НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Колко ще продължи бичият пазар?

ОКТ. 28, 2021 09:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Колко ще продължи бичият пазар?

Популярният анализатор на веригата Уили Ву каза, че последните тенденции за натрупване на Биткойн (BTC) означават, че бичият пазар може да продължи още една година.

В ново интервю с Престън Пиш за ‘Bitcoin Fundamentals’, Ву каза, че дългосрочните притежатели на BTC са много по-богати, отколкото в предишни бичи цикли, което е добре за кралската криптовалута, която продължава напред.


Анализаторът сподели, че нова порода инвеститори с висока нетна стойност, които държат в дългосрочен план, оказва значителен натиск за купуване при Биткойн.


“От четвъртото тримесечие на миналата година видяхме, че последното поколение от тези дългосрочни притежатели започва да разпродава. 

И тези нови момчета дойдоха да купуват. Те бяха купувачи с висока нетна стойност. Те бяха семейни офиси, хора с висока нетна стойност, които купуваха значителни [суми], като експозиция от $1 милион наведнъж. Така че те не бяха на дребно, а купуваха, купуваха и купуваха.”


Ву твърди, че новата вълна от Биткойн инвеститори вече се считат за дългосрочни притежатели и те ще осигурят необходимата инерция, за да избутат BTC над границата от $100,000.


“Сега сме в този момент, когато всички нови момчета, които купиха през първата половина на тази година, вече са дългосрочни притежатели и са в пика. Те осигуряват заключването, което е необходимо, за да ни вкарат в шестцифрени [стойности].”


Анализаторът потвърди, че това, което вижда във веригата, сочи към удължен цикъл с потенциално оставаща още една година.


“Напълно сигурен съм, че ще надхвърлим шестцифрени стойности в Биткойн през следващите шест месеца. Какво остава, още 50% изкачване? 

Мисля, че ще направим това почти със сигурност през следващите шест месеца. Вероятно много по-рано, може да стане след месец-два, или седмица-две, както вървят нещата.


Това е показател с висока надеждност, така че сме се насочили към бичи пазар през следващите шест месеца или дори повече. Може да продължи още една година.


Така че е много добър момент за натрупване. Току-що излизаме от тази фаза на повторно натрупване, можем да видим това във веригата много ясно, докато направихме този спад, това беше натрупване, не беше мечи пазар.”


Не Пропускай: Рязка корекция удари пазара - какво да следим?

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света