НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто анализаторите са бичи настроени към тези 5 криптовалути въпреки слабото начало на април

16.04.2024 10:33 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто анализаторите са бичи настроени към тези 5 криптовалути въпреки слабото начало на април

При много алткойни има големи очаквания за рязък ръст дори преди халвинг събитието на Биткойн, което ще се случи след няколко дни. 

Въпреки това, противно на общите очаквания, пазарите не оправдаха очакванията. Независимо от това, някои криптовалути, включително NEAR Protocol (NEAR), Dogecoin (DOGE), Toncoin (TON), XRP и KangaMoon (KANG), бяха в тенденция заради потенциала си да нараснат през следващите дни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


NEAR особено се стреми да възстанови инерцията си, докато DOGE и TON показват обещаващ потенциал в ценовите си графики. Въпреки бавната търговия, XRP се стреми към дългосрочни печалби, докато KangaMoon, с успеха на предварителната си продажба, е в заглавията на новините. Със своите уникални предимства и нарастваща популярност тези токени представят няколко примамливи инвестиционни възможности, което ги прави най-добрият избор за умелите инвеститори, които искат да диверсифицират портфейлите си през април 2024 г.

KangaMoon (KANG) разбива рекордите на предварителните продажби, като се приближава до границата от $5 милиона

KangaMoon (KANG) влезе в няколко заглавия поради ослепителното си представяне във фазата на предварителна продажба, като предложи на новите инвеститори 10% бонус за добре дошли при всяка покупка. Той вече е донесъл забележителната 290% възвръщаемост на инвестициите (ROI) за ранните купувачи, като предстои да се постигне още по-голяма възвръщаемост с напредването на другите фази на предварителна продажба. След като събра над $4.7 милиона на петия етап, анализаторите прогнозират, че KangaMoon може да надхвърли границата от $6 милиона до края на април.

Освен финансови печалби KangaMoon предлага истинска функционалност чрез своята екосистема за игри от типа Play-to-Earn (P2E). Наречена “Kanaverse”, екосистемата за игри приема потребители от цял свят. Тук участниците могат да създават свои собствени уникални персонажи в играта и да ги включват в бойни състезания. По подобен начин неиграчите могат да участват в други дейности, като например спекулативни залагания, и да печелят награди, докато го правят.

Междувременно родния токен KANG служи като основна валута в Kangaverse, позволявайки на потребителите да закупуват уникални предмети в играта, както и да подобряват своето игрово изживяване.  Макар че победителите също получават възнаграждение в токени KANG, те могат да решат да ги проследят на специалния пазар заедно с други ценни колекционерски предмети, като всички те могат да бъдат превърнати в стойности от реалния свят.

Понастоящем цената е само $0.0196, като по време на петата си фаза на предварителна продажба KangaMoon се радва на голямо търсене, като над 6,000 лица вече притежават токени KANG. Нещо повече, експертите очакват значителен скок на цената до 10 пъти, когато KANG най-накрая бъде листван на централизирани борси от най-високо ниво през второто тримесечие на 2024 г. Като се има предвид връзката му с процъфтяващия пазар на P2E игри, KangaMoon със сигурност ще се нареди сред най-добрите мемори монети за инвестиции през април тази година.

Ще достигне ли Near Protocol (NEAR) $10 през второто тримесечие на 2024 г.?

Цената на NEAR Protocol се бори да възвърне месечния и годишния си връх от около $8.9. През последните 30 дни Near Protocol се търгуваше между $7.3 и $5.1, което отразяваше близо 31% спад. Този пазарен спад продължи и през последната седмица, когато криптовалутата се понижи допълнително с почти 34%.

В същото време експертите смятат, че токенът има потенциал да се възстанови, ако се консолидира над $7, с възможност да достигне предишния си връх от $8.9 по време на следващия бичи ръст. Неотдавнашното движение на цената на протокола NEAR, особено след като надхвърли $6.5, показва по-нататъшен възходящ потенциал. Ако се запази стабилността и се увеличи търговската активност в мрежата на протокола NEAR, цената потенциално може да достигне $10.

Криптоаналитиците на Satoshik са бичи настроени за Toncoin (TON)

Преди няколко дни криптоаналитикът Satoshik заяви в публикация в X, че цената на Toncoin (TON) се е повишила до $6, което показва неудържимия растеж на екосистемата TON. В месечната графика Toncoin нарасна с 67%, след като се търгуваше на нива от около $3.4 до $6.4. Въпреки това седмичната цена на Toncoin е спаднала с 8%, след като се търгуваше около $5.2 до $7.6.

След това Satoshik спомена, че цената на криптовалутата TON се е повишила над $7. Докато анализаторът очаква, че цената ще достигне още по-високи цени, вероятно $10, общността на Toncoin следи внимателно дали тази ценова граница ще се появи скоро. В други новини Toncoin прави стъпки, за да види нови ценови върхове, тъй като се обединява с HashKey Group, за да направи криптовалутата и Web3 технологиите по-достъпни чрез екосистемата TON.

Очертава ли се бичи траектория за Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) е известен със силната си подкрепа от общността на пазара на меме монети, което го поставя сред една от най-добрите криптовалути за наблюдение през 2024 г. Тя привлече вниманието по време на бичия пазар през 2021 г., особено след известните туитове на Илон Мъск, като достигна най-високата си стойност, което представляваше огромно увеличение от над 35,000%.

Макар че впоследствие спадна, Dogecoin наскоро започна нов бичи поход, като само през последната седмица спадна с над 20% и се търгува между $0,16 и $0.20. По подобен начин цената на Dogecoin се повиши с близо 14% в месечната перспектива, като се търгуваше от $0.1 до $0.2. След неотдавнашните ралита на пазара на меме, спекулациите са големи, че той може отново да достигне своя връх от 2021 г.

Има ли вероятност XRP да достигне предишните си ценови върхове?

Макар че напоследък XRP се търгува бавно, в дългосрочен план той е предимно във възход. Цената се опитва да възвърне изгубената си инерция, показвайки на купувачите, че скоро ще достигне нови върхове. 

Въпреки спада от 19% за последнта седмица, XRP все още държи около 3% от седмичната си печалба, като се търгува в седмичния ценови диапазон от $0.50 до $0.60. Междувременно на XRP му отне повече от година, за да се повиши с над $0.8, преди да се установи на сегашното си ниво около $0.6. Това просто подсказва, че цената на токена XRP има потенциал да продължи да се повишава през цялата година, с ограничено влияние от по-широките пазарни условия, тъй като има за цел да си възвърне нивото от $0.8.

Защо KangaMoon се бори за първото място

Тези пет топ криптовалути, включително NEAR Protocol, Dogecoin, Toncoin, XRP и KangaMoon, предлагат на потребителите разнообразни възможности и характеристики на пазара. Докато Near Protocol и Ripple се борят с колебанията, Dogecoin и Toncoin се изкачват стабилно в класациите си.

Въпреки всичко, в това, което изглежда като открояващо се представяне, KangaMoon бие стари рекорди, след като е осигурила над $4.7 милиона финансиране в предварителна продажба и се стреми към $6 милиона преди края на настоящия етап. С огромна възвръщаемост от над 290% за инвеститорите, KangaMoon бързо се превръща в топ криптовалута за покупка, особено за тези, които търсят печеливши проекти в етап на предварителна продажба.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.