НАЧАЛО Прессъобщения

Кой алткойн е най-добрият за начинаещи? Преглед на Dogecoin (DOGE), DTX Exchange (DTX) и Polygon (MATIC)

06.05.2024 19:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кой алткойн е най-добрият за начинаещи? Преглед на Dogecoin (DOGE), DTX Exchange (DTX) и Polygon (MATIC)

Динамичното крипто пространство предоставя на инвеститорите различни възможности за разширяване. Начинаещите крипто инвеститори остават объркани от променящите се тенденции и пазарни настроения.

Пазарният анализ на цената на Polygon, цената на Dogecoin и предварителната продажба на борсата DTX от експерти помага при избора на най-интересна крипто инвестиция. Аналитичната статистика разкрива объркващ модел при цените на Polygon и Dogecoin. От друга страна, DTX Exchange изглежда като най-интересната инвестиция, която може да осигури завидни печалби.

Polygon запазва стабилността си въпреки низходящия тренд

MATIC на Polygon леко отстъпи от по-ранните си печалби и в момента се търгува около $0.73. През последната седмица монетата е поскъпнала с 4%, но през последния месец спадът е около 17%


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Понастоящем монетата е над най-близкото си ниво на подкрепа от $0.64 и под най-близкото си ниво на съпротива от $0.81. Движенията на цените на Polygon, които показват модел на консолидация около 10-дневната и 100-дневната средна цена, и двете на ниво $0.69, сочат по-скоро корективни действия, отколкото силни импулсивни тенденции.

Според индикатори като RSI и Stochastic липсата на очевидни признаци за условия на свръхпокупка или свръхпродажба сочат умерена инерция. Макар че Polygon може да се затрудни да преодолее съпротивата от $0.81 предвид настоящите ценови модели, тя все още е стабилна над основната си подкрепа. Въпреки че е стабилна, тя не успява да се превърне в най-добрата криптовалута за начинаещи.

Цената на Dogecoin сигнализира за отскок, който държи в недоумение инвеститорите в криптовалути за начинаещи

Цената на Dogecoin се понижи от нивото на съпротива от $0.2237 чак до $0.158. Сега обаче цената на Dogecoin показва признаци за обръщане на бичия като през последните 7 дни криптовалутата е поскъпнала с 11%. От друга страна, може би се развива модел на двойно дъно, който би вдъхновил купувачите да инициират положително рали.

До голяма степен благодарение на бичи настроените инвеститори, породени от новината, че Tesla ще интегрира крипто плащания с DOGE за арикули от уебсайта си, които поддържат цената на Dogecoin над 200-дневната проста пълзяща средна, токенът изглежда е готов да възстанови предишния си връх. 50-дневната SMA неколкократно оказа съпротива на цената на Dogecoin, което показва силен натиск от страна на продавачите в по-високите ценови точки. Въпреки това, засиленият натиск би трябвало да доведе до надхвърляне на 50-дневната SMA от страна на цената.

Борсата DTX се бори за челно място в списъка с най-добрите крипто инвестиция за начинаещи, достигайки $500,000 в етап 2 на предварителна продажба

DTX Exchange (DTX) е борса за търговия, която дава възможност на потребителите да търгуват с криптовалути, форекс, акции и договори за разлика (CFD). Платформата разполага с най-съвременна инфраструктура и иновативни функции за търговия, предлагайки на потребителите несравними възможности. По-специално, DTX ще бъде първата мащабна борса, която ще предостави на потребителите 1,000Х ливъридж, като същевременно ще премахне необходимостта от KYC изисквания.

С минимални разходи за търговия, търговците могат да увеличат инвестициите си благодарение на стратегията на платформата, ориентирана към общността. Освен че имат достъп до перспективни airdrop събития, членовете на общността имат право на управление и право на глас. Неотдавнашният успех на предварителната продажба на DTX придоби огромно значение благодарение на набраните $500,000, докато тя преминава през втори етап.

Борсата DTX успешно се снабди с над 3,000 притежатели в рамките на няколко дни от предварителната продажба, което я прави интересен проект в очите на много инвеститори. Обещаните подаръци от предварителната продажба примамват много инвеститори, тъй като платформата скоро ще обяви раздаване на доста награди.

DTX е готова да се възползва от пазарната възможност, особено като се има предвид нейната цена по време на предварителната продажба от едва $0.04 за токен. Скоро тя ще се продава на ниво от $0.06 в следващия етап на предварителната продажба на DTX.

Основни изводи

Polygon показва низходящ тренд, докато цената на Dogecoin отразява потенциално възстановяване. Борсата DTX се очертава като най-интересният алткойн за начинаещи, привличайки повечето от инвеститорите в етап 2 на предварителна продажба.

Научете повече:
Посетете DTX Presale
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

19.05.2024 22:15 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространствотоВ постоянно развиващия се свят на криптовалутите Shiba Inu, Ethereum и Solana правят значителни стъпки, които отразяват техните уникални позиции и потенциал на пазара.

19.05.2024 17:40 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.