НАЧАЛО Алткойни

Крипто анализатор предвижда 800% скок за Solana

април 21, 2022 17:12 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто анализатор предвижда 800% скок за Solana

Популярен псевдонимен крипто анализатор прогнозира, че цената на Solana (SOL) може да се повиши с над 830% в дългосрочен план, движейки се до границата от $1,000. Трейдърът разкри, че изгражда дългосрочна позиция на криптовалутата.

В Twitter псевдонимният крипто търговец Inmortal разкри, че е надграждал позицията си в Solana „около/под $100“ и вярва, че „с търпение това е добър ход“, тъй като за него това е дългосрочна инвестиция.

Дългосрочната инвестиция, каза търговецът в своите канали в Telegram, предполага, че тя ще се мащабира бавно и „има много възможности за купуване, [ще съм] винаги готов да купя, ако видя големи отстъпки“. Това също така предполага, че мисленето за входни точки и краткосрочни цели за цените не е правилно, тъй като вместо това той ще „мисли по отношение на разпределението на капитала“.

В своя анализ търговецът показа, че Solana изглежда има голяма зона на подкрепа около $80 и отбеляза, че докато той бавно увеличава позицията си, може да има входни точки и под нивото от $100. В отделен туит търговецът прогнозира, че SOL може да достигне $1,000 в бъдеще.

Както беше съобщено, цената на Solana проби ключово техническо ниво за първи път тази година през март, месец, в който записа двуцифрена възвръщаемост и беше най-добре представящият се криптоактив сред най-добрите монети.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Топ трейдър предвижда обрат и възход за Биткойн (BTC)

Според последния отчет за активите на CryptoCompare, цената на Solana се е повишила с 23.2% през март, за да достигне $123 в края на месеца, след като преди това не успя да затвори февруари над нивото от $100. Възходът на криптовалутата записа двуцифрена възвръщаемост за първи път от октомври 2021 г. насам и пробив през 50-дневната пълзяща средна стойност за първи път през 2022 г.

Solana е блокчейн, основан от бивши инженери на Qualcomm, Intel и Dropbox, който използва делегиран консенсусен алгоритъм за доказване на залог (dPoS). Мрежата използва уникален метод за поръчване на транзакции, за да подобри значително скоростта и пропускателната способност.

Търговецът също така разкри, че е настроен позитивно що се отнася до Terra (LUNA), прогнозирайки, че криптовалутата скоро ще надмине границата от $100. LUNA в момента се търгува за $86 за токен.

Търговецът също така посочи сравнение между Avalanche ($AVAX) и LUNA, което предполага, че трябва да има „потенциална наваксване“, което предполага, че и двете криптовалути може скоро да започнат да се движат нагоре, след като издържат на разпродажби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

Алгоритъм, който отчита изключително представяне, показва предпочитания към Етериум (ETH) и три други цифрови актива с голяма капитализация в условията на несигурна търговия.

ноември 26, 2022 22:03 1 мин. четене

Dogecoin (DOGE): Повечето инвеститори са на печалба

Фирмата за криптоанализ IntoTheBlock установи, че по-голямата част от инвестиралите в Dogecoin (DOGE) са на печалба.

ноември 26, 2022 19:43 1 мин. четене

Cardano (ADA): Броят на новите адреси продължава да расте

Броят на портфейлите в мрежата на Cardano (ADA) е нараснал с над 100,000 досега през последния месец след срива на FTX.

ноември 26, 2022 18:53 1 мин. четене

Цената на XRP завършва седмицата с близо 17% скок

Услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert сподели, че през последните петнадесет часа най-активните китове са прехвърлили близо 400 милиона XRP, както между неизвестни адреси, така и от борси.

ноември 26, 2022 16:00 1 мин. четене