НАЧАЛО Други

Компания за електрически скутери със SPO

ЮЛИ. 1, 2018 21:54 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Компания за електрически скутери със SPO

Стартъп за електрически скутери, наречен Spin, се опитва да привлече близо 125 милиона долара в онова, което се нарича първоначално предлагане на ценни книжа (STO), което продава токени, подкрепени от реални финансови инструменти, според Axios и потвърдено от TechCrunch.

 


STO отбелязва нова фаза на финансиране след първоначалните предложения за токени (ICO), отбелязва TechCrunch. Това предлагане предоставя по-голяма сигурност от ICO, тъй като инвеститорите могат да закупят токени, подкрепени от реални финансови активи. STO, според Axios, са "изрични ценни книжа", а не комунални услуги.


Инвеститорите да получават приходи от компанията


Spin, които вече са събрали 8 млн. Долара, според TechCrunch планират да наберат средства от акредитирани инвеститори, които ще получат приходи от бизнеса с електрически скутери, според неназован източник.

Spin обяви разширяването си в производството на скутери през февруари, следвайки Bird, които събраха 300 млн. долара, а Lime, са събрали 250 млн. долара, според TechCrunch. Sequoia Capital поведе финансирането на Bird, докато GV поведе това на Lime.

TechCrunch публикува таблица, показваща, че Bird са осигурили 415 милиона долара в потвърдено финансиране; Lime са набрали 132 милиона долара в потвърдено финансиране и 250 милиона долара в непотвърдено финансиране; Spin са събрали 133 милиона долара в потвърдено финансиране и Skip, друга компания за скутери, 31 милиона долара в потвърдено финансиране.

Spin са сключили споразумение с компания, наречена Ninebot, за закупуване на 30 000 скутери на месец за остатъка от 2018 г., каза източникът. Ninebot, според уебсайта си, е компания в Пекин, която произвежда и разпространява превозни средства за превоз на къси разстояния.

Преди неотдавнашното си разширяване в бизнеса със скутери, Spin организира платформа за споделяне на велосипеди. След старта си в Сиатъл, Spin премества операцията си за споделяне на велосипеди до Южен Сан Франциско през август. През януари компанията представи безжичен електрически велосипед.


Оттогава Spin са се насочили към електрически скутери, каза източникът.


В момента компаниите за електрически скутери чакат правителството на град Сан Франциско да реши дали могат да оперират техните скутери в града.

Основателите на Spin са инвестирали и в Layer Protocol, базиран на блокчейн за "репутация и възнаграждения", който планират да се интегрират в службата на компанията, отбеляза Axios. Според уебсайта си компанията предлага програма за споделяне на скутери без док.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Поредният милиардер проявява интерес към крипто пространството

Льоб е известен с превръщането на $3 милиона в хедж фонд на стойност $17,5 милиарда през годините и е добре известна фигура на Уолстрийт. Сега крипто секторът е мястото, където той търси нова възможно...
МАР. 3, 2021 18:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нова блокчейн платформа ще се бори с 'тиранията' на социалните медии

Ларимър се насочва към "Големите технологии"Ларимър сподели публикация в GitHub, обяснявайки концепцията на новия си проект. Той описа устойчива на цензура мрежа, която отразява "производителността и ...
МАР. 3, 2021 20:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT са като ICO през 2017 година, според създателя на Лайткойн

Чарли Лий за NFTОснователят на Лайткойн, Чарли Лий, не е голям почитател на незаменяемите токени (NFT), процъфтяващият крипто подсектор, който отбеляза невероятен растеж, достигайки оценка от $3,44 ми...
МАР. 3, 2021 15:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто борсата FTX добавя поддръжка за PayPal

От FTX Exchange заявиха, че техните потребители могат да извършват транзакции като използват всяка валута, тъй като една от възможностите на PayPal е конвертирането на валути без загуба на време. Това...
МАР. 2, 2021 22:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света