НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

21.05.2024 16:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

Пазарът на криптовалути продължава своето диво пътуване, а мемори меме като Dogecoin (DOGE) завладяват светлините на прожекторите.

Макар че стремителният възход на DOGE е безспорно впечатляващ, крипто експертите сега насочват погледите си към нов претендент: Algotech (ALGT).

Един такъв експерт прогнозира, че ALGT може не само да надмине DOGE, но и потенциално да достигне пазарна капитализация от няколко милиарда долара. Нека да проучим защо ALGT може да бъде следващият голям проект сред крипто пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Dogecoin (DOGE) се радва на голям приток в Robinhood, а цената му реагира със скок

Последните доклади сочат, че в инвестиционната платформа Robinhood е настъпил прилив на Dogecoin (DOGE). Значителна транзакция от 120,000,000 DOGE, оценена на $18,555,179 към момента на прехвърлянето, даде началото на този скок.

Това движение беше последвано от серия значителни изходящи потоци от друг портфейл през изминалия ден. Тези изходящи потоци включваха транзакции на 48,279,298 DOGE, 150,000,000 DOGE, 118,279,297 DOGE и 190,000,006 DOGE, общо зашеметяващите 506.4 милиона DOGE на обща стойност $71.1 милиона.

Интересно е, че на 16 и 17 май в този портфейл са извършени допълнителни транзакции на стойност 118,279,297 DOGE и 188,279,303 DOGE, общо 306.4 милиона DOGE на стойност $47.5 милиона. Тази повишена активност следва едноседмична пауза в транзакциите от 9 май насам.

Мистериозният крипто кит, който стои зад тези движения, в момента притежава огромна сума от $1.6 милиарда DOGE, равняваща се на $248.6 милиона. След този приток на DOGE в Robinhood цената на меме монетата отбеляза забележим скок, като се повиши с 4.45% до $0.15676 след новините. Макар че настъпи леко отдръпване, в момента DOGE се търгува на цена от около $0.167, което отразава над 10% скок за последните 24 часа, подпомогнат от позитивните движения при Биткойн и Етериум.

Обещаващ новак – Algotech (ALGT)

Докато DOGE завладяваше сърцата със своя меме-базиран произход, Algotech (ALGT) прилага различен подход. ALGT е проект, фокусиран върху изграждането на децентрализирана платформа за алгоритмична търговия, задвижвана от изкуствен интелект (AI). Тази платформа използва машинно обучение и изкуствен интелект за автоматизиране на сделките, като потенциално предлага по-голяма сигурност и доходност за потребителите.

За разлика от DOGE, която разчита до голяма степен на спекулации и настроения на общността, ALGT предлага уникална комбинация от технология и функционалност.

Пътят на Algotech към пазарна капитализация от няколко милиарда долара

За разлика от DOGE, която има ограничени приложения в реалния свят, ALGT може да се похвали със силни основи. Нейната платформа за алгоритмична търговия предлага ценна услуга на инвеститорите, които търсят сигурни и потенциално печеливши опции за автоматизирана търговия. Тъй като проектът набира популярност и се интегрира с други части на крипто екосистемата, стойността му може да нарасне значително. Освен това по-широкото масово приемане на криптовалутата може допълнително да стимулира растежа на ALGT. С ясна пътна карта и вълнуващи разработки на хоризонта, ALGT изглежда подготвена за светло бъдеще.

Заключителни мисли

Въпреки че историята на DOGE е безспорно завладяваща, Algotech представлява убедителна алтернатива за инвеститорите, които търсят проект със стабилни основи и реални приложения. Както твърди един от крипто експертите в сектора, ALGT може да придобие нужния потенциала да надмине значително DOGE. Със своята иновативна технология и ясен път на растеж, ALGT е проект, който си струва да бъде наблюдаван.

За повече подробности относно този проект:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.