НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто експерт мисли, че този конкурент на Uniswap (UNI) може да поскъпне 100Х след халвинга на BTC

23.04.2024 9:27 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто експерт мисли, че този конкурент на Uniswap (UNI) може да поскъпне 100Х след халвинга на BTC

Светът на криптовалутите е изпълнен с очакване от въздействието на току-що преминалия Биткойн халвинг - ключово събитие, исторически свързано със значителни ценови скокове на крипто пазара.

С наближаването на датата, един конкретен проект, Algotech (ALGT), предизвиква голямо вълнение, като известен крипто експерт прогнозира зашеметяващ 100Х ръст за ALGT след като въздействието на халвинга се разкрие.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази смела прогноза поражда въпроса: може ли Algotech, със своя иновативен подход, задвижван от изкуствен интелект, наистина да наруши установеното господство на водещите DeFi платформи като Uniswap (UNI)? Нека потърсим отговора в тази статия.

Uniswap (UNI): децентрализирана борса

Uniswap (UNI ) се превърна във водеща сила в DeFi революцията. Тази децентрализирана борса (DEX) дава възможност на потребителите да търгуват с криптовалути директно помежду си, като елиминира необходимостта от централизирани посредници. Лесният за ползване интерфейс и огромният ликвиден пул на Uniswap го правят популярен избор за търговци от всички нива на опит.

Основната иновация на Uniswap се крие в нейния протокол за автоматичен маркет мейкър (AMM). Тази система улеснява търговията от типа “peer-to-peer” (P2P), като използва ликвидни пулове, където потребителите могат да депозират своите криптоактиви, за да получават пасивни доходи, като същевременно позволява безпроблемни транзакции за купувачите и продавачите.

Uniswap обаче има и ограничения. Един от потенциалните недостатъци е слипиджът (slippage), който се отнася до разликата между очакваната цена и реално получената цена по време на сделката, особено когато става въпрос за по-големи транзакции. Освен това Uniswap разчита до голяма степен на ръчен анализ и опит на потребителите за вземане на оптимални търговски решения, което може да бъде предизвикателство за начинаещите.

Отвъд ръчната търговия: Как изкуственият интелект на Algotech дава възможност за по-умни инвестиционни решения

Основното предложение на Algotech се състои в нейния набор от инструменти за търговия, задвижвани от AI. Тези инструменти са създадени, за да дадат на потребителите възможност да получат ценни познания, извлечени от пазарни данни в реално време и исторически тенденции. Чрез използването на алгоритми с изкуствен интелект Algotech цели да намали зависимостта от емоционални пристрастия при вземането на решения за търговия, което е често срещан капан дори за опитни инвеститори.

Платформата използва AI, ML и блокчейн за анализ на исторически данни, идентифициране на модели на пробив, прилагане на стратегии за управление на риска и минимизиране на потенциалните загуби по време на волатилни пазарни периоди и много други.

Неотдавнашният успех на предварителната продажба на Algotech, при която бяха набрани зашеметяващите $3.9 милиона, надхвърляйки значително целта, подчертава силното доверие на инвеститорите в потенциала на проекта. Растящата и ентусиазирана общност допълнително подхранва оптимизма за бъдещето на Algotech.

Потенциал за 100Х възвръщаемост? Крипто анализатор разкрива защо ALGT може да избухне

Познат анализатор с над десетгодишен опит шокира крипто индустрията с прогнозата си за Algotech (ALGT). Крипто експертът заяви, че сливането на фактори може да тласне ALGT към зашеметяваща 100Х траектория на растеж след халвинга на Биткойн.

Намаляването на броя на новите BTC, което се случва приблизително на всеки четири години, намалява скоростта, с която се добиват нови токени. В исторически план това събитие съвпада със значителни увеличения на цените на Биткойн и други криптовалути. Изглежда тази тенденция ще продължи, като пазарният скок след халвинга може да създаде благоприятна почва за процъфтяване на иновативни DeFi проекти като Algotech.

Ето къде влизат в действие уникалните характеристики на Algotech. За разлика от Uniswap, който се фокусира основно върху улесняването на P2P транзакциите, Algotech използва силата на изкуствения интелект (AI), за да снабди потребителите с умни инструменти за търговия.

Например, Algotech предлага Smart Order Routing, функция, която изпълнява сделки на няколко борси, за да постигне най-добрата възможна цена. Друг ценен инструмент е Portfolio Optimization (Оптимизиране на портфейла), който помага на потребителите да изградят балансиран и диверсифициран портфейл въз основа на тяхната толерантност към риск и инвестиционни цели.

Тези функции, задвижвани от изкуствен интелект, имат потенциала да дадат възможност на потребителите, особено на новодошлите, да вземат информирани решения и потенциално да постигнат по-висока възвръщаемост в сравнение с традиционните DEX платформи.

Може ли ALGT да задмине Uniswap? Поглед към бъдещето на DeFi сектора

Възходът на Algotech не означава непременно падане на утвърдени играчи като Uniswap. И двата проекта задоволяват различни нужди в рамките на DeFi пейзажа. Докато Uniswap се отличава с улесняване на P2P транзакциите и предлагане на удобен за потребителите DEX опит, Algotech се фокусира върху овластяването на потребителите чрез инструменти, задвижвани от AI, и потенциално постигане на по-висока възвръщаемост.

Този сценарий насърчава здравословна конкурентна среда в рамките на DeFi, като в крайна сметка ползва потребителите с по-голям избор и потенциално по-добър опит в търговията.

За повече подробности относно този проект:

Посетете предварителната продажба на Algotech

Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.