НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто анализатор прогнозира 1,700% ръст за топ конкурент на Solana (SOL), дава прогноза за Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH)

03.06.2024 13:12 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто анализатор прогнозира 1,700% ръст за топ конкурент на Solana (SOL), дава прогноза за Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH)

Познат крипто анализатор привлече значително внимание, особено по отношение на потенциалния възход на Retik Finance (RETIK), обещаващ съперник на Solana (SOL).

Според анализатора RETIK може да нарасне със зашеметяващите 1,700%, създавайки предпоставки за драматични промени в пейзажа на крипто пазара. Той също така предостави прогноза за Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) през 2024 г.

Прогноза на анализатора: 1,700% ръст през 2024 г.

Прогнозата е, че Retik Finance (RETIK), проект за децентрализирани финанси (DeFi), който стабилно набира популярност, ще преживее безпрецедентно рали. Популярен крипто аналитик предрече 1,700% подем за RETIK през следващите месеци.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази прогноза следва събитието за листване на токени, при което цената на RETIK се покачи до $3, като кулминацията беше достигането на пазарна капитализация от $3 милиарда преди стойностите да тръгнат надолу. Платформата Retik Swap също така беше стартирана, а на официалния уебсайт започнаха стейкинг дейностите, което допринесе за положителните настроения около листването. Монументалният скок, който цената на монетата преживя, подчерта силно бичите настроения в крипто общността. Постижението на Retik Finance обаче беше задвижено от месеци на натрупване на бичи настроения, като се започне с успеха на предварителната продажба на RETIK, която привлече значителен инвеститорски интерес и постави здрава основа за този скок.

Retik Finance (RETIK): Бичи съперник на Solana

По време на предварителната продажба на RETIK, при която бяха продадени 400 милиона токена, набирането на $32.05 милиона за по-малко от три месеца предизвика впечатляващ скок от над 400%. Това донесе значителни печалби на ранните инвеститори и проправи пътя за по-нататъшен бичи възходящ тренд. Няколко фактора допринасят за оптимистичната перспектива на Retik Finance. На първо място, нейното уникално предложение в рамките на DeFi пространството я отличава от други проекти. Retik Finance има за цел да направи революция в децентрализираното финансиране, като преодолее пропастта между криптовалутите и традиционните финанси. Този стратегически подход към стимулиране на приемането на Blockchain привлече огромен интерес, което допринесе за бързия ѝ растеж.

Освен това токеномиката на проекта, включително стратегическото разпределение на токените и стейкинг възнагражденията, са разработени така, че да стимулират дългосрочното държане и участие в екосистемата. Силната подкрепа на общността и иновативните му предложения, включително дебитните карти Retik DeFi, Retik Pay и Retik Wallet, също изиграха ключова роля за повишаване на доверието на инвеститорите. Тези фактори създадоха перфектната буря за Retik Finance, подготвяйки почвата за потенциално увеличение от 1,700%. Ако тази прогноза се потвърди, RETIK може да се превърне в една от най-ефективните криптовалути, предизвиквайки дори утвърдени гиганти като Solana.

Потенциал на Bitcoin (BTC) през 2024 г.

Като водеща криптовалута, Bitcoin (BTC) винаги е бил в челните редици на пазарните дискусии. С поглед напред към 2024 г. потенциалът на криптовалутата остава гореща тема. Напоследък BTC три пъти тества критичното ниво на съпротива от $72,000. Това многократно тестване накара криптое кспертите да спекулират за потенциален нов исторически връх (ATH). Марката от $72,000 се оказа внушителна бариера, представляваща както психологическо, така и техническо ниво, което търговците и инвеститорите следят внимателно. Ако Биткойн пробие това ниво, това може да предизвика шорт скуиз, което потенциално да тласне BTC към нов ATH от $75,000. Освен него и други анализатори, включително тези на Bernstein, също прогнозират потенциален връх от $150,000 за Биткойн до 2025 г., с ценова цел от $90,000 до края на 2024 г. Тези прогнози подчертават бичите нагласи към Биткойн, породени от все по-широкото институционално приемане и благоприятното развитие на нормативната уредба.

Прогноза за Ethereum (ETH) през 2024 г: Бичи или мечи?

Ethereum (ETH), втората по големина криптовалута по пазарна капитализация, се търгува в диапазон от поне седмица поради несигурността относно одобрението на спот ETF. Изненадващо успешното приемане на ETF през май обаче се превърна в промяна на играта, сигнализирайки за промяна в регулаторното възприятие.

Според анализаторите на Bernstein Гаутам Чхугани и Махика Сапра това одобрение показва, че Ethereum вече не се класифицира като ценна книга, а като стока. Това решение на дългогодишен дебат има дълбоки последици за ETH и неговия пазарен потенциал. Нещо повече, умелият криптоаналитик очаква това одобрението да катализира значителни притоци на крипто пазара, подобно на Bitcoin. Скоро това развитие може да предизвика приток на инвестиции, повишаване на ликвидността и стабилизиране на ценовите движения, създавайки по-стабилна пазарна среда за Ethereum. Благоприятните регулаторни развития се простират отвъд самия ETH. Одобрението на ETH ETF също така създаде прецедент, който може да бъде от полза за други блокчейн токени, включително Solana (SOL). С нарастването на институционалния интерес към криптоактивите се очаква проектите, предлагащи уникални предложения за стойност, като Solana и Retik Finance, да увеличат приемането и инвестициите.

Заключение

През 2024 г. крипто пазарът е изпълнен с потенциал. Прогнозираното рали от 1,700% за Retik Finance подчертава възможностите в рамките на DeFi пространството, задвижвани от иновативни проекти и успешното му предпродаване. Устойчивото тестване на нивото на съпротива на BTC при $72,000 сигнализира за потенциален пробив, като анализаторите предвиждат значителни печалби през следващите месеци. Също така, прекласифицирането на Ethereum като стока и одобрението на спот ETF отбелязват значителен регулаторен етап, отваряйки вратата за увеличаване на институционалните инвестиции и растежа на пазара. Тъй като тези ключови играчи продължават да процъфтяват, инвеститорите и ентусиастите ги наблюдават отблизо, нетърпеливи да видят как тези прогнози се развиват и оформят бъдещето на дигиталните активи.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Ефектът от спада на Solana върху Dogecoin и Furrever Token – трябва ли инвеститорите да се притесняват?Въпреки че по-широкият пазарен спад хвърли сянка върху много активи, перспективите пред Dogecoin и Furrever Token остават устойчиви.

21.06.2024 11:35 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.