НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Конкурентното предимство на XRP пред другите криптовалути

ЯНУ. 1, 2019 15:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Конкурентното предимство на XRP пред другите криптовалути

Weiss Ratings, световният лидер във финансовия анализ на финансовите институции, признаха ролята на Ripple за улесняване на плащанията по света.

Ripple (XRP), най-голямата криптовалута в трансграничните плащания е водеща в индустрията. Тя направи възможно извършването на плащания за секунди, което привлече няколко клиенти, включително банки и други финансови институции по света.


В публикация на официалната си страница в Twitter те казват, че консенсус механизмът на Ripple придава „конкурентно предимство“ пред другите криптовалути в областта на плащанията.https://twitter.com/WeissRatings/status/1078685810508120064Записаните успехи на XRP днес, включително поемането на второто място от Етериум през 2018 г., може да са свързани с неговия напредък в платежните услуги, които предоставя. xRapid, основният продукт начело на тази услуга е бил приет масово от стартирането му по-рано през годината.

Тъй като пазарът на платежни услуги продължава да се разширява, се предвижда XRP да се превърне в една от най-добрите криптовалути до следващата 2019 година. Партньорства като последните с JP Morgan също могат да допринесат значително за прогнозирания скок на актива, който се очаква да изпита до следващата година.

Също наскоро, милиони XRP бяха преместени от китове, което е една от най-големите XRP транзакции. Докато това не е от пряка полза за мрежата, то показва, че тези китове всъщност използват актива за транзакции, тъй като милионите преместени XRP са разделени на фрагменти с отделни плащания за стоки или услуги.

Очаква се популярността на предоставяните платежни услуги допълнително да насърчи приемането сред институционалните инвеститори, което значително ще намали цената. Това според някои ще накара XRP да замени BTC като най-голямата криптовалута по пазарна капитализация.

Тъй като за 2019 година се очакваше да бъде годината на криптовалутите, повече от приемането не само за XRP, но и други криптовалути ще се очаква. Предполага се, че дигиталния актив на Ripple ще доведе индустрията по-близо до приемането и да започне масово възстановяване на пазара.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум скоро ще достигне $4,900 - според Fundstrat

Етериум биковете могат да насочат погледа си към нов исторически връх, ако ETH успее да пробие ценовото ниво от $4,030. В такъв случай, според анализаторите на компанията, подновеният импулс може да т...
ОКТ. 16, 2021 11:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP се превърна в криптовалута номер едно във Великобритания

Британските инвеститори на дребно избират XRP пред другите криптовалути, ADA е на второ мястоДанните, споделени от eToro, посочват, че през третото тримесечие на тази година инвеститорите на дребно въ...
ОКТ. 15, 2021 22:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance ще проведе парачейн търг за Polkadot (DOT)

В секцията Новини в блога на платформата Binance обяви бъдещата подкрепа за търга за слотове за Polkadot Parachain, който ще се проведе през ноември 2021 г. Повече подробности за участниците ще бъдат ...
ОКТ. 15, 2021 17:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо този алткойн скочи с над 180% за месец

OHM токенът на Olympus DAO бързо се доближава до рекордно високо ниво.Икономиката на токени на проекта привлича потребителите и осигурява стойност.Olympus DAO отскочи от летните си минимуми и бързо се...
ОКТ. 15, 2021 18:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света