НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто актуализация: Kelexo (KLXO) поскъпва през април, привличайки интереса на Kaspa (KAS) и Solana (SOL) китовете, които очакват 500% възвръщаемост

16.04.2024 20:23 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто актуализация: Kelexo (KLXO) поскъпва през април, привличайки интереса на Kaspa (KAS) и Solana (SOL) китовете, които очакват 500% възвръщаемост

Ангажираните общности са нож с две остриета в света на криптовалутите. Макар да осигуряват безценна подкрепа на проектите чрез отдадени разработчици и потребители, те могат да внесат ирационалност на пазара.

Както Kelexo (KLXO), така и Solana (SOL) могат да се похвалят с високотехнологични общности, посветени на дългосрочния успех на съответните токени. Дори и тези инвеститори обаче очакват с нетърпение следващата фаза на предварителната продажба на Kelexo (KLXO) за потенциално по-висока възвръщаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Kaspa (KAS) укрепва духа на общността със срещи и повишена активност на миньорите

Kaspa (KAS) се откроява като майнинг проект, който активно ангажира общността си чрез взаимодействия в социалните медии и срещи в реалния свят. Позиционирайки се като дигиталното сребро и средство за съхранение на стойност, подобно на Биткойн, Kaspa (KAS) стана свидетел на възраждане на интереса след две години съществуване, с нарастващи дискусии и потенциални ценови движения.

Неотдавнашните скокове в активността на добива на Kaspa (KAS) показват повишен интерес към получаването на възнаграждения от проекта. Със своя ангажимент към принципите на отворения код и участието на общността Kaspa (KAS) е широко разглеждан като стабилен проект с иновативни механизми за консенсус, което му отрежда място сред известните мрежи от първи слой.

Kaspa (KAS) се изкачи до 40-та позиция по отношение на общата пазарна капитализация, достигайки връх от $0.18 в края на март, преди да се върне до $0.11 kym 16 april. Инвеститорите в Kaspa (KAS) сега могат да потърсят възможности в проекти с по-реални резултати, тъй като настоящото състояние на Kaspa (KAS) ги излага на рискове, свързани с потенциални корекции или продължителна странична търговия.

Мрежата на Solana (SOL) е изправена пред стрес тест

Solana (SOL) се превърна в предпочитана платформа за търговия с най-горещите токени, въпреки че се бори със случайни закъснения и прекъсвания на фона на рязкото нарастване на транзакциите с NFT и меме токени.

Въпреки че досега Solana (SOL) е успяла да предотврати катастрофални сценарии като сривове на консенсуса, налагащи рестартиране на цялата мрежа, тя продължава да работи при напрегнати условия, което води до случайни сривове на транзакциите. Такива сривове могат да доведат до значителни загуби, особено при децентрализирана търговия или автоматизирано изпълнение на поръчки.

Освен това Solana (SOL) отбеляза спад в стойността си, като понастоящем се търгува за $128, което подтиква инвеститорите да търсят по-надеждна възвръщаемост и устойчива екосистема.

Kelexo (KLXO) ускори втория етап на предварителната продажба на цена от $0.05

Kelexo (KLXO) обещава значителна възвръщаемост, с потенциална печалба до 500%, въз основа на текущата си цена на предварителна продажба от $0.05 и предстоящото си развитие в ключов Web3 център.

Проектът има за цел да създаде иновативен пазар, улесняващ безпроблемните транзакции между заемополучатели и заемодатели. Благодарение на опростения процес на регистрация, позволяващ отпускането на заеми в рамките на няколко минути, потребителите могат да очакват средствата да бъдат депозирани директно в портфейлите им, докато заемодателите печелят от лихви и такси.

В допълнение към крипто заемите, Kelexo (KLXO) ще предоставя основни инструменти, като например суапове без такси за различни монети и токени, повишавайки ликвидността и привличайки инвеститори от различни крипто общности. Понастоящем проектът предлага за продажба общо 440,000 токена. Научете повече тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.