НАЧАЛО Прессъобщения

Кои 3 криптовалути могат да повторят успеха на Shiba Inu от бичия цикъл през 2024 г.?

09.02.2024 10:45 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои 3 криптовалути могат да повторят успеха на Shiba Inu от бичия цикъл през 2024 г.?

Пазарът на криптовалути е ставал свидетел на големи възходи и падения, а Shiba Inu се откроява като ярък пример за меме монета, която не се подчинява на очакванията.

През 2021 г. Shiba Inu (SHIB) преживя изумителен скок от 457% само за 24 часа, като в крайна сметка достигна увеличение от 43,223,296% за 12 месеца, осигурявайки си главозамайваща пазарна капитализация от $44 милиарда. 

Въпреки това, тъй като динамиката на пазара се променя, инвеститорите сега гледат към потенциални наследници, които да повторят този успех през 2024 г. Нека се впуснем в три криптовалути, които биха могли да отразяват триумфа на Shiba Inu – Retik Finance (RETIK), Solana (SOL) и PancakeSwap (CAKE).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Retik Finance (RETIK)

Retik Finance се очертава като сериозен претендент за растеж в крипто пространството, позиционирайки се като потенциален наследник на успеха на Shiba Inu. Платформата, фокусирана върху преодоляването на пропастта между традиционните финанси и криптовалутите, може да се похвали с иновативни функции, които я отличават в сферата на DeFi.

Разработване и уникални характеристики на Retik

Инерцията на Retik Finance при предварителната й продажба, при която само за два месеца бяха продадени над 301 милиона RETIK токена, предизвика интерес сред инвеститорите. Платформата предвижда бъдеще, в което потребителите на криптовалути безпроблемно да харчат дигиталните си активи за ежедневни покупки чрез DeFi дебитните карти на Retik. Тези карти не само дават възможност за директно харчене на криптовалути, но и улесняват мигновеното конвертиране на криптовалути във фиати, разширявайки полезността на дигиталните  активи.

В допълнение към дебитните карти платформата въвежда Retik Pay – иновативна платежна система, която позволява на търговците да интегрират крипто плащания в своя бизнес. Този подход позиционира Retik Finance като лидер в прекрояването на сектора на плащанията, като гарантира, че бизнесът ще остане начело на кривата в бързо развиващия се крипто пейзаж. 

Освен това екосистемата на Retik Finance включва Retik Wallet – многоверижен портфейл, който дава възможност на потребителите да участват в различни децентрализирани финансови дейности, като например обмен, добив, стейкинг, отпускане и вземане на заеми. Свързан с DeFi дебитните карти на Retik, портфейлът улеснява незабавното конвертиране на криптовалути във валута, предоставяйки на потребителите безпроблемно и ефективно преживяване. 

Отличителна черта на платформата е първата в света P2P платформа за кредитиране, задвижвана от изкуствен интелект. Използвайки технологиите за машинно обучение, Retik Finance съчетава заемодатели и заемополучатели, като подобрява процеса при отпускане на заеми и намалява рисковете, свързани с традиционните модели на кредитиране.

Може ли Retik Finance да постигне успех, подобен на този на Shiba Inu, през 2024 г.?

Иновативните продукти на Retik Finance, силното доверие на инвеститорите, демонстрирано при предварителните продажби, и визията за революционизиране на крипто плащанията я позиционират като потенциална криптовалута за покупка за успех, подобен на този на Shiba Inu, в бичия цикъл през 2024 г. Ако платформата запази сегашната си инерция, тя може много добре да надмине печалбите на Shiba Inu през 2021 г. и да се превърне в отличник на предстоящия бичи пазар.

Solana (SOL)

Solana, известна с изключителната си скорост и ефективност, е високопроизводителен блокчейн, който постоянно се нарежда сред водещите криптовалути по пазарна капитализация. Нейният уникален хибриден консенсусен механизъм, съчетаващ доказателство за история (PoH) с доказателство за залог (PoS), решава проблемите с мащабируемостта, позволявайки на Solana да обработва хиляди транзакции в секунда с минимални такси.

Eкосистема и визия на Solana

Хибридният консенсусен механизъм на платформата е ключов фактор, допринасящ за нейния успех, който позволява на Solana да се открои в пренаселеното блокчейн пространство. Способността ѝ да обработва транзакции бързо и рентабилно я превърна в привлекателна платформа както за разработчиците, така и за потребителите. 

Екосистемата на Solana е домакин на разнообразни приложения – от децентрализирани финанси (DeFi) до NFT пазари, като насърчава иновациите и растежа.

Причини да купите Solana за успех, подобен на този на Shiba Inu, през 2024 г

Инвеститорите, които търсят следващата криптовалута с потенциал за успех, подобен на този на Shiba Inu, през бичия цикъл през 2024 г., трябва да обмислят Solana по няколко причини. Мащабируемостта, ефективността и стабилната екосистема от разработчици на платформата я правят един от по-сигурните избори на крипто пазара. Представянето на SOL през 2023 г., която натрупа над 500%, допълнително затвърждава позицията ѝ на една от най-добре представящите се криптовалути с дългосрочен потенциал.

PancakeSwap (CAKE)

PancakeSwap, оперираща на Binance Smart Chain (BSC), бързо се издигна и се превърна в една от водещите децентрализирани борси (DEX). Стартирала през септември 2020 г., PancakeSwap се отличава с ниски такси за транзакции и бързи скорости на транзакциите, предоставяйки убедителна алтернатива на базираните на Етериум децентрализирани борси..

Модел на автоматичен маркет мейкър (AMM) и CAKE токени

PancakeSwap използва модел на автоматичен маркет мейкър (AMM), който позволява на потребителите да търгуват с криптовалути директно от портфейлите си, без да се нуждаят от традиционните книги за поръчки. 

Родния токен на платформата, CAKE, играе ключова роля в управлението, стейкинг дейностите и участието в различни възможности за добив. Ограниченото предлагане на токени позиционира CAKE за потенциален растеж, тъй като платформата продължава да се разширява.

Причини да купите PancakeSwap за успех, подобен на този на Shiba Inu, през 2024 г:

Крипто ентусиастите, които търсят “следващата криптовалута, която ще избухне” на следващия бичи пазар, често смятат PancakeSwap за основен претендент. Нейната стратегическа позиция в Binance Smart Chain предлага предимства като по-ниски такси и по-бързи транзакции в сравнение с базираните на Етериум децентрализирани борси. С разнообразен набор от услуги, включително търговия, yield farming и стейкинг, токена CAKE на PancakeSwap предоставя възможност за потенциален растеж в бичия цикъл през 2024 г.

Заключение

Тъй като крипто пейзажът се развива, инвеститорите, които търсят успех, подобен на този на Shiba Inu в бичия цикъл през 2024 г., трябва внимателно да разгледат Retik Finance, Solana и PancakeSwap. Всяка от тези криптовалути носи уникални силни страни, независимо дали става въпрос за иновативните решения за плащания на Retik Finance, високопроизводителния блокчейн на Solana или децентрализирания модел на обмен на PancakeSwap. 

Макар че миналото представяне не е показателно за бъдещите резултати, тези три криптовалути показват обещаващи характеристики, които съответстват на потенциала за експлозивен растеж на предстоящия бичи пазар. 

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.