НАЧАЛО Прессъобщения

Коя е третата монета, която трябва да бъде във вашето крипто портфолио? Bitcoin, Ethereum и Furrever Token, предоставящ  25% бонус

04.06.2024 10:23 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коя е третата монета, която трябва да бъде във вашето крипто портфолио? Bitcoin, Ethereum и Furrever Token, предоставящ  25% бонус

Възходът на криптовалутите беше воден от пионери като BTC и ETH. Сега един нов меме токен, Furrever Token, привлича интереса на пазара.

Продължете да четете, ако искате да проучите как Furrever Token се ори с тези лидери в индустрията и какво носи със себе си като стойност.

Bitcoin тества $70,000: Ще се завърне ли FOMO?

В понеделник Bitcoin се покачи и тества границата от $70,000, което е критичен пробив след забавен период на консолидация.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това движение сигнализира за силен стремеж за пробив на горните нива на съпротива, подкрепен от късната инверсия на американските акции в петък. Нивото от $70,000 би могло да бъде основна точка на съпротива, която вероятно ще разшири движението на борсата и ще привлече както инвеститори на дребно, така и регулирани инвеститори.

Засиленият интерес към дигиталните активи, обусловен от инфлационния натиск и макроикономическата уязвимост, разположи Bitcoin като опора срещу инфлацията. Тази история е подсилена от подкрепата на видни фигури, свързани с парите, и образованието.

Одобрението на Ethereum ETF повишава настроенията на инвеститорите

Ethereum отбеляза поредната си непрекъсната седмица на приток, като инвеститорите наляха $34.5 милиона в свързани с ETH позиции след одобрението на SEC на няколко спот Ethereum ETF. Това бележи обрат след 10-седмична серия от покачвания на обща стойност $200 милиона.

Очаквана търговия с ETF

Експертите очакват, че Ethereum ETF могат да започнат да се търгуват още през юли, въпреки че няма окончателен график поради очакваните S-1 заявления на емитентите. Положителното предположение се засили и към други алткойни с голяма капитализация като Solana, който отбеляза приток от $5,8 милиона, в съчетание с незначителни притоци за Chainlink, XRP и Litecoin.

Нестабилност на пазара

Въпреки бичата гледна точка, се препоръчва предпазливост поради прословутата нестабилност на пазара на криптовалути.

Наблюдението на начинанията на организациите, административните постижения и макроикономическите променливи е от жизненоважно значение. FOMO може да доведе до повишаване на цените, когато BTC наближи $70,000, но това освен това увеличава шанса за внезапни корекции.

Технически анализ

Специализираното проучване предлага, че поддържането на нива над $70,000 може да доведе до бича фаза, с потенциални краткосрочни цели от $7,000. и $80,000. Както и да е, критичните спадове под ключови нива на подкрепа изглежда демонстрират мечи обрат.

Furrever Token обявява промоция с 25% бонус за ограничен период от време

Furrever Token демонстрира извънреден прогрес за ограничено време. Като използват бонус кода FURR25, инвеститорите могат да получат 25% награда за нови покупки от 31 май до 10 юни 2024 г. Тази промоция не само увеличава собствеността ви, но освен това стимулира ранното присвояване и растежа на общността, което я прави щастлив момент да допринесете за Furrever Token.

Какъв е потенциалът на инвеститорите?

Ранните инвеститори в предварителната продажба, при която цената на токена е $0.000732, могат да извлекат най-голяма полза. Съществува потенциал за 1,500% скок на стойността след пускането на пазара, което го прави привлекателна инвестиционна възможност.

На какъв етап се намира Furrever Token в момента?

Към момента предпродажбата е набрала над $1.2 милиона за около три месеца и се намира в рамките на деветия от десетте етапа на предварителната си продажба, стремейки се към общо $1.9 милиона преди пускането си на PancakeSwap.

Какво прави подхода на Furrever Token иновативен?

Furrever Token интегрира симпатични стикери с котешка тематика, визуализации и предизвикателства за общността, създавайки уникална и ангажираща екосистема. Този иновативен подход помага за изграждането на силна и интерактивна общност.

Как Furrever Token гарантира сигурност и прозрачност?

Ангажиментът на Furrever Token за сигурност и прозрачност се подчертава от одитирания смарт договор и едногодишното заключване на токените, разпоредени за разработчиците. Тези мерки уверяват инвеститорите в дългосрочната жизнеспособност на проекта.

Колко силна е подкрепата на общността за Furrever Token?

С близо 4,000 активни членове в канала си в Telegram, Furrever Token вече демонстрира силна подкрепа и ангажираност на общността.

Ето как ще можете да заявите наградата си:

  1. Посетете страницата за покупка на Furrever Token.
  2. Въведете бонус кода FURR25 сред покупката си.
  3. Незабавно ще получите 25% допълнителни токени Furrever!

Посетете furrevertoken.com, за да си осигурите токени и да станете част от проекта, докато е още в началото си.

Посетете официалния уебсайт на Furrever TokenПосетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.