НАЧАЛО Други

Кои са най-големите крипто инфлуенсъри които да последвате в Twitter?

ДЕК. 30, 2018 19:19 5 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Кои са най-големите крипто инфлуенсъри които да последвате в Twitter?

Тъй като сегашният пейзаж на криптовалутите може да се разглежда като нещо като съвременен „Див Запад“, може да е неудобно или дори трудно за новите крипто ентусиасти да намерят надеждни хора, които да следват

.Резултат с изображение за influencer


Днес почти всички хора, които имат минимални познания за дигиталните валути, споменават „крипто инфлуенсър“ в тяхната биография, което може да бъде малко объркващо. Както и да е, индустрията има много големи имена, истински крипто инфлуенсъри с много опит. Следването на тези хора, които всъщност активно допринасят за общността, може да доведе до много просветляващо преживяване.

Социалните медии позволяват на водещите фигури в бранша да се ангажират с обществеността относно нещата, които могат да оформят целия крипто пейзаж. Една от най-популярните социални медийни платформи е Twitter, която може да предостави чудесен източник на информация, особено в случаите на криптовалути и блокчейн технологии.

В тази статия ще изброим някои от най-популярните инфлуенсъри, които бихте искали да следвате в Twitter, за да сте в крак с криптосферата или просто да подобрите знанията си за това постоянно разширяващо се поле.


Виталик Бутерин


Напусналият колеж програмист и писател с руско-канадски произход, Виталик Бутерин, е едно от най-големите имена в криптосферата и определено е един от най-важните инфлуенсъри в Twitter. Виталик не се страхува да сподели своите уникални и по-често критични мнения около много проблеми на блокчейн пространството, както и да се замесва в спорове, които не се въртят непременно около Етериум. Като цяло, Виталик Бутерин споделя мислите си за скалируемостта, управление, ICO, dApps и сигурност.

https://twitter.com/VitalikButerin/status/1076802584688709632


Чарли Лий


Повечето от вас вероятно вече знаят кой е Чарли Лий - известният основател зад един от най-популярните биткойн форкове, Litecoin и бившия директор на инженерството в Coinbase. През последните няколко години Чарли се превърна в име на човек, който обича свободно да говори за широк кръг от теми свързани с крипто и дори е известен с подкрепата на различни проекти и движения в пространството. Той говори предимно за Биткойн, скалируемост, форкове и атомични суапове.

https://twitter.com/SatoshiLite/status/1077973730511314944


Джон Макафи


Смятан от някои за легенда и "Ал Пачино на криптовалутите", Джон Макафи е една от най-противоречивите фигури в криптосферата. Той е британо-американски компютърен програмист, бизнесмен и невероятно страстен фен на крипто. През годините той става известен с това, че играе руска рулетка с WIRED репортери, заради стрелба в собствената му къща по време на предполагаем опит за убийство, както и за известни обещания да изяде собствените си гениталии по националната телевизия, ако биткойн не достигне $500 000 долара до 2020 година.

https://twitter.com/officialmcafee/status/935900326007328768


Ник Сабо


Често смятан за "истинският" Сатоши Накамото, Ник Сабо е един от водещите пионери в областта на блокчейн. Световноизвестният компютърен учен, юрист и криптограф е известен най-вече с изследванията си в областта на цифровите договри и създаването на интелигентни договори. Той също така проектира Bit Gold и притежава блога Unenumerated. Сабо е известен с това, че пише много видове технически концепции.

https://twitter.com/NickSzabo4/status/1077298151852191746


Роджър Вер


Известен още като "Bitcoin Jesus", Роджър Вер е име, което не се нуждае от много въведение, тъй като той е един от първите хора, които инвестират в блокчейн стартъпи като Биткойн, Zcash , BitPay и Kraken. Роджър е също съветник на борда на Bitcoin Foundation. В крайна сметка, Вер е много оптимистично настроен да подкрепя Bitcoin Cash и неведнъж е твърдял, че е по-добър от BTC.

