НАЧАЛО Прессъобщения

Кога можем да очакваме нов връх за Bitcoin? Междувременно VC Spectra и Dogecoin са във възход

септември 22, 2023 10:55 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кога можем да очакваме нов връх за Bitcoin? Междувременно VC Spectra и Dogecoin са във възход

Доминацията на Bitcoin все още е висока, тъй като инвеститорите следят най-новите макроикономически данни и институционални интереси, което доведе до незначителен ръст на цените, който се разпространи върху водещи алткойни като VC Spectra (SPCT) и Dogecoin (DOGE).

VC Spectra е най-обещаващият от трите поради атрактивната си цена и уникалното си предложение за стойност. Платформата напредва бързо в предварителната продажба, набирайки $2.8 милиона за рекордно кратко време.

Ще научим повече за VC Spectra (SPCT), след като прегледаме последните новини и прогнози за цената на Bitcoin.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Японската инвестиционна банка Namura стартира Bitcoin фонд

Nomura (чрез дъщерното си дружество Laser Digital Asset Management) стартира фонд за приемане на Bitcoin (BTC). Това се случва в момент, в който институционалният интерес е все така голям, благодарение на няколкото американски заявления за борсово търгувани фондове (ETF) за Bitcoin (BTC).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Като цяло, тази новина е още един печат за одобрението спрямо BTC и на общия крипто пазар. Заедно с достигането на тавана на дълга на Фед до $100 милиарда, Bitcoin (BTC) скочи с 10% от $24,960 до $27,500.

За щастие, прогнозите за цените на BTC подсказват, че е вероятно да се достигне нов връх преди края на 2025 г. Повечето прогнози за цената на BTC предполагат минимална цел от $32,000 до 2024 г. и поне $45,000 до 2025 г.

Сега, след като разгледахме накратко Bitcoin (BTC), нека преминем през частта за VC Spectra (SPCT) и видим защо анализаторите смятат токена, за имащ потенциал да бъде сред най-добрите криптовалути, в които да инвестирате?

VC Spectra (SPCT) вече премина през 65% от етап 3 на предварителната си продажба

VC Spectra (SPCT) е децентрализирана услуга за управление на активи, която ще осигури възвръщаемост над средната за новите блокчейн и технологични компании. Тя също така се удвоява като платформа за търговия, подкрепена от машинно обучение, за да управлява рисковете, като същевременно поддържа положителна доходност.

VC Spectra (SPCT) предлага прозрачност и автоматизация с помощта на смарт договори, чието значение води до липса на финансов посредник. Така че потребителите могат свободно да контролират активите си, да инвестират веднага и да получат плащане без затруднения.

Говорейки за печалби, това се случва с функционалния токен на VC Spectra, който се продава за $0.033 в етап 3 на бързо развиващата се предварителна продажба на платформата.

Това, което прави SPCT привлекателна опция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Dogecoin (DOGE), са предлаганите привилегии, като право на глас, достъп до нови ICO с отстъпка и тримесечни дивиденти.

$0.033 е достъпна сума за инвеститорите, за да се присъединят към революцията на блокчейн и технологиите. Освен това VC Spectra (SPCT) предлага на притежателите си възможност да грабнат още повече токени с ограничен 50% бонус за депозит. Очаквайте възвръщаемост на инвестицията от 142%, тъй като именно с толкова ще нарасне SPCT след предварителната продажба с нова цена от $0.08.

Накрая завършваме с новини и прогнози за цената на DOGE.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Основателят на Dogecoin (DOGE) и инфлуенсъри са въвлечени в съдебния процес срещу Мъск за $258 милиарда

Нови съдебни документи по делото за $258 милиарда срещу Илон Мъск предполагат, че няколко инфлуенсъри, включително съоснователят на Dogecoin (DOGE) Били Маркъс, са получили неразкрити облаги, за да популяризират положително съдържание за меме токена.

В документите се намеква, че X/Twitter или Мъск са платили по някакъв начин на замесените личности. Излишно е да споменаваме, че съоснователят на Dogecoin (DOGE) и останалите категорично отричат тези твърдения.

В още по-негативни новини Министерството на финансовите услуги на Ню Йорк премахна над две дузини токени, включително Dogecoin (DOGE), от списъка си с одобрени монети. Това обърка много ентусиасти на Dogecoin (DOGE) и допълнително замъгли регулаторната яснота в Америка.

Все пак прогнозите за цената на DOGE подсказват за потенциални повишения на цената на Dogecoin в близко бъдеще. Понастоящем цената на DOGE е $0.063, а прогнозите на цената на DOGE за следващата година започват от $0.09, докато за 2025 г. тя е поне $0.15.

В заключение, можете да купите Bitcoin като “сигурен залог” или да купите Dogecoin заради спекулативния му характер. Междувременно, VC Spectra (SPCT) предлага реална полезност в постоянно разрастващи се индустрии с впечатляващ годишен растеж на стойността.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.