НАЧАЛО Прессъобщения

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

XRP (XRP) наскоро демонстрира положително ценово движение, докато Toncoin (TON) изобрази признаци на продължаващо бичо рали. Междувременно VC Spectra (SPCT) привлече вниманието, като се очерта като стабилна криптовалута за начинаещи, набирайки $2.4 милиона по време на предварителната си продажба.

Ето защо, преди да разгледаме тези топ алткойни, нека се запознаем по-отблизо с VC Spectra (SPCT) и защо тя може да е добра криптовалута за покупка.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Инвеститорите на VC Spectra (SPCT) очакват 142% печалба при предварителната продажба

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който се фокусира върху инвестиции в ранен етап на развитие и ICO. Платформата използва креативни стратегии за търговия и изкуствен интелект, за да идентифицира обещаващи инвестиционни перспективи за своите потребители.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Интересно е, че потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да получат печалба чрез множество начини. Например, потребителите могат да се възползват от поскъпването на SPCT и от месечните и тримесечните дивиденти.

SPCT е местният BRC-20 токен на платформата, който позволява на потребителите да управляват активи или да участват в децентрализирана търговия, базирана на платформата. Тъй като SPCT е дефлационен, инвестицията ви може да поскъпне с течение на времето, тъй като неговото обращение намалява.

Като притежател на SPCT получавате и достъп до изключителни привилегии, като например право на глас, което дава на потребителите да участват при вземането на бъдещи решения на VC Spectra (SPCT).

Освен че стимулира своите притежатели на токени, VC Spectra (SPCT) показа забележителни резултати по време на предварителната си продажба.

Платформата неотдавна напредна до етап 3 на своята предварителна продажба, като сега цената на SPCT е $0.033. Инвеститорите от етап 2 реализираха 200% ръст след като цената се качи от $0.011 до $0.033. Междувременно, ако купите SPCT сега, можете да очаквате до 142% възвръщаемост на инвестициите от $0.033 до $0.080 до края на предварителната продажба.

Нека да видим дали XRP (XRP) може да представлява някаква конкуренция за VC Spectra (SPCT).

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

XRP (XRP) поскъпва на фона на пазарната волатилност

На 18 септември XRP обяви, че ще въведе местни AMM ликвидни пулове в XRP Ledger (XRPL), като по този начин ще повиши ликвидността и пасивната доходност. Тази разработка ще позволи на разработчиците да използват функционалността на AMM, без да е необходимо да изготвят своите смарт договори и да се сблъскват с различни проблеми.

Цената на криптовалутата XRP се повиши с 1.6% от $0.507 до $0.515 между 18 и 20 септември след тази положителна новина за Ripple XRP. Това повишение на цената на XRP беше съпроводено от подобно поскъпване на пазарната капитализация с 5.3% от $26.4 милиарда на $27.8 милиарда през същия период.

Въпреки че цената на XRP нарасна, експертите все още са скептични по отношение на бъдещите ѝ движения. Към 20 септември някои от техническите показатели на XRP бяха отрицателни, което предполага, че цената на криптовалутата може да се понижи през следващите дни.

Интересно е, че при Toncoin (TON) се наблюдава подобен сценарий.

Toncoin (TON) започва бичо рали

На 13 септември фондацията TON, в сътрудничество с Telegram, представи портфейл за самостоятелно попечителство, наречен TON Space. След това съобщение Toncoin (TON) очаква активните му потребители да нараснат с 87.5% от 800 милиона до 1.5 милиарда през следващите 3-5 години.

Предвид тези положителни новини, Toncoin (TON) поскъпна с 37% от $1.82 долара до $2.50 между 13 и 20 септември. Повишаването на стойността на Toncoin (TON) беше съпроводено от подобно 40% увеличение на пазарната капитализация от $6.2 милиарда на $8.7 милиарда през същия период.

Въпреки че Toncoin (TON) прояви признаци на бичо рали, експертите все още не са отхвърлили възможността за низходящ тренд в бъдеще. Към 20 септември някои от месечните показатели на Toncoin (TON) бяха отрицателни, което предполага, че Toncoin (TON) може да се понижи през следващите дни.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.