НАЧАЛО Прессъобщения

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

23.02.2024 17:16 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST) е свидетел на рязко нарастване на инвестициите, особено от общностите на Ethereum (ETH) и Solana (SOL).

На фона на анализите на цените на Ethereum (ETH) и Solana (SOL), DeeStream (DST) се откроява като пътеводител за овластяване както на стриймърите, така и на зрителите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


DeeStream (DST) иска да реши проблемите с обикновените сайтове за стрийминг, като използва децентрализация. Това означава, че потребителите могат да казват това, което искат, без да се притесняват, че ще бъдат забранени.

Анализ на цената на Ethereum (ETH)

Цената на Ethereum (ETH) се покачва, като седмичните колебания са между $2,779 и $3,01, което означава разлика от 8.35%. Този скок е придружен от забележителен отскок от 200-дневната SMA, което тласка Ethereum (ETH) през различни фиб. нива на корекция. Сега инвеститорите с нетърпение се питат дали Ethereum (ETH) ще достигне нов ATH през 2024 г.

С пазарна капитализация от $362 милиарда, Ethereum (ETH) демонстрира стабилно съживяване през 2024 г., което е особено видно от седмичните му графики. Значителният пробив на закръглено дъно показа, че Ethereum (ETH) си възвръща нивото от $3,000, демонстрирайки рязко нарастване на инерцията на тренда. Освен това обемът на търговията с Ethereum (ETH) отбеляза забележителен ръст от 42%, достигайки $25 милиарда.

Solana (SOL) отбелязва силен растеж на фона на възстановяването на пазара

Solana (SOL) отбеляза забележителен ръст на седмичната си цена, като се повиши с 8.59% и варира между $103 и $115. Тази бича тенденция отразява нарастващото търсене на Solana (SOL) на фона на по-широкото възстановяване на пазара, като цената му постоянно поддържа доминация над границата от $10. Тъй като продължава да се изкачва в класациите, Solana (SOL) може да е готова за потенциален бичи пробив.

Анализът на седмичния ценови тренд на Solana (SOL) разкрива значително ниво на съпротива при $115, формиращо обърнатата форма на глава и рамене. Признат заради потенциала си да сигнализира за обръщане на тренда, този бичи модел предполага появата на нова мощна бича серия за Solana (SOL).

DeeStream (DST) дава възможност на стриймърите и зрителите да се децентрализират

Традиционните централизирани платформи за стрийминг са изправени пред редица предизвикателства, включително забрана на стриймъри за изразяване на мнение, често поради натиск от страна на потребителите. Изтеглянето на средства отнема дни, а таксите за потребителите и стриймърите са високи. DeeStream (DST) има за цел да промени този наратив, като възприеме децентрализиран модел, позволяващ на потребителите да се изразяват свободно.

Тъй като се очаква глобалният пазар на стрийминг на живо да надхвърли $247 милиарда до 2027 г., DeeStream (DST), като първата в света децентрализирана платформа за онлайн стрийминг, изградена върху блокчейн, се позиционира като сигурна, прозрачна и управлявана от общността алтернатива.

Предварителната продажба, която в момента е в първия етап, като всеки токен на платформата се продава на цена от $0.04, предизвика интерес от страна на инвеститорите.

Заключение

DeeStream (DST) представлява промяна на парадигмата в индустрията за стрийминг на живо, задвижвана от децентрализирани принципи и овластяване на общността. Тъй като инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL) се обединяват зад платформата, DeeStream (DST) се очертава като обещаващ претендент в конкурентното пространство за стрийминг.

Със своя ангажимент за по-ниски такси, незабавни тегления и прозрачно управление DeeStream (DST) предлага жизнеспособна алтернатива на централизираните платформи, поставяйки началото на нова ера на свобода и всеобхватност както за стриймърите, така и за зрителите.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на Algotech събра $3.8 милиона и потенциалът за растеж от 1,200% засенчват възстановяването на Solana и Dogecoin

На волатилния пазар на криптовалути възходът и падението на оценките на алткойните често отразяват по-широките пазарни настроения и специфичните технологични постижения. Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE), два познати алткойна в пространството, наскоро претърпяха значителен спад на цените – съответно 20% и 21% през последната седмица.

16.04.2024 10:53 4 мин. четене

Крипто анализаторите са бичи настроени към тези 5 криптовалути въпреки слабото начало на април

При много алткойни има големи очаквания за рязък ръст дори преди халвинг събитието на Биткойн, което ще се случи след няколко дни. 

16.04.2024 10:33 6 мин. четене

3 алткойна, включително Pepe Coin (PEPE), които да наблюдавате през април 2024 г.

Крипто инвеститорите постоянно са в търсене на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

16.04.2024 9:50 5 мин. четене

С напредването на втори етап на предпродажбата на Deestream, инвеститорите на Aave & Beam са нетърпеливи да участват за потенциалната печалба

Използвайки трансформиращите възможности на блокчейн технологията, DeeStream представя новаторска концепция, която е готова да промени динамиката на стрийминг екосистемата. 

16.04.2024 9:40 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.