Home

Кой DeFi токен ще се покачи най-много след старта на ETH ETF? Китовете на SHIB залагат на Bittensor и DTX Exchange

20.06.2024 8:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кой DeFi токен ще се покачи най-много след старта на ETH ETF? Китовете на SHIB залагат на Bittensor и DTX Exchange

Частичното одобрение на Ethereum ETF доведе до забележителна динамика на алткойн пазара. Тъй като водещи експерти предполагат, че търговията ще започне до началото на юли, инвеститорите търсят обещаващи алткойни, които може да покажат огромен възходящ импулс с висока възвръщаемост на инвестициите.

Докато пазарът се вълнува от ETH ETF, китовете на Shiba Inu (SHIB) сменят посоката си поради високата волатилност и спада на цените. Меме монетата се търгува под чертата с 18% на седмичната графика, предизвиквайки вълна от дъмпинг въпреки рязкото нарастване на процента на изгаряне.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Като основни алтернативи се очертаха Bittensor (TAO) и DTX Exchange (DTX), които са на път да се издигнат до небето, след като ETH ETF заработи на основния пазар.

Глобалните инвеститори избират DTX Exchange за 100Х възвръщаемост

DTX Exchange е на върха в сектора на ICO събитията със своите авангардни TradFi решения, иновативна функции и технологии. Чрез интегриране на усъвършенствани стратегии за автоматизация и блокчейн решения от първи слой, търговците се пренасочват към DTX Exchange за стабилно и безпроблемно изживяване при търговия на разнообразни финансови пазари, включително акции, форекс и криптовалути.

Хибридната платформа на DTXсе ангажира със сигурността на потребителите и индивидуалната собственост, за да се похвали с ангажиращ и безопасен пазар за глобалните търговци. Инвеститори от всички финансови сфери търсят платформата на DTX, която не ги задължава да преминават през KYC процеси като решение предоставящо „всичко на едно място“, което предлага многостепенни сметки и портфейли без попечителство, за да се сведе до минимум рискът от нарушаване на сигурността чрез елиминиране на посредниците.

Основната притегателна сила на DTX Exchange е нейната иновативна функция за 1,000Х ливъридж, която дава възможност на търговците да се радват на по-високи пазарни позиции с минимален капитал. Цената на токена DTX е $0.04 във втория кръг на публичната предварителна продажба. Специалистите от бранша очакват пробив на цената над $1 до момента, в който токенът бъде регистриран на основните CEX платформи.

Bittensor (TAO) насочва поглед към $350 след пускането на ETF за ETH

Bittensor (TAO) се нарежда на трето място в класацията за AI-крипто благодарение на усъвършенстваните си блокчейн и схеми за машинно обучение за разработване, споделяне и обучение на модели за машинно обучение.

След като NVIDIA представи Nemotron-4 340B, Bittensor (TAO) може да играе ключова роля в AI сектора, като използва големи езикови модели (LLM) за подобряване на добрите данни за обучение.

Вълнението около ETF ETH може да допринесе за текущото развитие на сектора на изкуствения интелект, което да доведе до сериозен подем на токените Bittensor (TAO). Токенът TAO отново премина под нивото от $300 с 18% седмичен спад на цената. Техническите индикатори предполагат бичи потенциал за Bittensor (TAO), като прогнозират скок на цената до предишните ключови нива на подкрепа при $340.

Най-добър избор за ETH ETF Hype – DTX срещу TAO

Одобрението на ETH ETF има голямо значение в историята на DeFi сектора. Макар че както Bittensor (TAO), така и DTX Exchange (DTX) може да са готови да покажат висока възвръщаемост, DTX е много по-интересен вариант поради устойчивата си токеномика и ранния си етап. За разлика от мегапроектите, DTX Exchange е по-вероятно да донесе 100Х печалби, тъй като търсенето на предварителна продажба се покачва и очакваното листване през второто тримесечие на годината наближава.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялта книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.