Home

Крипто анализаторът AliCharts отчита приток на Ethereum китове: Binance Coin и Angry Pepe Fork ли са следващи?

19.06.2024 10:01 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто анализаторът AliCharts отчита приток на Ethereum китове: Binance Coin и Angry Pepe Fork ли са следващи?

Крипто анализаторът AliCharts съобщи за значителен приток на големи инвеститори, известни като „китове“, към Ethereum (ETH).

Тази тенденция предизвика любопитство в крипто общността за това дали други големи криптовалути, като Binance Coin (BNB) и новопоявилата се Angry Pepe Fork (APORK), имат шанс да привлекат подобен интерес.

Докато BNB наскоро претърпя ценова корекция, която хвърли сянка на съмнение върху краткосрочната му устойчивост, APORK е лъч на надежда за ентусиастите на меме монети на пазара на предварителни продажби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Angry Pepe Fork (APORK) се стреми да се превърне в крипто гигант

Angry Pepe Fork (APORK) набира все по-голяма популярност на пазара на меме монети с новата си стратегия „Conquer-to-Earn „. По същество тази меме монета използва уникална система за възнаграждение, която колективно стимулира членовете на общността, тъй като те си сътрудничат, за да издигнат монетата в класацията на пазара на меме монети. С други думи, всеки член получава награда под формата на APORK и други ценности всеки път, когато монетата надмине друга меме монета по ранг.

Благодарение на тази завладяваща инициатива и ориентираната към общността екосистема експертите прогнозират, че през 2024 г. $APORK може да се превърне във водещата меме монета, базирана на Solana. Същевременно основна атракция за инвеститорите е платформата за стейкинг, която предлага гъвкава продължителност на заключване и висока годишна процентна доходност (APY). Потребителите могат да печелят значителни възнаграждения, като заключват своите $APORK токени за 30, 60 или 90 дни, и да печелят повече, особено когато монетата надмине други застояли меме монети.

По време на първоначалния етап на предварителна продажба APORK привлече значителен интерес, особено от страна на големи инвеститори, като токените се продаваха бързо на цена от $0.014 за брой. Пазарните анализатори прогнозират 200% увеличение на стойността до края на предварителната продажба и потенциално 350% увеличение, след като започне да се търгува на различни борси. Това силно представяне на предварителната продажба и привличането на китове позиционира APORK като топ меме монета, която да се следите ако целта ви е голяма възвръщаемост.

Китовете акумулират въпреки спада на цената: Подготвя ли се токена на Ethereum за възстановяване?

Ethereum (ETH), блокчейн мрежа с роден токен ETH, отбеляза значителна пазарна активност, което я превърна в една от най-високите дневни покупки в историята. Според CoinMarketCap цената на Ethereum е спаднала от месечния си връх при ниво $4,000 до около $3,550 към момента на писане на статията.

Въпреки този спад пазарът остава активен, особено сред големите инвеститори, известни като китове. Крипто анализаторът AliCharts изтъкна значителната активност сред китовете, които са закупили над 240,000 ETH по време на неотдавнашния спад на цените. Тази покупка, оценена на около $840 милиона, предполага силно доверие на инвеститорите в дългосрочния потенциал на цената на Ethereum.

Binance Coin се покачва: Може ли BNB също да привлече интереса на китовете?

Binance Coin (BNB) достигна най-високата си стойност от $604, след като нарасна с 4.4% през последния месец, увеличавайки пазарната си капитализация до над $89 милиарда. Като четвъртата по големина криптовалута по пазарна капитализация, стойността на Binance Coin е съпроводена от значително увеличение на 24-часовия ѝ търговски обем, който сега възлиза на над $2 милиарда.

Това се дължи главно на положителните настроения около характеристиките на Binance, тъй като анализаторите са оптимистично настроени относно потенциала ѝ да се издигне до нови нива. Докато цената на Binance Coin се стабилизира и веригата BNB продължава да се разширява, анализаторите смятат, че тя може да привлече значителни инвестиции от страна на китовете през следващите седмици.

Дали Angry Pepe Fork е интелигентен инвестиционен избор в сравнение с ETH и BNB?

Нарастващото влияние на APORK на пазара на меме монети вероятно ще привлече повече внимание от DeFi сектора. Плановете за интеграция на няколко вериги и подобрена оперативна съвместимост могат допълнително да накарат Angry Pepe Fork да се конкурира с големи криптовалути като Ethereum и Binance Coin. Тъй като $APORK продължава да набира скорост, тя също може в бъдеще да привлече вниманието на китовете, като вероятно ще трансформира пазара на меме монети.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.