НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто цени днес: Dogecoin (DOGE) и Pepe (PEPE) са стабилни, а нова меме монета разпродаде 5 етапа от предпродажбата си за рекордно кратко време

07.02.2024 9:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто цени днес: Dogecoin (DOGE) и Pepe (PEPE) са стабилни, а нова меме монета разпродаде 5 етапа от предпродажбата си за рекордно кратко време

Тъй като инвеститорите са в търсене на стабилни криптовалути в постоянно развиващото се крипто пространство, всички погледи са насочени към топ меме монетите на крипто пазара.

Dogecoin и Pepe демонстрираха волатилност в цените, докато криптоентусиастите очакват стабилност в близко бъдеще. Междувременно Meme Moguls предизвика пазарна буря с рекордната си предварителна продажба, което накара анализаторите да се чудят дали тази меме монета може да бъде следващото голямо нещо.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвеститорите са предпазливи по отношение на волатилността на Dogecoin

Крипто пазарът е известен със своята висока волатилност. Инвеститорите са предпазливи по отношение на Dogecoin, тъй като меме монетата може да се насочи към силна волатилност. Анализаторът на крипто пазара, Али Маринез, обърна внимание на лентите на Болинджър на 4-часовите графики на Doggecoin.

В X той заяви, че от октомври 2023 г. насам Dogecoin изпитва плътно притискане, което сигнализира за предстоящ скок на ценовата волатилност.

Макар DOGE да е известен с това, че ценовите му промени се предизвикват от инвеститори като Илон Мъск, Мартинез предполага, че подобни движения могат да му помогнат да пробие и да потвърди прогнозите в дългосрочен план.

През последните 24 часа монетата отбеляза скок от 0.4%. През изминалата седмица обаче DOGE стана свидетел на спад от 2% и към момента на писане на статията се търгува за $0.07837.

Pepe показва мечи импулс; поглед отблизо

Pepe, прословутата монета на тема жаба, остави инвеститорите на ръба. В последните актуализации известната монета показа спад на седмичната графика, противоречащ на някогашното ѝ обещаващо пазарно представяне.

Краткосрочните перспективи на Pepe coin изглеждат мрачни, тъй като през изминалата седмица тя отбеляза спад от 5%.

Тъй като 24-часовият обем отбеляза спад от 22%, Pepe изглежда е изпълнен с несигурност. Тъй като PEPE е изправен пред меча буря, в момента той се търгува на цена от $0.0000009338. При настоящата му цена пазарните анализатори очакват Pepe да се стабилизира.

Meme Mogul (MGLS) поражда вълнение в крипто пазара

Крипто светът е изпълнен с ентусиазъм, според мнозина породен отчасти от инвестиционна възможност, за която често се говори. Meme Moguls, P2E меме токен, изграден в мрежата на Етериум, е сочен за интересна инвестиционна възможност за тези, които искат да се възползват от пазара на меме монети, възлизащ на $17.90 милиарда.

Екосистемата на Meme Moguls е процъфтяваща мрежа с игри, класации, NFT и много други. Фантастичните игри за търговия в платформата включват игри за търговия на виртуални фондови борси, битки между потребители, турнири за търговия и други вълнуващи функции.

Освен това играта се състои и от пазар, на който потребителите могат да купуват и разменят предмети от играта. Също така първите 20 играчи в класацията по богатство могат да си поделят паричен награден фонд.

Потребителите могат също така да купуват и продават редки NFT-та и да изпълняват търговски мисии, за да печелят ценни меме активи. Със своите предложения без данъци и такси Meme Moguls създаде оживена общност.

Тази диверсифицирана стратегия разграничи MGLS от други криптовалути и привлече вниманието на опитни инвеститори. Досега монетата е събрала огромната сума от $2,172,376. На настоящия пети етап от предварителната продажба цената на монетата е $0.0036.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.