НАЧАЛО Прессъобщения

Кой е най-горещият алткойн за 2023 г. за нови инвеститори – Shiba Inu, Ethereum или Pomerdoge?

септември 12, 2023 15:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кой е най-горещият алткойн за 2023 г. за нови инвеститори – Shiba Inu, Ethereum или Pomerdoge?

Shiba Inu и Ethereum загубиха неотдавнашните си ценови печалби. Pomerdoge регистрира 15% ценови ръст през изминалата седмица.

Нови инвеститори заливат крипто пространството, тъй като криптовалутите продължават да набират масово одобрение в световен мащаб.

В тази статия ще разгледаме трите водещи алткойна през 2023 г. – Shiba Inu (SHIB), Ethereum (ETH) и Pomerdoge (POMD). Въпреки че и трите токена показват голям потенциал през 2023 г., кой от тях е най-добрият алткойн за новите инвеститори.

Натиснете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Цената на Shiba Inu (SHIB) пострада след rug-pull при Shibarium

Движенията на цената на Shiba Inu през 2023 г. бяха предимно мечи, като се има предвид ситуацията на по-широкия пазар на криптовалути. Докато инвеститорите зависеха от пускането на Shibarium, за да предизвикат рали на цените, нещата взеха различен обрат.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


На 4 септември екосистемата на Shibarium претърпя измама от типа “rug-pull”. Данните на Aegis3 отбелязаха, че неизвестен адрес е изкопал повече Shibarium токени, отколкото е общото предлагане. По-късно неизвестният адрес ги е продал за около $393 BNB токена.

Към момента на писане на статията цената на Shiba Inu спадна до $0.000007309, губейки в процеса нивата на подкрепа от $0.00000800 и $0.00000780.

Какво следва за Ethereum (ETH)?

Цената на монетата Ethereum загуби всички печалби, натрупани след съдебната победа на Grayscale срещу SEC. Мечият пазар принуди цената на Ethereum да се понижи под ключови показатели, включително 20-, 50-, 100- и 200-дневните пълзящи средни.

В резултат на неотдавнашния спад цената на Етериум достигна дъно от $1,632. Междувременно през последните няколко седмици изходящите потоци на Етериум от борсите рязко се увеличиха. По данни на IntoTheBlock през последната седмица и месец от централизираните борси е напуснал Ethereum на стойност над $380 милиона и $1.5 милиарда съответно.

Важно е да се отбележи, че този рязък скок на изходящите потоци от борсите обикновено се разглежда като знак за бичи импулс. В резултат на това биковете може да се борят за възвръщане на нивото от $1,700 през следващите месеци.

Предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) от втори етап в ход

Докато Shiba Inu и Ethereum се борят с мечия натиск, Pomerdoge (POMD) се очертава като топ алткойн за нови инвеститори през 2023 г. През последните два месеца Pomerdoge стана свидетел на значителен подем. В рамките на този период стойността на токена се повиши от $0.007 до $0.0115.

Забележително е, че Pomerdoge успешно е продал над 75% от своите токени за предварителна продажба на първия етап. Проектът е успял да продаде повече от 211,969,570 токена, натрупвайки приблизително $2.4 милиона финансиране. Pomerdoge има за цел да обедини предимствата на меме монетите с бързо развиващия се сектор на Play-to-Earn (P2E) игрите в рамките на своята екосистема.

Освен това стремежите на Pomerdoge се простират до създаването на завладяваща и всеобхватна среда. Инициативата включва стартирането на Pomergame – увлекателна игра, и Pomerplace – NFT пазар и арена за битки.

Понастоящем токенът Pomerdoge е в началния етап на предварителната си продажба, като може да бъде закупен на цена от $0.0115. Интересно е, че токенът Pomerdoge може да се похвали със значителна функционалност и ползи за своите притежатели. Той не само улеснява търговията с предмети в Pomerplace, но и позволява на геймърите да генерират пасивен доход, като стейкват своите POMD токени.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Общност в Telegram: https://t.me/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.