НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Колко още може да падне Етериум?

ЮНИ. 21, 2022 08:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Колко още може да падне Етериум?

Опитният трейдър, който точно прогнозира спада на Биткойн по време на мечия пазар през 2018 г., предупреди Етериум инвеститорите, че алткойнът може да претърпи огромна девалвация от над 70% спрямо текущите цени.

Питър Брандт каза на своите последователи в Twitter, че водещата платформа за смарт договори е пробила от формацията на глава и рамене и сега може да е на път към целта, определена от модела.


Графиката предполага цел от $300. Целите не са свещени - понякога се достигат, понякога не, а понякога се надхвърлят. Но засега не бих купил ETH с парите на моя враг…”

Image


По-рано този месец, докато Етериум все още се търгуваше над $1,700, Брандт отбеляза, че ETH може да се търгува в низходящ триъгълник и може да падне до целта му от $1,268. 


Наскоро ветеранът трейдър актуализира анализа си, след като първоначалната му цел беше постигната.


ETH/USD постигна първата си цел за понижение. Като суинг трейдър моята практика е да прибирам печалби на целевите нива. Нямам желание да улавям върхове или дъна, а съм доволен да улавям парчета по средата.

Image


Към момента на писане на статията Етериум се търгува около $1,120, което е с близо 20% повече от най-ниската му стойност през 2022 г. - $897.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Легендарен трейдър предвижда още болка за пазара

Що се отнася до Биткойн, Брандт каза, че все още вярва в дългосрочния потенциал на BTC.


За протокола, аз съм [дългосрочен] бик на BTC. [Вярвам [в] разказа. От [самото] начало смятах, че лазеровидната HODL-аферата е налудничава. Всеки пазар, който е имал четири понижения от 80% плюс за 12 години, НЕ е инвестиция, а чиста спекулация. Омъжете се за съпруга, а не за монета. Крипто е лоша религия.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano с поредното важно постижение преди хард форка

"Днес имаме удоволствието да съобщим, че екипът на IOG успешно маркира и пусна нод на Cardano 1.35.0, за който можем да потвърдим, че ще бъде последният кандидат за пускането на основната мрежа Vasil"...
ЮНИ. 27, 2022 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум и Solana са позиционирани за значителни печалби, твърди трейдър

Псевдонимният анализатор ‘DonAlt’ каза на своите последователи в Twitter, че очаква Етериум да стартира рали от близо 80%, ако успее да се задържи над месечното си ниво на подкрепа.Месечната подкрепа ...
ЮНИ. 27, 2022 10:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко XRP остават в портфейла на съоснователя на Ripple и Stellar?

We are now officially at less then 1 month until Jed McCalebs taco stand account is empty of $XRP. https://t.co/lS9kfCwK08— Rob XRP ☀️ (@robxrp1) June 25, 2022Според съобщенията МакКейлъб е започнал д...
ЮНИ. 27, 2022 08:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Sandbox (SAND) скочи с 13% след важна новина за метавселената

През последните 24 часа SAND скочи с около 12% до $1.31 към момента на писане на статията, според данни, предоставени от CoinMarketCap. За същия период, токенът MANA на Decentraland е поскъпнал с 4.29...
ЮНИ. 26, 2022 14:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света