НАЧАЛО Прессъобщения

Корекциите на Ethereum (ETH) водят съобразителните трейдъри към Fezoo (FEZ) за печалби от предварителни продажби

17.03.2024 17:25 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Корекциите на Ethereum (ETH) водят съобразителните трейдъри към Fezoo (FEZ) за печалби от предварителни продажби

Мотивацията за инвестиране е получаването на възвръщаемост и то голяма. Ето защо инвеститорите винаги търсят нови токени, които могат да донесат желаната от тях възвръщаемост.

Това търсене може да ги отведе на много места, но информацията е константата за вземане на най-доброто решение в крайна сметка.

С последния спад на пазара и неговото въздействие върху Ethereum (ETH) инвеститорите се питат дали това все още е токенът, в който да вложат парите си. В тази статия може да разгледате някои от факторите, които помагат на потенциалните инвеститори да вземат решение за себе си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Може да разгледате и една от алтернативите на Ethereum (ETH) – Fezoo (FEZ), децентрализираната борса с едни от най-добрите предимства за търговците.

Прогнози след корекцията на Ethereum (ETH)

Първият въпрос е дали корекцията е приключила или не. Тоест, дали Ethereum (ETH) най-накрая е достигнал позиция, от която може да надгражда, или ще продължи да спада още повече? Това вероятно е най-важният въпрос за инвеститорите, които не искат да загубят още повече пари или биха предпочели стратегическия подход на инвестиране във възможно най-ниската точка преди възстановяването.

Към момента на писане на статията цената на Ethereum (ETH) е около $3,531. Макар че това е с повече от 30% по-високо, отколкото беше в същия момент миналия месец, инвеститорите все още са леко притеснени. За тези притеснения спомага и спадът с цели 8% за последните 24 часа.

Във всеки случай е трудно да се формира аргумент срещу Ethereum (ETH) дори при сегашния му спад от 9% спрямо преди седмица. Дългосрочната перспектива все още е в полза на блокчейна от първи слой. Все още няма яснота кога Ethereum (ETH) ще си възвърне позицията от $4,000, но последните признаци са окуражаващи и предполагат, че може да се стигне до там до края на месеца. В същото време е разумно да се колебаем повече относно покупката на Ethereum (ETH) сега.

Fezoo Coin (FEZ) повече от алтернатива

Ако инвеститорите не трябва да инвестират в Ethereum (ETH), тогава в какво може да вложат средствата си? Има много възможности, като една от по-добрите изглежда е Fezoo (FEZ) – криптовалутата, която захранва новия децентрализиран обмен Fezoo. Но тя може да бъде нещо повече от само добра алтернатива Fezoo (FEZ).

Обменът Fezoo (FEZ) е невероятен, но криптовалутата Fezoo (FEZ) е още по-добра. Тя започва предварителната си продажба на $0.013 и това е най-ниската цена, на която можете да очаквате да получите токена. За тази ниска цена инвеститорите могат да си купят токен с потенциал за до 50Х ръст.

Fezoo (FEZ) има програма за разпределение на приходите в съотношение 50/50 с притежателите на токени от предварителната продажба на Fezoo (FEZ). Това означава, че всяка отделна единица, закупена при предварителната продажба, се възнаграждава с част от общите приходи на Fezoo (FEZ).

Посетете официалния уебсайт на Fezoo (FEZ), за да научите повече!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.