НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто експерти споделят своите топ алткойни за наблюдение ако има алткойн сезон през 2024 г.

01.03.2024 9:14 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто експерти споделят своите топ алткойни за наблюдение ако има алткойн сезон през 2024 г.

Биткойн е начело на бичата атака на крипто пазара с неотдавнашното си преминаване и задържане на границата при $62,000 за първи път от ноември 2021 г. насам.

Въпреки че Биткойн може да е на прага на формирането на нов исторически връх, много топ крипто аналитици смятат, че това е сезонът за алткойните.

Майкъл ван де Поуп е една от най-известните фигури, които обявиха 2024 г. като алткойн сезон за крипто пазара. Други крипто анализатори повториха същите чувства, като Cyclop заяви: “На прага сме на най-големия алткойн сезон в историята”.

Въпреки това има хиляди алткойни, от които да се избира, което прави процеса на намиране на най-добрите алткойни труден, особено за новите инвеститори. Един сигурен начин за намиране на най-добрите алткойни, в които да инвестирате, е като следвате докладите и анализите на опитни инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да разгледате анализите на някои водещи фигури в областта на криптовалутите и техните избори за сезона на алткойните през 2024 г. Прочетете, за да потърсите отговорите на въпроса: ” Кои са най-добрите алткойни за дългосрочно държане?”.

Най-добър избор ли е KangaMoon?

През последните няколко седмици KangaMoon (KANG) се очерта като преобладаващ фаворит сред много от ентусиастите. През алт сезона на 2024 г. няколко топ анализатори очакват KangaMoon да донесе печалби от над 50х. Много от тези анализатори посочват уникалността на KangaMoon като причина за бичите си прогнози.

Основата на този вълнуващ нов проект е авангардна Social-Fi технология, която плаща на членовете на KangaMoon според това колко активни и ангажирани са в мрежата. Ентусиазмът около този нов алткойн се засилва от многобройните ежедневни, седмични и месечни предизвикателства, които са достъпни в мрежата.

Проектът е замислен така, че да се превърне в новия дом на меме общността, което подкрепя прогнозите за възможно огромно увеличение на KANG. KangaMoon вече отбеляза 50% ръст на цената, за да я изтласка до $0.0075, но с прогнозите на експертите може да се очаква връх от $0.375 през 2024 г.

Майкъл ван де Поуп: Chainlink и Arbitrum

Майкъл ван де Поуп не само прогнозира началото на алткойн сезона, но той сподели и избора си за най-добрите алткойни, които да се държат през 2024 г.

Във видеоклип с анализи ван де Поуп прогнозира двукратно покачване на цените на LINK. Той също така добави, че може да има “бичи и пробив и може би подновено лято на DeFi”. Майкъл ван де Поуп правилно прогнозира скока на цената на Arbitrum над $1.5. Макар че ARB вече изпълни тази прогноза, анализаторът отбеляза, че “ако ще има друг импулс, който ще се осъществи, той ще е към $3.50 или $5”.

Али Мартинез: VeChain

Според опитния пазарен анализатор Али Мартинез, VeChain има един от най-експлозивните потенциали на бичия пазар през 2024 г. Мартинез обясни, че VET е пробила над многогодишна съпротива, което може да я подготвя за огромни печалби през 2024 г.

Цената на VeChain се е повишила с почти 75% през последния месец. Въпреки това Мартинез смята, че VeChain има още по-обещаващо бъдеще. Според него се очаква “бичи ръст до $0.70 до ноември!”. Мартинез поставя това в перспектива, като спекулира, че цената на алткойна може да се повиши до 14 пъти до 2024 г.

Митеш Шах: Етериум

Като втората по големина криптовалута, макар че мнозина може да смятат Етериум за ясен избор, фундаменталните данни сочат, че топ алткойнът е на път да претърпи голямо ценово рали. През март Етериум ще преживее дългоочакваното си обновяване на Dencun. Освен това през следващите месеци се очаква топ алткойнът да получи своето одобрение за спот ETF.

Ако представянето на Биткойн след ETF се възпроизведе, лесно е да се разбере защо Митеш Шах го е избрал като един от най-добрите алткойни за инвестиране.

Главният изпълнителен директор на Omnia Markets очаква цената на Етериум да достигне връх от $5,000 през 2024 г. През 2025 г. Шах прогнозира, че цената на алткойна ще достигне височина от $10,000, коет
о представлява ръст от над 300% спрямо сегашния му диапазон.

Cyclop: Injective

Injective (INJ) вече показа на крипто пазара на какво е способен, като през 2023 г. нарасна с над 2,700%. Въпреки миналите си геройства, един от най-добрите крипто аналитици, Cyclop, все пак избра Injective като един от най-добрите алткойни за този алтсезон.
За да последва впечатляващата си 27-кратна година, Cyclop смята, че Injective може да регистрира печалби от до 50х през алткойн сезона на 2024 г.

JD и Оливър Мишел: Ripple

Ripple (XRP) може и да не се радваше на впечатляваща серия през последните няколко години поради правната си битка със SEC, но няколко крипто анализатори подкрепят алткойна да бъде най-впечатляващият изпълнител през 2024 г.

JD е един от тези експерти, като подчерта, че XRP е излязъл от 6-годишен мечи модел. Сега XRP е на път “най-накрая да направи животопроменящи печалби!”, заяви JD. Той определи ценова цел за XRP над $3.

Интересно е, че JD не е сам, тъй като Оливър Мишел, основател и главен изпълнителен директор на фирмата за рисков капитал Tokentus Investment AG, също даде смели прогнози за XRP. Мишел е още по-бичи, като прогнозира, че монетата може да направи до 5-10х, което го прави един от най-добрите алткойни, които трябва да се наблюдават.

Дан Гамбардело: Cardano

Cardano е един от топ алткойните, на които много анализатори обръщат внимание през алткойн сезона на 2024 г. Въпреки че е един от най-добрите алткойни, ADA се бори да поддържа бичи тренд, като за последен път докосна границата от $1 за почти две години.

“Cardano няма да бъде под $1 още дълго време”. отбеляза Дан Гамбардело.

Според него Cardano има минимална съпротива, за да формира нов исторически връх през алткойн сезона на 2024 г. От сегашния си диапазон формирането на ATH води до увеличение на цената с почти 400%. Ако тази прогноза се потвърди, Cardano може да се окаже един от най-добрите алткойни за покупка.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.