https://twitter.com/rogerkver/status/1076488520007528448


Гавин Андресън


Гавин е разработчик на софтуер, известен най-вече с участието си в проект на биткойн, дори от ранните дни. Той помогна за създаването на Bitcoin Foundation и винаги е бил голям поддръжник на най-голямата криптовалута. Въпреки че вече не работи като един от основните разработчици на биткойн, той продължава да остава силно влиятелен човек в пейзажа на дигиталните валути.

https://twitter.com/gavinandresen/status/1075119331770621952


Джоузеф Любин


Любин е друго голямо име в криптосферата, особено в Канада. Той е известен най-вече с участието си в проекта Eтериум (като съосновател) и за създаването на фондация Етериум в Торонто. Днес посланията на Любин включват предимно информация за ConsenSys, проект, който има за цел да децентрализира мрежата чрез тяхната платформа.

https://twitter.com/ethereumJoseph/status/1068587114047176704


Лора Шин


Шин е един от най-популярните писатели / журналисти в областта на блокчейн. Лора не е фен на токените и води подкастите Unchained и Unconfirmed, където разказва невероятни истории за пионерите на пространството. Лора си струва да се последва, ако искаш малко информация за индустрията, особено ако се интересуваш от техническата страна на нещата и обичаш да слушаш как технологията може да разруши много индустрии.


https://twitter.com/laurashin/status/1076165017756725249


Андреас М. Антонопулос


Гръцкo-британски крипто и блокчейн експерт, както и публичен говорител, и точно това, което може да се нарече "биткойн евангелист". Андреас е най-продаваният автор на някои от най-добрите книги в индустрията, ранен инвеститор на Етериум и определено една от най-влиятелните фигури в тази област.

https://twitter.com/aantonop/status/1032656510365708291


Чарли Шрем


Чарли Шрем е главен визионер в Crypto.IQ, известен говорител и писател, биткойн пионер, съветник на Changelly.com и основател на Bitcoin Foundation. С такова впечатляващо резюме, не е учудващо, че Чарли е един от най-добрите блокчейн инфлуенсъри.

https://twitter.com/CharlieShrem/status/1078097264608976896


CryptoYoda


CryptoYoda е крипто ентусиаст и технически анализатор, който си е създал име в индустрията. Той си заслужава да го последвате, тъй като обикновено пише всякакви полезни съвети за търговията и носи уникална перспектива за различни новини за криптовалутите.

https://twitter.com/CryptoYoda1338/status/1067729817666150401


Рикардо Спани


Ако имате страст към крипто като цяло, има голям шанс вече да знаете кой е Рикардо Спани. Създателят на Monero , най-личностно неприкосновената и анонимна досега криптовалута, също е може би и най-харизматичният крипто инфлуенсър досега, тъй като има голямо чувство за сарказъм и доста набито око за подробностите. Имаме предвид, че неговият таг в Twitter е @fluffypony (и това обяснява и хумористичната гледна точка на Спани).

https://twitter.com/fluffypony/status/1077485381858349068


Макс Кайзер


Макс Кайзер е защитник на криптовалути и домакин на шоу, наречено Keizer Report, което показва, че притежава най-голямата в света крипто аудитория. Макс Кайзер беше много голям фен на Биткойн , дори когато беше оценен на $3, и силно вярваше, че криптовалутите в крайна сметка ще помогнат за промяна и подобряване на различни традиционни пазари.

https://twitter.com/maxkeiser/status/1077932173599088640Заключение


Разбира се, този списък далеч не побира всички блокчейн и крипто инфлуенсъри, които допринасят за превръщането на крипто пространството в това, което е днес. Без съмнение, криптосферата е бързо развиващ се отрасъл, който постоянно приспособява нови пионери и нови инфлуенсъри. Тези хора могат да ви осведомят за релевантните субекти и методи, които промотират.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света