както и водещи разработчици, изпълнителни директори и съоснователи на известни инициативи ще се съсредоточат върху случаите на използване на блокчейн, нови бизнес модели, вътрешни стратегии и регулаторни аспекти на крипто. Крипто плащанията, поверителността на личния живот и скалируемостта на Биткойн , различните слоеве на блокчейн, приложенията на интелигентните договори, инвестиции и набирането на средства, и много други теми ще бъдат обсъдени от тях.

Струва си да се каже, че най-популярните крипто билети вече са продадени, но за онези, които са разбрали за събитието точно сега, на официалния сайт остават още много възможности.


Използвайте промоционалния код LEV8MPUC, за да получите 20% отстъпка от билетите Standard и Experience.


В канала на събитието в YouTube можете да се информирате относно това как протече миналогодишното събитие.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света