НАЧАЛО Алткойни

Крипто анализатор предвижда 800% скок за Solana

април 21, 2022 17:12 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто анализатор предвижда 800% скок за Solana

Популярен псевдонимен крипто анализатор прогнозира, че цената на Solana (SOL) може да се повиши с над 830% в дългосрочен план, движейки се до границата от $1,000. Трейдърът разкри, че изгражда дългосрочна позиция на криптовалутата.

В Twitter псевдонимният крипто търговец Inmortal разкри, че е надграждал позицията си в Solana „около/под $100“ и вярва, че „с търпение това е добър ход“, тъй като за него това е дългосрочна инвестиция.

Дългосрочната инвестиция, каза търговецът в своите канали в Telegram, предполага, че тя ще се мащабира бавно и „има много възможности за купуване, [ще съм] винаги готов да купя, ако видя големи отстъпки“. Това също така предполага, че мисленето за входни точки и краткосрочни цели за цените не е правилно, тъй като вместо това той ще „мисли по отношение на разпределението на капитала“.

В своя анализ търговецът показа, че Solana изглежда има голяма зона на подкрепа около $80 и отбеляза, че докато той бавно увеличава позицията си, може да има входни точки и под нивото от $100. В отделен туит търговецът прогнозира, че SOL може да достигне $1,000 в бъдеще.

Както беше съобщено, цената на Solana проби ключово техническо ниво за първи път тази година през март, месец, в който записа двуцифрена възвръщаемост и беше най-добре представящият се криптоактив сред най-добрите монети.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Топ трейдър предвижда обрат и възход за Биткойн (BTC)

Според последния отчет за активите на CryptoCompare, цената на Solana се е повишила с 23.2% през март, за да достигне $123 в края на месеца, след като преди това не успя да затвори февруари над нивото от $100. Възходът на криптовалутата записа двуцифрена възвръщаемост за първи път от октомври 2021 г. насам и пробив през 50-дневната пълзяща средна стойност за първи път през 2022 г.

Solana е блокчейн, основан от бивши инженери на Qualcomm, Intel и Dropbox, който използва делегиран консенсусен алгоритъм за доказване на залог (dPoS). Мрежата използва уникален метод за поръчване на транзакции, за да подобри значително скоростта и пропускателната способност.

Търговецът също така разкри, че е настроен позитивно що се отнася до Terra (LUNA), прогнозирайки, че криптовалутата скоро ще надмине границата от $100. LUNA в момента се търгува за $86 за токен.

Търговецът също така посочи сравнение между Avalanche ($AVAX) и LUNA, което предполага, че трябва да има „потенциална наваксване“, което предполага, че и двете криптовалути може скоро да започнат да се движат нагоре, след като издържат на разпродажби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене