НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто анализатор прогнозира пробив за Cardano – Shiba Inu и Everlodge намекват за важни партньорства

октомври 24, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто анализатор прогнозира пробив за Cardano – Shiba Inu и Everlodge намекват за важни партньорства

Тъй като пазарът на криптовалути според мнозина наближава поредния бичи цикъл, инвеститорите се обръщат към Cardano (ADA) и Shiba Inu (SHIB), които някога бяха начело на печалбите.

Тъй като всички погледи са насочени към тези монети, най-добрите крипто анализатори прогнозираха потенциалните им ценови траектории.

Междувременно, стартирайки в изключително успешната индустрия на недвижимите имоти, Everlodge обеща на потребителите някои важни сътрудничества.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Крипто аналитик прогнозира потенциален пробив за Cardano (ADA)

Гарет Солоуей, топ крипто аналитик и търговец, прогнозира, че Cardano може да преживее голям ценови пробив. Неговите прогнози идват, след като монетата Cardano (ADA) беше изпреварена от други водещи криптовалути, включително Solana.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.


Въпреки това цената на ADA успя да преодолее нивата на съпротива от $0.250 и $0.260. Според Солоуей цената на Cardano е излязла от дългосрочен низходящ клиновиден модел. Ако стойността на монетата остане над наскоро пресечените нива, то тя може да претърпи пробив.

Въпреки това Солоуей обясни, че инвеститорите в ADA може да се сблъскат с по-нататъшна съпротива на нива от $0.27 и $0,30. При пробив над това ниво обаче цената на Cardano може да се повиши до $0.50 през следващите седмици. Тъй като мрежата на Cardano се подготвя за основен ъпгрейд, има голяма вероятност този възходящ тренд да се случи.

Разработчик на Shiba Inu намеква за важни партньорства

“Shytoshi Kusama”, водещият разработчик зад монетата Shiba Inu, намекна за важни сътрудничества. Той сподели съобщение, че екипът е в комуникация с “МНОГО важни лица” и видни фигури за следващата фаза на проекта Shiba Inu.

Водещият разработчик намекна за важните сътрудничества, тъй като Shiba Inu поднови фокуса си върху полезността на токена повече, отколкото върху това да бъде меме монета. Той добави, че е отдаден на подкрепата за растежа на общността на Shiba Inu, споделяйки мислите си относно изгарянето на Shiba Inu.

Според Kusama използването на SHIB е по-важно от степента на изгарянето му. Що се отнася до пазарното представяне, цената на Shiba Inu наскоро надхвърли съпротивата от $0.000007200. За да продължи ралито, цената на Shiba Inu ще трябва да пробие над съпротивата от $0.00000800.

Everlodge ще си партнира с водещи имена в областта на недвижимите имоти

За разлика от Shiba Inu, Everlodge си издълбава собствена ниша в крипто пространството. Everlodge изгражда блокчейн пазар на недвижими имоти за индустрията на ваканционните жилища. На този пазар инвеститорите ще получат достъп до инвестиционни възможности за съвместно притежаване на хотели, луксозни вили и ваканционни жилища.

За да обяви тези имоти на своя пазар, Everlodge ще си сътрудничи с водещи хотелски вериги и разработчици на проекти за луксозни недвижими имоти от цял свят. Визията на проекта е да направи инвестициите в недвижими имоти и ваканционни жилища достъпни за всички.

За да постигне това, Everlodge ще съчетае най-добрите елементи на недвижимите имоти с Web3 технологията. Избраните имоти ще бъдат регистрирани в платформата като частични (фракционирани) NFT. Въпреки че тези незаменяеми токени ще представляват имота, те могат да бъдат разделени на части, започващи само от $100.

По този начин Everlodge насърчава всеки инвеститор да участва в инвестициите в недвижими имоти. В резултат на това крипто аналитиците са много оптимистично настроени към този проект и неговия полезен токен, ELDG.

Макар че ELDG сега се търгува на цена от $0.023 в шестия етап на предварителната продажба, анализаторите прогнозират рали до $0.50 до края на годината.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.