НАЧАЛО Прессъобщения

Коя може да е най-добрата нова монета за наблюдение за бичия пазар през 2024 г.? Разгледайте най-добрите избори на крипто анализаторите

20.02.2024 7:35 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коя може да е най-добрата нова монета за наблюдение за бичия пазар през 2024 г.? Разгледайте най-добрите избори на крипто анализаторите

С течение на времето пазарът на меме монети се превърна от шега в един от най-големите сектори в криптовалутната индустрия.

Потенциалът на меме монетите за ангажиране на общността и за изграждане на портфейла на инвеститора вече е почти общоизвестен.

Въпреки че има много меме монети, много малко от тях предлагат на собствениците си по-голяма стойност. Следователно в момента инвеститорите се чудят коя е най-добрата нова меме монета, която да купят, насочвайки се към бичия пазар през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Сред пазара много от проектите за меме монети са сочени от една и ли друга група хора като най-добрите за наблюдение въз основа на социалната ангажираност, функциите и бъдещия потенциал.

Най-добрите меме монети, които да наблюдавате през 2024 г., включват Bonk, Floki, Pepe coin, Dogwifhat, Memecoin и Meme Moguls.

Най-добрите нови мем монети за 2024 г.

1. Bonk (BONK)

Първата меме монета, изградена върху блокчейна Solana, Bonk (BONK) има различен модел на токеномика и механизъм за изгаряне на токени. Проектът е създаден, за да увеличи ликвидността на базираните на Solana DEX-и, което допринася за все по-широкото му приемане.

Целта на това изгаряне на токени е да се намали предлагането на токена, като се създаде недостиг и в крайна сметка се повиши цената му. Bonk е специален поради интеграцията си с блокчейна на Solana.
Bonk се възползва от силната инфраструктура на блокчейна Solana и неговото широко приемане. Това дава на меме монетата по-голяма достъпност и открива повече шансове за интеграция в различни платформи и приложения.

2. Floki (FLOKI)

Floki (FLOKI) започна като меме монета, вдъхновена от кучето на Илон Мъск, но оттогава се трансформира в цялостна Web3 инициатива, обхващаща NFT, DeFi и Metaverse. Наречен “Криптовалутата на народа”, екипът на проекта Floki издигна доскорошната меме монета до по-значим и функционален статут. Собственият токен на проекта, FLOKI, е една от най-универсалните меме монети, функционираща в множество блокчейни. Токенът е съвместим както с Ethereum, така и с Binance Smart Chain (BSC).
Междувременно екосистемата на Floki работи по редица продукти като пазара FlokiPlaces, FlokiFi и Valhalla, които потенциално биха могли да добавят стойност към мемекоина през 2024 г.

3. Pepe Coin (PEPE)

Pepe Coin (PEPE) бързо се превърна в основен фаворит в категорията меме монети след дебюта си през април 2023 г. Базираният на Ethereum токен се изстреля до пазарна капитализация от над $1 милиард само за три седмици. На Dogecoin бяха необходими около четири години, за да постигне този подвиг. С общо предлагане, ограничено до 420,690,000,000 токена, Pepe Coin въвежда дефлационен модел, при който част от токените се изгарят при всяка транзакция.

Тази стратегия има за цел да намали общото предлагане, създавайки недостиг и потенциално повишавайки стойността на токена с течение на времето.

4. Dogwifhat (WIF)

Dogwifhat (WIF), позната меме монета, която стартира на блокчейна Solana, направи своя вход на пазара в средата на декември 2023 г. Тя бързо придоби популярност, характеризираща се със символа ѝ на куче от породата шиба ину, носещ шапка.

Dogwifhat (WIF) се възползва от успеха на по-старата мемо монета Bonk, за да се превърне във втория по големина меме токен на Solana с пазарна капитализация от над $400 милиона. Интересно е, че Binance и BitMEX показаха подкрепа за меме монетата, като пуснаха безсрочни договори, WIF/USDT.

Междувременно Dogwifhat се фокусира върху игрите и DeFi, което може да отвори обещаващи пътища за разширяване през 2024 г. Освен това нейният акцент върху модела, ръководен от общността, насърчава активното участие и ангажираност.

5. Memecoin (MEME)

Memecoin (MEME) се позиционира като роден токен в рамките на екосистемата Memeland, Web3 инициатива, и широко приета платформа за мемета. Представянето на Memecoin и последвалото му листване на Binance, най-голямата централизирана борса, предизвика значителен хайп.
Поемайки на вълната на популярността на Memeland, Memecoin се отличава от другите мемо монети. Експертите прогнозират, че Memecoin може достигне нов исторически връх (ATH) през 2024 г.

Нещо повече, в началото на 2024 г. Binance Labs направи значителна инвестиция в Memeland Coin, за да подкрепи местната екосистема на Memecoin token и да насърчи развитието на Memeland.

6, Meme Moguls (MGLS)

Meme Moguls (MGLS), една от най-нашумелите меме монети, които трябва да се наблюдават, разработва play-to-earn (P2E) игра, която ще ви научи на всичко, което трябва да знаете за инвестирането и създаването на богатство. Когато играете борсовите игри на Meme Moguls, ще се придвижвате нагоре в класацията за богатство.

Когато стигнете до първите 20, ще получите награден фонд въз основа на това колко печели Meme Moguls всеки ден. Макар че тази игра е основното привличане, екосистемата на Meme Moguls ще включва също така залози и виртуално място, наречено Moguls World.

Междувременно монетата $MGLS служи за различни цели в екосистемата на Meme Moguls. Притежателите на токена $MGLS могат да управляват Meme Moguls, тъй като могат да вземат участие и да гласуват подобрения на протоколи, споразумения за цени и проекти на общността.

Притежаването на $MGLS токени има своите предимства. Сред предлаганите стимули могат да бъдат активи в играта, $MGLS токени и други ползи за Meme Moguls.

Меме монети с функционалност и случаи на употреба

Това са меме монети, които променят наратива за това, че са токени, при които липсва реална функционалност.

  • Bonk: Bonk се използва за даване на бакшиши и възнаграждаване на създателите на съдържание онлайн и за увеличаване на ликвидността в базираните на Solana децентрализирани борси.
  • Floki: Екипът иска да интегрира Floki за използване на своя NFT пазар, образователна платформа и платформа за метавселена.
  • Meme Moguls: Предлага повече функционалност от други меме монети. MGLS предоставя на потребителите достъп до P2E играта, виртуалната инвестиционна платформа и токена за награди. Освен това дава на притежателите си права за управление, което им позволява да решават за бъдещето на проекта.

Заключение

Пространството на меме монетите се разширява и много инвеститори продължават да се възползват от стремителното движение на цените им. Инвеститорите, които искат да се присъединят към общността на тези монети, могат да се насочат към изброените по-горе меме токени.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.