НАЧАЛО Други

Клиентите на Coinbase изтеглиха 37% повече отколкото депозираха през април

октомври 28, 2018 16:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Клиентите на Coinbase изтеглиха 37% повече отколкото депозираха през април

Данните от базираният в Сан Франциско банков стартъп Chime наскоро разкриха, че потребителите на Coinbase сякаш спряха да hodl-ват през април, тъй като те изтеглиха 37% повече отколкото депозираха.

Това означава, че $1,37 бяха изтеглени за всеки депозиран долар.

Както съобщава Fortune, Биткойн ърите очевидно се възползваха от тренда този април, в който BTC отбеляза ръст от 33%, за да ограничат загубите си, след като бяха засегнати от мечата тенденция, в която флагманската криптовалута спадна от около 20,000 долара.

Докато клиентите на базираният в Сан Франциско Coinbase изтеглят все повече пари откакто Биткойн достигна върха си през декември, април беше първият месец, в който изтичащите пари всъщност надхвърлиха парите влизащи в обмена, като за всеки депозиран долар, 1,37 долара бяха изтеглени.

По-късно, през май, депозитите надхвърлиха тегленията отново, тъй като всеки изтеглен долар бе посрещнат с депозит от 1,10 щ.д. Главният изпълнителен директор на борсата, Брайън Армстронг, на пръв поглед намекна за данните, обяснявайки, че продължителният спад в криптовалутата „се отърва от хората, които са в него по грешни причини“.

Данните на Chime се основават на поведението на около 500,000 активни клиенти – по-голямата част от които са на възраст между 25 и 35 години.

Данните, които Chime представиха, обаче, изглежда, показват, че един клас крипто инвеститори е изкаран от пазара. Онези, които вероятно са влезнали от FOMO, вероятно са ограничили загубите си през април, когато свещите станаха зелени.

Общите модели на паричните потоци показват, че инвеститорите не намират точния момент. Главният изпълнителен директор на Chime каза следното:

За съжаление, човешката природа е, че инвеститорите често купуват на най-високите цени и продават на по-ниски цени. Макар че не можем да предвидим бъдещата стойност на Bitcoin, подозирам, че в бъдеще, поглеждайки към текущите цени ще видим, че тези по-ниски цени са чудесно време за купуване.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене