Home

Корекцията на крипто пазарите е добра новина за дългосрочната бича тенденция

25.06.2024 16:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Корекцията на крипто пазарите е добра новина за дългосрочната бича тенденция

Трейдър, известен с точните си прогнози за Биткойн (BTC), смята, че настоящата корекция е благоприятна за дългосрочната му възходяща тенденция.

Анализаторът, познат като “Dave the Wave” заяви, че последният спад на Биткойн под $60,000 е осуетил възможността за параболично покачване.

Според него ценовото действие на BTC показва, че предстои още консолидация, което ще позволи на криптовалутата да изгради по-здрава основа за сериозно покачване по-късно тази година:

Положителният аспект на това… е продължаващото му развитие по относително стабилен технически начин – консолидация, последвана от подновена сила, която навлиза в четвъртото тримесечие. При един [по-динамичен] пазар по-късно ще се наблюдават по-високи цени, отколкото ако [цената] се покачи по-рано.

Освен това той наскоро прогнозира, че цената на Биткойн може да спадне до около $50,000, където вероятно ще намери подкрепа.

Анализаторът предполага, че спад до $50,000 ще върне BTC в “зоната за купуване” спрямо неговия модел на логаритмичната крива на растежа (LGC), който е предназначен да прогнозира дългосрочните дъна и върхове на цикъла на Биткойн, като същевременно филтрира краткосрочната волатилност.

Dave подчерта още, че подобна дълбока корекция би позиционирала BTC за подновяване на възходящия импулс.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Нова анкета разкрива какво ще правят инвеститорите в Биткойн след изплащането на Mt. Gox

Въпросът, който вълнува повечето крипто инвеститори, е какво ще се случи, след като Mt. Gox разпредели потребителските компенсации – ще има ли масови разпродажби, или хората ще задържат?

18.07.2024 19:30 2мин. четене

Негатативен индикатор може да сигнализира за скок в цената на Биткойн

Компанията за ончейн данни Santiment отбеляза значителен спад в броя на криптовалутните портфейли, в които има Биткойн (BTC).

18.07.2024 15:30 1мин. четене

Биткойн: Добивна компания обмисля продажба, поради нарастващата конкуренция

Съобщава се, че компанията Cipher Mining проучва възможността за продажба след интерес от страна на потенциални купувачи, според Bloomberg.

18.07.2024 12:30 1мин. четене

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.