НАЧАЛО Биткойн

Краткосрочните перспективи на Биткойн (BTC) са несигурни – ето защо

април 16, 2022 12:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Краткосрочните перспективи на Биткойн (BTC) са несигурни – ето защо

Лин Олдън каза, че нова икономическа променлива прави по-трудно прогнозирането на цената на Биткойн през следващите шест месеца.

В ново интервю за Kitco News, Олдън каза, че краткосрочната перспектива за водещата криптовалута е неясна поради стагфлацията, икономическо явление, което се случва в резултат на висока инфлация и висока безработица.

“През следващите шест месеца [перспективата е] много несигурна, защото исторически, ако погледнете нарастващите и спадащите PMI [индекс на мениджърите по покупки] среди, по-голямата част от активността на Биткойн се случва по време на нарастващи PMI среди. 

Когато имате благоприятна ликвидност, рисково поведение, Биткойн има тенденция да се справя много добре. В намаляваща PMI среда, това е моментът, когато Биткойн исторически страда. Новото е, че Биткойн никога не е срещал стагфлационна среда на големите развити пазари, така че това е изцяло нова променлива.”

Въпреки несигурността, макро анализаторът казва, че Биткойн все още е по-добра инвестиция в сравнение с други активи.

“Със сигурност предпочитам да притежавам Биткойн, отколкото някои от тези компании, които имат тонове излагане на веригата за доставки, натиск от марж и подобни неща. Ще видим дали ще започне да се търгува като стока.”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Robinhood: Може ли Dogecoin да се превърне във ‘валутата на интернет’?

Алдън казва, че Биткойн ще издържи поради силните си основи.

“Аз съм някак неутрална през следващите шест месеца. Бих очаквала волатилност. В дългосрочен план мисля, че основната картина изглежда страхотно. Развитието, което се случва с него, случаите на използване за него биха могли да бъдат по-ясни, особено сега хората бягат от Украйна и след като самостоятелно държат Биткойн, те имат едни от най-лесните моменти по отношение на носенето на богатство със себе си с най-малко [пречки].”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Какво да очакваме от Биткойн и големите инвеститори – Том Лий

Ветеранът от Уол Стрийт Том Лий остава бичи настроен за Биткойн (BTC) и очаква криптоиндустрията да излезе от мечия си пазар по-силна.

ноември 28, 2022 10:57 1 мин. четене

Биткойн и Етериум няма да изчезнат, уверява Майк Новограц

Главният изпълнителен директор на фирмата за крипто инвестиции Galaxy Digital казва, че двата водещи дигитални актива няма да изчезнат, въпреки широко разпространените негативни настроения в индустрията.

ноември 28, 2022 7:51 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Стигнахме ли дъно? Фирма за анализи споделя прогноза

Водеща фирма за анализи твърди, че фючърсният пазар на Биткойн (BTC) показва признаци, които преди това са отбелязвали дъната на пазара.

ноември 27, 2022 21:32 1 мин. четене

Вижте прогнозата на трейдър купил Биткойн на $1

Давинчи Джереми, ранен любител на криптовалутите и водещ на канала davincij15 в YouTube, прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) ще нарасне десет пъти през следващия бичи пазар, но предупреждава, че преди това може да се срине още повече.

ноември 27, 2022 20:02 1 мин. четене