НАЧАЛО Прессъобщения

Коя е третата монета, която трябва да бъде във вашето крипто портфолио? Bitcoin, Ethereum и Furrever Token с 25% бонус09.06.2024 12:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коя е третата монета, която трябва да бъде във вашето крипто портфолио? Bitcoin, Ethereum и Furrever Token с 25% бонусВъзходът на криптовалутите беше воден от пионери като Bitcoin и Ethereum. Сега един нов меме токен, Furrever Token, привлича интереса на пазара.

Продължете да четете, за да научите част от информацията как Furrever Token може да се бори с тези лидери в индустрията и какво може да предложи

Докладът на CryptoQuant подчертава солидното търсене на Bitcoin и Ethereum

Платформата за ончейн данни CryptoQuant наскоро сподели информация, че има засилено търсене на двете най-големи криптовалути по пазарна капитализация Биткойн и Етериум в последното си проучване. Подчертавайки забележителния поток, докладът освен това акцентира върху развиващия се интерес към американските ETF и нулирането на процента на нереализираните ползи от сделките.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като Биткойн до скоро се търгуваше над нивото от $70,000, седмичният доклад на CryptoQuant хвърли светлина върху ключови модели, отчитайки нарастващото търсене на ETF, увеличаването на движението на съвременните финансови специалисти и намаляването на предлагането.

В доклада се посочва, че основните играчи са увеличили придобиванията си на Етериум в близост до Биткойн, като ETF-ите са изиграли спешна роля.

Ки Младежки Джу, главен изпълнителен директор на CryptoQuant, наскоро коментира настоящото обстоятелство, правейки паралели със ситуацията отпреди четири години:

Тогава Биткойн се колебаеше около $10,000 в продължение на шест месеца, но активността във веригата беше много висока. Днес ежедневно в нови портфейли на китове се добавят BTC на стойност $1 милиард.


Furrever Token обявява промоция с 25% бонус за ограничен период от време

Furrever Token ни демонстрира изключително бърз темп на напредване в развитието за ограничено време. Като използват бонус кода FURR25, инвеститорите могат да получат 25% награда за нови покупки от 31 май до 10 юни 2024 г. Тази промоция не само увеличава собствеността, но освен това стимулира ранното присъединяване към проекта и растежа на общността.

Какъв е потенциалът на инвеститорите?

Ранните инвеститори в предварителната продажба, при която цената на токена е $0.000732, могат да извлекат най-голяма полза. Съществува потенциал за 1,500% скок на стойността след пускането на пазара, което го прави привлекателна инвестиционна възможност.

На какъв етап се намира Furrever Token в момента?

Към момента предварителната продажба е набрала над $1.3 милиона за около три месеца и се намира в рамките на деветия етап на предварителната си продажба от общо десет етапа и се стреми към набирането на общо $1.9 милиона преди пускането си на PancakeSwap .

Какво прави подхода на Furrever Token иновативен?

Furrever Token интегрира симпатични стикери на котешка тематика, визуализации и предизвикателства за общността, създавайки уникална и ангажираща екосистема. Този иновативен подход помага за изграждането на силна и интерактивна общност.

Как Furrever Token гарантира сигурност и прозрачност?

Ангажиментът на Furrever Token за сигурност и прозрачност се подчертава от одитирания смарт договор и едногодишното блокиране на токените на разработчиците. Тези мерки уверяват инвеститорите в дългосрочната жизнеспособност на проекта.

Колко силна е подкрепата на общността за Furrever Token?

С близо 4,000 активни членове в канала си в Telegram, Furrever Token вече демонстрира силна подкрепа и ангажираност на общността.

Ето как ще можете да заявите наградата си:

  • Посетете страницата за покупка на Furrever Token.
  • Въведете бонус кода FURR25 по-време на покупката си.
  • Незабавно ще получите 25% допълнителни токени Furrever!

Не губете възможността да включите Furrever Token в портфолиото си и бъдете готови да извървите дългия път да челните редици на сектора на меме монетите. Посетете furrevertoken.com, за да разгледате токените и евентуално да станете част от този енергичен проект.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Посетете официалния уебсайт на Furrever TokenПосетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 18:00 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.