НАЧАЛО Прессъобщения

Кои може да са най-добрите криптовалути за в бъдеще: Попадна ли в списъка този нов меме токен, изграден на Solana?

08.06.2024 10:21 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои може да са най-добрите криптовалути за в бъдеще: Попадна ли в списъка този нов меме токен, изграден на Solana?

Solana (SOL) наскоро отрази бичи движения, след като стабилната монета на PayPal стана достъпна в мрежата.

Binance Coin (BNB) е във възход, тъй като екосистемата на веригата BNB се издига с над 1.1 милиона атестации според данните на BAS (BNB Attestation Service).

Dogecoin (DOGE) също е нагоре в класациите, но пазарните експерти прогнозират голям ръст за Angry Pepe Fork (APORK), който може да е готов да скочи 100Х при стартирането си.

Цената на Binance Coin се повиши, тъй като екосистемата отбелязва огромно увеличение на размера

Екосистемата на Binance Coin (BNB) се разширява и отбелязва забележителен растеж. Според данни от BAS (BNB Attestation Service) веригата BNB е преживяла 233,243 атестации, докато opBNb е преживяла 877,564 атестации.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Съществуват над 110 схеми и 1,500 уникални атестиращи, заедно с 6 издатели на атестации. Тези цифри са отражение на нарастващото доверие и ангажираност и биха могли да доведат до засилено използване на криптовалутата Binance Coin.

Според графиката на цената на Binance Coin тя се е повишила с 10% през последната седмица, където намери подкрепа на ниво $625. Според прогнозата за цената на Binance Coin тя може да приключи четвъртото тримесечие на 2024 г. на ниво $856.36.

Криптовалутата Solana във възходящ тренд след добавянето на PYUSD от PayPal в мрежата ѝ

Solana (SOL) е във възходящ тренд, особено след като PayPal обяви, че стабилната ѝ монета ще действа върху нейната блокчейн мрежа, което осигурява по-бързи и по-евтини транзакции за потребителите. Наличието на PYUSD в Solana предоставя на потребителите избор между няколко блокчейна, което води до гъвкавост и контрол, а това може да увеличи използването на криптовалутата на Solana.

Според прогнозата за цената на Solana обаче най-далечната точка, която може да достигне до четвъртото тримесечие на 2024 г., е $175.14, което поставя SOL като най-добрата криптовалута за покупка.

Dogecoin (DOGE) намери подкрепа при $0.15 – може ли да премине $0.17 по-нататък?

Dogecoin (DOGE) е най-голямата меме монета по пазарна капитализация и е доминираща в рамките на последните търговски сесии. Макар че на седмичната графика тя е в застой, цялостното ѝ представяне доведе до това, че криптовалутата Dogecoin остана плътно до нивото от $0,15. Сега цената на Dogecoin трябва да надмине ценовата бариера от $0.17, което не успя да направи през седмицата, за да възвърне инерцията си и да спечели далеч повече бичо внимание. Според експертите и въз основа на прогнозата за цената на Dogecoin, ако постигне това, тя може да достигне $0.2630 до края на 2024 г.

Angry Pepe Fork (APORK) се бори да се превърне в най-добрата криптовалута за покупка с „Conquer to Earn” модела

Angry Pepe Fork (APORK) надхвърля традиционните алткойни чрез въвеждането на уникалния модел Conquer to Earn, който създава гейминг преживяване със стимулирано участие, при което потребителите могат да станат участници в мрежата.

APORK също така насърчава дългосрочния растеж на стойността чрез ограничено предлагане в размер на 1.9 милиарда токена, наред с подхода, основан на функционалността. За разлика от чисто спекулативните проекти, APORK има реална функционалност и използва ефективността на Solana за бързи и евтини транзакции, предлагайки жизнеспособна алтернатива.

Всеки може да се включи в нейната екосистема, като стратегически блокира своите токени за 30, 60 или 90 дни, което предлага гъвкавост и отговаря на различни нива на толерантност към риска. Ценовите прогнози на експертите предполагат 100Х потенциал за растеж след пускането на големи борси. Това, в съчетание с ниската входна точка от $0.014, предоставя завладяваща възможност за диверсификация на трейдърите, които търсят възможности за висок ROI.

Коя е най-добрата криптовалута според експертите на пазара?

Докато Solana, Dogecoin и Binance Coin демонстрираха доминиращи показатели на графиката, цялото внимание се насочи към Angry Pepe Fork, тъй като нейната програма Conquer to Earn може да я изстреля на нови висоти, осигурявайки огромна възвръщаемост за тези, които скочат в нея сега. Тези аспекти позиционират APORK като най-добрата криптовалута за покупка.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.