НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто анализатор избра Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC); Solana (SOL) пуска нов мобилен телефон; предварителната продажба на Pullix (PLX) зашемети инвеститорите

19.01.2024 9:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто анализатор избра Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC); Solana (SOL) пуска нов мобилен телефон; предварителната продажба на Pullix (PLX) зашемети инвеститорите

Криптоаналитик обмисля да замени Биткойн за Етериум. Solana разкрива плановете си за мобилен телефон. Предварителната продажба на Pullix надминава очакванията на инвеститорите.

Известният крипто анализатор Crypto Rover обмисля да замени Биткойн за Етериум след слабото движение на цените му. Междувременно Solana иска да пусне на пазара нов мобилен телефон.

Също така, Pullix изненада инвеститорите с успешния си предпродажбен период, след като само за 5 седмици набра близо $4 милиона!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Crypto Rover иска да продаде своя Биткойн (BTC)

Crypto Rover, известен експерт по криптовалути в YouTube и X, заяви, че може да купи Етериум след голямата разпродажба на Биткойн. Той добави, че Етериум има по-голям потенциал от Биткойн.

Анализаторът също така съобщи за огромно обновяване на Етериум в рамките на четири месеца. Така че той очаква комбинираното въздействие на тези събития да повиши цените на Етериум безпрецедентно.

Изненадващо той отбеляза, че е продал своя BTC миналата седмица, след като той се е покачил близо до $49,000.

Освен това той очаква Биткойн да надхвърли $43,500 преди значителен спад. Анализаторът заяви, че ще купи Биткойн, когато цената спадне до $39,750. Crypto Rover обаче добави, че ако Биткойн преодолее бариерата от $44,500 и оцелее, може да последва голямо рали.

Solana (SOL) ще пусне Solana Mobile 2.0?

Компанията Solana (SOL) планира да пусне на пазара нов мобилен телефон – Solana Mobile Phone 2.0. Това устройство ще има сходни функции с телефона Saga, но ще се предлага на по-ниска цена.
Това пускане на пазара може да повлияе на цената на Solana, която през последния месец се движи в диапазон и се задържа между $80 и $100. Това се случва, след като през декември миналата година алткойнът достигна най-високата си стойност от $125. Въпреки текущия натиск от продажби, биковете на Solana са в действие, поглъщайки наличното предлагане под $90.

Това доведе до намаляване на броя на свещите за отхвърляне на цената, което увеличава вероятността за бичи обрат. Ако цената на Solana се повиши над $100, възходящият тренд може да се сблъска със съществена съпротива на нива от $120 и $150. Ако обаче мечките вземат превес, цената на SOL може да спадне под границата от $80 през следващите седмици.

Предварителната продажба на Pullix (PLX) шокира инвеститорите

Цената на Pullix (PLX) скочи със 100% от $0.04 до $0.08 и получи регистрация в CoinGecko. Към момента платформата е продала над 70 милиона токена. Това ново ICO предлага отличителни характеристики, които привличат инвеститори от целия крипто свят.

Pullix е хибридна платформа за търговия, която смесва най-добрите елементи на централизираните (CEX) и децентрализираните (DEX) борси. Тя осигурява тесни спредове и никакви разходи, така че на търговците не се налага да плащат високи разходи. Друга вълнуваща функция е анонимната търговия. Можете да започнете да търгувате с имейл адрес без подробна проверка на самоличността (KYC).

Един PLX сега струва $0.08. С напредването на предварителната продажба се очаква алткойнът да поскъпне. Анализаторите очакват увеличение от 580% до края на периода на предварителната продажба. Инвеститорите бързат да купят криптовалутата PLX, преди цената ѝ да скочи до небето.

Токенът може да се смята за ценен, защото дава привилегирован достъп, възможност за получаване на пасивни приходи чрез стейкинг, достъп до споделяне на приходите и други предимства. Те също така очакват, че стойността на токена ще се увеличи повече от 100х след пускането му на пазара през първото тримесечие на 2024 г.

Заключителни мисли

Движението на цената на Биткойн беше през последната седмица въпреки одобрението на ETF. Понастоящем за предварителната продажба на Pullix се говори в града след последното му листване в CoinGecko.

Анализаторите отбелязаха монетата като криптовалута, която притежава потенциал след последния ѝ ценови скок, като се предполага, че тя може да придобие потенциал да нарасне 40х при стартирането си.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Най-добрите онлайн крипто казина, които да обмислите през 2024

Крипто казината са може би едни от най-лесно достъпните сайтове за игри, позволяващи на клиентите да играят доказано честни игри, използвайки криптовалути като Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

23.02.2024 8:42 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.