НАЧАЛО Прессъобщения

Кои три криптовалути трябва да наблюдавате за евентуална бърза 10х печалба?

22.02.2024 9:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои три криптовалути трябва да наблюдавате за евентуална бърза 10х печалба?

През 2024 г. пазарът на криптовалути е изпълнен с нов оптимизъм, тъй като инвеститорите се отърсват от бруталната крипто зима на 2022-2023 г.

След като Биткойн е начело, а алткойните го следват плътно, три криптовалути се открояват с евентуалният си потенциал си да осигурят извънредно големи 10Х печалби в близките месеци – Solana, Retik Finance и Shiba Inu.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Solana: Убиецът на Етериум отново в действие

Solana (SOL) се завърна на сцената след разрешаването на незначителния инцидент с прекъсване на мрежата, който за кратко разклати доверието на инвеститорите.

След като петчасовото прекъсване е твърдо зад гърба ѝ, Solana отново се покачва, тъй като инвеститорите се фокусират върху повишаването на цените към следващата ключова съпротива при $135. Само през последният месец SOL отбеляза почти 13% ръст до 105 към момента на писане на статията.

Неотдавнашното рали беше подхранвано от преобладаващо бичите настроения, обхванали по-широкия крипто пазар, като Биткойн определяше темпото. Освен това динамичната екосистема на Solana продължава да се разширява с пускането на популярни меме монети като BONK и силното търсене на смартфона Solana Mobile Chapter 2, като вече са осигурени 100,000 предварителни поръчки.

Retik Finance: Единният център за приемане на криптовалути

Докато Solana се фокусира върху децентрализираните приложения, Retik Finance (RETIK) възприема по-широк подход към напредъка в приемането на криптовалути в реалния свят. Нейната експанзивна екосистема има за цел да се превърне в универсален магазин за криптовалути, предлагайки продукти и услуги, които безпроблемно интегрират дигиталните активи в ежедневието.

След като завърши успешно одита от Certik, Retik Finance реши да се откаже от традиционното VC финансиране в полза на краудфъндинг от индивидуални инвеститори чрез текущата си предварителна продажба на 10 етапа.

С вече продадени над 95% от разпределението на предварителната продажба, Retik Finance вече е набрала над $27 милиона преди листването на токена на цена от $0.15 за токен.

В основата на екосистемата на Retik е нейната гама от крипто DeFi дебитни карти, включващи достъп до летищни салони и водеща в индустрията многостепенна програма за кешбек награди. Retik дава възможност на потребителите да отключат 2.5-5% кешбек върху всички разходи по картата, без да се нуждаят от KYC проверки, увеличавайки максимално поверителността и контрола.

Освен крипто картите, Retik разполага и с протокол за крипто заемане, задвижван от изкуствен интелект, многоверижен портфейл без попечителство, децентрализиран агрегатор на суапове, онлайн платежен портал и платформа за търговия с безсрочни фючърси и опции.

Като съчетава децентрализирано финансиране с реална функционалност, Retik Finance има за цел да прокара масовото крипто приемане. Тъй като предварителната продажба наближава края си преди листването на борсата, RETIK предоставя отлична възможност да влезете рано в проект, специално създаден за широкомащабно приемане на крипто валутите.

Shiba Inu: Една от главните криптовалути, която преследва $1

Като позната меме монета от последния бичи пазар на криптовалутите, Shiba Inu (SHIB) не се нуждае от представяне. Тъй като SHIB се отърси от ранната си идентичност на “убиец на Dogecoin”, за да се съсредоточи върху повишаването на функционалността, изкушението от поредния ценови скок продължава.

След миналогодишното добавяне на функции като yield-farming, NFT пазари, предстоящи интеграции с метавселени и широко рекламиран механизъм за изгаряне, сега Shiba Inu предлага функционалност, подобна на тази на водещите криптовалути. Въпреки това остават въпроси относно прекомерното предлагане на токени, което пречи на по-нататъшното параболично движение на цените. Все пак съществуват надеждите, че през 2024 г. историята може да се повтори за Shiba Inu, тъй като има големи очаквания, че меме монетите отново ще заемат място в центъра на вниманието на следващия бичи пазар.

Въпреки споменатата информация обаче, дори най-пламенните привърженици приемат факта, че достигането на заветната граница от $1 долар остава почти невъзможна мечта.

Заключение

Тъй като криптовалутите са във възход през последните седмици, а всички погледи са насочени към зреещия бичи пазар, определянето на момента на влизане е от решаващо значение за максимизиране на печалбите. Тъй като приемането на блокчейн се ускорява, проектите, които създават реална полезност като Solana, и тези, които стимулират интеграцията в масовия сектор, като Retik Finance, изглеждат подготвени за експоненциален растеж.

А за търсачите на силни усещания, които преследват манията по меме монетите, Shiba Inu предлага начин да се възползват от цикъла. Като се сдобият с токени на Solana, Retik Finance и Shiba Inu през февруари 2024 г., съобразителните инвеститори се имат желанието да се позиционират на време, за да успеят да яхнат следващата вълна от експлозивни 10Х параболични ралита.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.