НАЧАЛО Други

Коя криптовалута ще разпали следващия бичи пазар?

НОЕ. 10, 2018 19:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Коя криптовалута ще разпали следващия бичи пазар?

Покрай случващото се в момента, може да се очаква нов драматичен скок в цените на криптовалутите, подобен на този, който видяхме през 2017 г. Въпреки това Биткойн, най-голямата цифрова валута в света, може би няма да предизвика експлозията този път.


Кaкво следва за крипто пазара?


Тази година беше ужасяваща за крипто пазара. Някои цифрови валути са загубили 80% от високите си стойности, постигнати през януари 2017 г.

Въпреки това, за някои икономисти, тези ниски стойности може да се окажат полезни за пазара. В действителност, позовавайки се на депресирания крипто пазар, икономистът и писател на Bloomberg, Тайлър Коуен, пише: "Но може би това развитие е точно това, от което се нуждаем за да може криптото да предприеме следващата крачка напред".

През последните няколко седмици, цената на Биткойн се увеличава скромно, но в същото време постоянно. В момента на писане, индексът на волатилност на Биткойн за последната 30-дневна прогноза е 1,57%, а за последната 60-дневна прогноза е 1,55%.

Инвеститорите смятат, че ниската волатилност на най-голямата криптовалута е окуражаваща, тъй като би могла да помогне на биткойн, за да получи сцепление като метод за плащане и като "цифрово злато" за съхранение на стойност.

Освен това Комисията за обмен на ценни книжа на САЩ (SEC) може да разглежда благоприятно ниската волатилност на биткойн, когато решава дали да одобри или отхвърли предложенията за Биткойн ETF. Всъщност ниската волатилност може да бъде доказателство, че манипулирането на цените намалява.

Сега, много крипто анализатори очакват експлозия при цените на крипто, тъй като пазарът е доста праволинеен, което може да е показателно за достигане на възможното дъно. В тази връзка, Антъни Кътбъртсън пише:

Анализаторите на криптовалути смятат, че пазарът може да е на прага да повтори миналогодишни скок в цените.

Въпреки това, Кътбърсън отбелязва:
Единствената разлика е, че този път Биткойн може и да не е в центъра на събитията.

Може ли ETH или XLM да бъде следващата искра?


Въпросът е, ако биткойн няма да бъде този, който запалва ракетата за следващата експлозия на цената на крипто, тогава коя валута ще бъде катализаторът?

Етериум или криптовалута базирана на Eтериум може да бъде кандидат. Базираните на Етериум мрежи "няма да чакат одобрението на ETF" и си проправят път на следващия бичи пазар.

Кътбъртсън цитира технологичния експерт Ян Маклауд от Thomas Crown Art, който казва, че етериум може да е на ръба на монументален глобален пробив.

Или, детонаторът може да е крипто токен като Stellar Lumens (XLM).

Blockchain съобщиха, че от 6 ноември 2018 г. те раздават $125 милиона в XLM на своите потребители на портфейла Blockchain, които са се регистрирали за airdrop.https://twitter.com/OneMorePeter/status/1059814576542363648https://twitter.com/OneMorePeter/status/1059815921055948800


Основанието на Blockchain за airdrop-а е да управлява децентрализацията и популярността или използването на мрежата.


Нека обаче не отстъпваме възможността, че биткойн, който наскоро имаше рожден ден да възпламени следващия взрив на пазара. В края на краищата, Биткойн остава най-голямата криптовалута и продължава да дава решение на много проблеми, което стимулира развитието на компании в сферата на финансовите услуги като например Square.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света