НАЧАЛО Биткойн

Колко още може да падне Биткойн?

май 7, 2022 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Колко още може да падне Биткойн?

Популярен крипто анализатор разгледа колко ниско може да падне Биткойн, докато пазарите се насочват към уикенда, демонстрирайки слабост.

В нова стратегическа сесия Никълъс Мертен дава на своите абонати в YouTube ежеседмично обобщение, след като Федералният резерв повиши лихвените проценти и дигиталните активи паднаха под голям натиск от страна на продавачите.

“Искам да поговорим малко за това, за което говорихме като нашия най-лош сценарий. Трябва да бъда честен с вас, момчета, тук отново ще се придържам към тезата си.

Може би греша два пъти подред, но ще бъда уверен в твърдението си тук в смисъл, че макар да можем да очакваме по-нататъшен спад на цената, има граница, праг, където наистина има смисъл в края на деня, за да видим, че цената действително пада надолу, докато не започнем да виждаме как хората купуват с лимит поръчки и също така поемат контрол върху потока на пазарните поръчки, което ще повиши цената отново.”

Домакинът на Data Dash продължава да твърди, че макар да не може да определи точната дата или колко време ще отнеме процесът, намерението му е да предостави разумен диапазон на оценка на BTC, така че зрителите да могат да осъществяват стратегии с доларово усредняване (DCA), докато изграждат своите позиции. 

Не Пропускай: Експерти очакват Етериум да скочи до $5,700 тази година

Той подчерта спада на кумулативната пазарна капитализация на Биткойн и Етериум под $900 милиарда, като тази цифра в момента е около $1.01 трилиона.

Мертен заключи, като сравни върховете на предишния цикъл и корекциите, като показа, че дори след значителни спадове, BTC всъщност никога не пада толкова ниско, колкото пика на предходния цикъл.

“Това е идеята, която искам да подчертая тук – можем да се доближим до него, можем да стигнем до $30,000. Мисля, че е напълно ирелевантно и изключено да мислим, че ще слезем и ще докоснем $20,000.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC) напуска борсите – какво означава това?

Близо 78% от общото предлагане на Биткойн в обращение е неликвидно, според данни на Glassnode, като по-малко от 22% от всички добити BTC сменят собствениците си.

декември 2, 2022 7:09 1 мин. четене

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Биткойн и Етериум: Трейдър, предвидил мечия пазар от 2018, дава прогноза

Крипто стратегът, който прогнозира мечия пазар през 2018 г., твърди, че двата най-големи криптоактива се подготвят за периоди на възход.

декември 1, 2022 7:27 1 мин. четене

ЕЦБ: Биткойн е на път към ирелевантност

Представители на Европейската централна банка (ЕЦБ) отправиха остри (и неоснователни) критики към Биткойн (BTC).

декември 1, 2022 6:09 1 мин. четене