Home

Кои меме монети са новият хайп в света на криптовалутите?

09.07.2024 15:07 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои меме монети са новият хайп в света на криптовалутите?

Меме монетите все още привличат инвеститори и фенове в постоянно променящия се терен на криптовалутите.

Сред най-новия хайп, Angry Pepe Fork се подготвя за експлозивна експанзия, като се има предвид, че известни инвеститори като MORTY изразяват големи очаквания за потенциала му и ограниченото общо предлагане от 1.9 милиарда токена.

Нейната привлекателност се засилва допълнително от успеха на предварителната продажба и прогнозираното 100% увеличение на стойността на токените.

Обратно, BOOK OF MEME се бори да се адаптира към промените на пазара, тъй като цената му трудно се възстановява от последните спадове. По подобен начин Mog Coin отбеляза забележително разширяване на пазарната си капитализация, но бързото покачване на цената ѝ поражда въпроси за “напечени” условия. И накрая, отразявайки своя непостоянен, но вълнуващ характер, FLOKI предлага окуражаваща перспектива с прогнози за значително покачване на цените.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Angry Pepe Fork привлича вниманието на инвеститорите

Angry Pepe Fork въвежда нов модел, който ще се хареса на играчите, на които им е писнало от статуквото, като използва нова стратегия “Conquer-to-earn” (завладей и спечели), за да примами играчите да се борят със зомби монети. Армията на Angry Pepe Fork колективно печели токени, докато завладява зомби меме монети, и колкото повече зомбита са завладени, толкова по-висока е получената APY.

Междувременно функцията за стейкинг ще бъде на разположение дори по време на предварителната продажба.

Освен това отделните членове могат да печелят и допълнителни токени, когато демонстрират уменията си на бойното поле и се издигнат до високопоставени членове на общността. Съществуват три периода на блокиране, през които притежателите на токени могат да решат да заложат притежанията си. За тези, които се интересуват от това да научат повече и да изпробват функцията за стейкинг, е налична тридесетдневна опция. За опитните участници в кампаниите, които искат да получат най-голяма стойност за парите си, има шестдесетдневна опция.

И накрая, за генерали и ветерани, които са готови да поемат лидерски роли и да увеличат доходите си, има деветдесетдневна опция. Освен това известният инвеститор MORTY сподели в X убеждението си, че Angry Pepe Fork има голям потенциал. За да добави още функции, Angry Pepe Fork планира да работи и с евентуални партньори. Това може да доведе до бърз растеж през следващите месеци.

Освен това уникалният дизайн на Angry Pepe Fork гарантира дефицит на токени и стабилен ръст на стойността; следователно има само 1.9 милиарда токена в общо предлагане. Освен това токените Angry Pepe Fork струват само $0.014 всеки на етап 1 от предварителната продажба, но експертите прогнозират 100% увеличение на стойността на токените през следващата седмица. Освен това предварителната продажба е набрала над $195,000 за кратко време и се очаква тази стойност да достигне $500,000 този месец.

Анализ на ценовата диаграма на BOOK OF MEME

Неспособността на монетата BOOK OF MEME да се адаптира към променящите се пазарни условия доведе до спад в нейната стойност. Непостоянната възвръщаемост от стейкингът на BOOK OF MEME допринася за непредсказуемостта и насърчава инвеститорите в BOOK OF MEME да търсят по-надеждни решения.

След като достигна най-високата си стойност от $0.014, понастоящем BOOK OF MEME се държи на подкрепата от $0.0083. BOOK OF MEME трябва да пробие над съпротивата от $0.01, за да започне значително възстановяване, както се вижда на графиката на цената на BOOK OF MEME.

Пазарната капитализация на Mog се увеличава

Пазарната капитализация на Mog се увеличи с повече от 50% през предходната седмица, което е сигнал за волатилност в представянето на Mog. Това се случва след мечото начало на 23 юни, когато Mog Coin отбеляза над 10% спад. По-късно обаче цената на монетата се възстанови с над 40% увеличение, подхранвано от повишената активност в социалните медии.
След това Whale Insider потвърди скока, потвърждавайки статута на Mog Coin като най-голямата меме монета на тема котка въз основа на пазарната капитализация. Въпреки това, поради бързото увеличение на цената на Mog Coin, експертите по криптовалути смятат, че този актив може да се доближава до територията на свръх покупките.

Прогноза за цената на FLOKI

През първата седмица на август 2024 г. се очаква цената на FLOKI да се увеличи с 227.86% до $0.000501, въз основа на текущата прогноза за цената на FLOKI. През предходните 30 дни FLOKI имаше 13/30 (43%) зелени дни и 24.31% волатилност на стойността.

Прогнозираната най-ниска годишна цена на FLOKI за 2025 г. е $0.000153, въз основа на минали ценови движения на FLOKI и халвинг цикли на BTC. Очаква се цената на FLOKI да се покачи до $0.000722 през следващата година.

Angry Pepe Fork обещава голяма възвръщаемост

С креативните си идеи и солидната подкрепа на инвеститорите Angry Pepe Fork се отличава като сериозен конкурент. Особено като се имат предвид изключителните резултати от предварителните продажби и очаквания скок на стойността, уникалният модел на проекта “Conquer-to-Earn” и привлекателните опции за стейкинг предполагат светло бъдеще.

Уебсайт: https://angrypepefork.com/
Предварителна продажба: Посетете предпродажбата на Angry Pepe Fork
Telegram: https://t.me/AngryPepeFork
X (Twitter): https://x.com/AngryPorkCoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Докато Bitcoin, Ethereum и Solana растат, пускането на Furrever Token завладява крипто общността

В динамично развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Solana (SOL) отдавна са тежката категория, която привлича значително внимание и инвестиции.

16.07.2024 12:37 5мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.