НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Огромно количество Биткойн бе преместено през последните 24 часа

НОЕ. 29, 2020 20:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Огромно количество Биткойн бе преместено през последните 24 часа

Наблюдателите на крипто китове станаха свидетели на движението на огромно BTC състояние в размер на стотици милиони долари.

 

Анонимно юридическо лице прехвърли 22,816 BTC на стойност $386 милиона срещу такса от само $14.83.


Трансферът беше забелязан за първи път от автоматизирания инструмент за DLT проследяване, известен като Bitcoin Block Bot.
Според най-новите данни на блокчейн изследователя, китът е преместил огромно количество BTC в три отделни портфейла. Един портфейл с общо 18 транзакции получи 1,370 BTC. Друг портфейл с общо четири транзакции прибра 21,446 BTC. Третият портфейл с общо две транзакции получи по-малко от един BTC.


BitInfoCharts разкрива, че китът е създал оригиналния портфейл на 28-ми октомври. Той стана 112-ият най-богат портфейл, който съществува, след като получи значителна сума BTC в същия ден. Този субект продължи да акумулира BTC и стана 31-ият най-богат портфейл на 25-ти ноември.


Въпросният кит може да бъде попечител или институция, управляваща крипто активи от името на своите клиенти. Големият крипто субект може също да премества BTC през множество адреси с цел сигурност.


Все повече Биткойн китове се активизират. През последните 48 часа други големи притежатели на Биткойн са преместили общо 13,734 BTC на стойност $231 милиона. Като добавим огромната BTC транзакция, спомената по-горе, китовете преместиха общо 36,550 BTC на стойност $617 милиона през последните два дни.


Пет от транзакциите включват преместване на огромни суми BTC от крипто борси към неизвестни портфейли. Две транзакции прехвърлиха Биткойн от неизвестни портфейли към крипто борси, а други две транзакции преместиха BTC между крипто борси.


Междувременно, една транзакция премести BTC от платежна услуга в неизвестен портфейл, а друга транзакция прехвърли от платежна платформа на крипто попечител.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може действа като злато според Банката на Сингапур

Голямата институция обаче вярва, че BTC и други алткойни могат да заменят златото по отношение на това да служат като запас от стойност. Още от въвеждането на Биткойн в края на 2000-те години хор...
ЯНУ. 25, 2021 22:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е по-сигурен от злато и облигации

В статия, публикувана в CNN, Скарамучи и колегата на му от SkyBridge Брет Месинг твърдят, че BTC е станал жизнеспособен вариант за дългосрочни инвеститори, търсещи убежище от инфлацията.  Ав...
ЯНУ. 25, 2021 21:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Valkyrie Digital Assets подава заявление за Биткойн ETF

Фондът Valkyrie Bitcoin ще бъде включен в списъка на Нюйоркската фондова борса и Coinbase Custody Trust Company, LLC ще служи като попечител на предложения ETF, според регистрираната в Далас Valkyrie ...
ЯНУ. 25, 2021 14:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

MicroStrategy купува още Биткойн

Неговият главен изпълнителен директор Майкъл Сейлър написа в Twitter, че MicroStrategy е похарчил 10 милиона долара, за да придобие 314 BTC. MicroStrategy has purchased approximately 314 bitcoins for ...
ЯНУ. 24, 2021 21:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света