НАЧАЛО Други

Клиентите на Coinbase изтеглиха 37% повече отколкото депозираха през април

ОКТ. 28, 2018 16:51 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Клиентите на Coinbase изтеглиха 37% повече отколкото депозираха през април

Данните от базираният в Сан Франциско банков стартъп Chime наскоро разкриха, че потребителите на Coinbase сякаш спряха да hodl-ват през април, тъй като те изтеглиха 37% повече отколкото депозираха.


Това означава, че $1,37 бяха изтеглени за всеки депозиран долар.

Както съобщава Fortune, Биткойн ърите очевидно се възползваха от тренда този април, в който BTC отбеляза ръст от 33%, за да ограничат загубите си, след като бяха засегнати от мечата тенденция, в която флагманската криптовалута спадна от около 20,000 долара.

Докато клиентите на базираният в Сан Франциско Coinbase изтеглят все повече пари откакто Биткойн достигна върха си през декември, април беше първият месец, в който изтичащите пари всъщност надхвърлиха парите влизащи в обмена, като за всеки депозиран долар, 1,37 долара бяха изтеглени.

По-късно, през май, депозитите надхвърлиха тегленията отново, тъй като всеки изтеглен долар бе посрещнат с депозит от 1,10 щ.д. Главният изпълнителен директор на борсата, Брайън Армстронг, на пръв поглед намекна за данните, обяснявайки, че продължителният спад в криптовалутата "се отърва от хората, които са в него по грешни причини".
Данните на Chime се основават на поведението на около 500,000 активни клиенти - по-голямата част от които са на възраст между 25 и 35 години.


Данните, които Chime представиха, обаче, изглежда, показват, че един клас крипто инвеститори е изкаран от пазара. Онези, които вероятно са влезнали от FOMO, вероятно са ограничили загубите си през април, когато свещите станаха зелени.

Общите модели на паричните потоци показват, че инвеститорите не намират точния момент. Главният изпълнителен директор на Chime каза следното:

За съжаление, човешката природа е, че инвеститорите често купуват на най-високите цени и продават на по-ниски цени. Макар че не можем да предвидим бъдещата стойност на Bitcoin, подозирам, че в бъдеще, поглеждайки към текущите цени ще видим, че тези по-ниски цени са чудесно време за купуване.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света