НАЧАЛО Прессъобщения

Кои алткойни се очаква да последват успешната битка на Биткойн с инфлацията?

06.05.2024 9:10 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои алткойни се очаква да последват успешната битка на Биткойн с инфлацията?

През последните години по-голямата част от световната икономика се сблъска с глобална криза, като в повечето части на света темповете на инфлация скочиха до небето.

Много от основните валути по света пострадаха от това, като темповете на растеж се забавиха с обезпокоителни скорости. От друга страна, индустрията на криптовалутите не направи нищо друго, освен да процъфтява на този фон.

Понастоящем пазарът на криптовалути се оценява на над $2.37 трилиона, а новите токени редовно заливат пазара. Биткойн (BTC), който е начело, може да се похвали с пазарна капитализация от над $1.2 милиона, като стойността му превъзхожда тази на повечето основни фиатни валути. Но какво означава това за пазара на алткойни?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Пазарът на алткойни продължава да се разраства с нарастващия брой нови токени, които заливат сектора. Възползвайки се от тази експанзия, тъй като Avalanche (AVAX), Toncoin (TON), Injective (INJ) и Maker (MKR) отбелязаха значителен скок в стойността. Нещо повече, най-новият участник на пазара, KangaMoon (KANG), надмина очакванията, като вече възнагради ранните купувачи в едва петия си етап на предварителна продажба.

KangaMoon (KANG) се откроява на пазара на криптовалути с ново партньорство

От началото на предварителната си продажба KangaMoon (KANG) продължава да властва сред останалите меме токени. Интересното е, че завладяващата игра на KangaMoon, наречена „Kangaverse“, безпроблемно интегрира елементи от GameFi “Play-To-Earn” модела и SocialFi, предлагайки не само първокласно забавление, но и финансови стимули за активно участие.

Участвайки в състезания на тема битки и периодични предизвикателства, потребителите имат шанса да спечелят различни награди, обикновено под формата на KANG токени или други ценни предмети в играта, които могат да се търгуват на специален пазар. Освен това KangaMoon достави на ранните си купувачи безумни печалби, следвайки рязкото покачване на стойността на родния токена KANG.

С увеличаването на цената на KANG от първоначалната цена от $0.005 до $0.0196 в петия етап на предварителна продажба, ранните купувачи вече са си осигурили до 290% печалба. Междувременно KangaMoon прилага подход, насочен към общността, и вече може да се похвали с нарастваща общност от над 20,000 регистрирани потребители, включително над 6,000 притежатели на токени.

В опит за по-нататъшно разширяване на мащаба KangaMoon наскоро си партнира с RaidSharkBot – бот за ангажиране, който ще ускори нивата на активност и участие на алткойн пазара. Това се случва на фона на стремежа на KangaMoon да достигне етап на финансиране от $7 милиона, след като вече достигна $6 милиона. Докато KangaMoon продължава впечатляващото си изкачване, анализаторите го изтъкват като един от най-добрите алткойни за покупка.

Injective (INJ) набира инерция след над 200% увеличение през последната година

След 228% увеличение през последната година Injective (INJ) отбеляза ръст в обема на търговията си, като търговците и ентусиастите на криптовалути се насочиха към мрежата на токена. Въпреки че през последния месец претърпя спад с около 28%, а през последната седмица – с около 5%, предишното ценово действие на токена даде повод за оптимизъм сред пазарните анализатори, като мнозина прогнозират покачване на алткойна.

Нещо повече, с темповете на приемане и нарастващия интерес на купувачите около Injective, анализаторите изтъкват, че той ще се издигне рязко. Понастоящем се търгува на седмичен ценови диапазон между $25 и $24, Injective може да се похвали и с пазарна капитализация от около $2.3 милиарда, което е свидетелство за разширяващата се екосистема.

Toncoin (TON) свидетелства за масово приемане с революционно решение за комуникация

През последната година Toncoin (TON) отбеляза рязък ръст, като увеличението е с около 183%. Оттогава токенът е свидетел на приток на търговци и крипто ентусиасти, като мнозина се борят за място в мрежата му.

Възникнал като децентрализирана мрежа, Toncoin има за цел да революционизира комуникацията между хората в интернет. С блокчейн технологията и уникалните peer-to-peer протоколи Toncoin създава надеждна и сигурна платформа за комуникация, включително разговори и споделяне на видео. Понастоящем се търгува в рамките на седмичния ценови диапазон от $5.3 до $6, развиващата се екосистема на Toncoin притежава потенциала да се превърне в една от водещите криптовалути на алткойн пазара.

Avalanche (AVAX) е на път да отрази предишните ценови скокове, тъй като алткойн пазарът се разраства

Една от най-популярните и най-големите криптовалути по отношение на пазарната капитализация, Avalanche, се повиши с около 87%, Avalanche (AVAX) продължава да предизвиква вниманието на криптотърговците и ентусиастите около пазара на криптовалути.

Въпреки това, подобно на повечето токени, Avalanche се поддаде на състоянието на мечия пазар със спад от около 19% през последния месец, но ръст от 15% през последните седем дни. Макар че това са трудни времена за AVAX, пазарните наблюдатели са силно оптимистични, като прогнозират, че токенът ще отрази предишните си ценови скокове с разрастването на алткойн пазара. С пазарна капитализация от около $14.4 милиарда и бързо нарастващ обем на търговията, Avalanche показа потенциала си за поскъпване през следващите месеци.

Maker (MKR) се поддава на волатилността въпреки годишния връх

Възползвайки се от високия ръст от 306% през последната година, Maker (MKR) се затвърди като основна криптовалута на алткойн пазара. Въпреки това, поради непредсказуемостта и волатилността на крипто пазара, Maker поевтиня с 21% през последния месец и с около 2% през последните седем дни.

Макар че това подчертава мечите тенденции на MKR токена, то също така предполага предстоящ скок на криптовалутата. Понастоящем се търгува на седмичен ценови диапазон между $2,980 и $2,930.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към тяхната група в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.