Home

Крипто бот идентифицира нов ERC-20 токен, който китовете акумулират, може да е като покупка на ETH на цена от $100

02.07.2024 8:51 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто бот идентифицира нов ERC-20 токен, който китовете акумулират, може да е като покупка на ETH на цена от $100

Представете си тръпката от това да се сдобиете с Етериум (ETH) на цена от едва $100 за токена. За ранните инвеститори, които видяха потенциала на ETH, тази мечта се превърна в реалност, а наградите промениха живота им.

Пазарът на криптовалути предлага подобни възможности за тези, които могат да идентифицират обещаващи проекти на ранен етап.

Разгледайте DTX Exchange, нов ERC-20 токен, който привлече вниманието на усъвършенствани крипто ботове, предназначени да следят активността на “китовете”. Нека се потопим в подробностите!

Мечтата за ETH на цена от $0.31: Трансфер на кит осветява успеха на ранните инвеститори

Етериум (ETH) кит, който е участвал в ICO през 2015 г. и е натрупал огромна сума от 254,900 ETH при скромните $0.311 за токена, разбуни духовете с неотдавнашна транзакция. След тихи 209 дни този кит е прехвърлил 7,000 ETH, оценени на приблизително $24.28 милиона, на борсата Kraken.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки този значителен трансфер китът остава основен играч, като все още държи 40,000 ETH, които в момента са на стойност около $139 милиона. Този огромен портфейл служи като доказателство за възвръщаемостта, която може да промени живота на ранните инвеститори в Етериум. Той също така подчертава значителното пазарно въздействие, което тези големи притежатели могат да окажат, когато решат да преместят активите си.

DTX Exchange: изгряваща звезда в сектора на криптовалутите с иновации и фокус върху потребителите

Едно ново име прави фурор в пейзажа на борсите за криптовалути: DTX Exchange. Тази изгряваща звезда отбеляза експлозивен растеж, привличайки рязко нарастване на потребителската активност и наблюдавайки значително увеличение на цената на родния си токен DTX. Но с какво DTX Exchange се откроява от тълпата?

Няколко иновативни функции отличават DTX Exchange от неговите конкуренти. Платформата използва разпределени пулове от ликвидност, като свежда до минимум пропадането и гарантира, че потребителите ще извлекат максимална полза от своите сделки. Освен това DTX Exchange възприема хибриден модел, съчетавайки сигурността и доверието на централизирана борса (CEX) с предимствата за поверителност на децентрализирана борса (DEX).

Една особено забележителна характеристика е възможността за използване на ливъридж на сделките до 1,000Х без изисквания за преминаване през KYC процеси – функция, която вероятно ще се хареса на опитните търговци, търсещи увеличена възвръщаемост.

Няколко фактора допринасят за стремителния възход на DTX Exchange. Текущата предварителна продажба на токена DTX привлече вълна от ранни инвеститори, които искат да се възползват от потенциала на платформата. Освен това удобният за потребителя интерфейс, богатият набор от функции и иновативният подход на DTX Exchange привличат търговци, които търсят мощно и гъвкаво изживяване в търговията.

Продължаващата предварителна продажба остава ключов фактор за привличане на потребители и потенциално по-нататъшно увеличение на цената на токена DTX. Понастоящем във втория си етап на предпродажба токените DTX са на цена от $0.04, което е 100% увеличение спрямо първия етап. Инвеститорите трябва да са наясно, че на следващия етап цената ще се повиши до $0.06, което прави настоящото предлагане атрактивна входна точка.

Защо китовете акумулират токени на DTX Exchange

“Китовете” са големите играчи на пазара на криптовалути. Тези големи инвеститори имат силата да влияят върху цените на токените чрез своята дейност по покупко-продажба. Неотдавна модерен крипто бот установи рязко нарастване на интереса към токена DTX Exchange. Това развитие изпрати доста вълнение сред крипто ентусиастите, тъй като предполага, че китовете може би натрупват DTX Exchange Token в очакване на значителен бъдещ растеж.

Съществуват няколко потенциални причини, поради които китовете може да придобиват токени на DTX Exchange. Някои експерти смятат, че те са привлечени от иновативните характеристики и функционалности, предлагани от платформата DTX Exchange. Други спекулират, че китовете разпознават потенциала на функционалността на DTX да се разшири значително през следващите месеци и години.

Активността на китовете около DTX Exchange е силен показател за огромния потенциал, който притежава този проект. Въпреки че конкретните мотиви на тези големи инвеститори остават неразкрити, тяхното участие безспорно е бичи знак за бъдещето на токена на DTX Exchange.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.