НАЧАЛО Други

Клиентите на Coinbase изтеглиха 37% повече отколкото депозираха през април

ОКТ. 28, 2018 16:51 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Клиентите на Coinbase изтеглиха 37% повече отколкото депозираха през април
 

Данните от базираният в Сан Франциско банков стартъп Chime наскоро разкриха, че потребителите на Coinbase сякаш спряха да hodl-ват през април, тъй като те изтеглиха 37% повече отколкото депозираха.


Това означава, че $1,37 бяха изтеглени за всеки депозиран долар.

Както съобщава Fortune, Биткойн ърите очевидно се възползваха от тренда този април, в който BTC отбеляза ръст от 33%, за да ограничат загубите си, след като бяха засегнати от мечата тенденция, в която флагманската криптовалута спадна от около 20,000 долара.

Докато клиентите на базираният в Сан Франциско Coinbase изтеглят все повече пари откакто Биткойн достигна върха си през декември, април беше първият месец, в който изтичащите пари всъщност надхвърлиха парите влизащи в обмена, като за всеки депозиран долар, 1,37 долара бяха изтеглени.

По-късно, през май, депозитите надхвърлиха тегленията отново, тъй като всеки изтеглен долар бе посрещнат с депозит от 1,10 щ.д. Главният изпълнителен директор на борсата, Брайън Армстронг, на пръв поглед намекна за данните, обяснявайки, че продължителният спад в криптовалутата "се отърва от хората, които са в него по грешни причини".
Данните на Chime се основават на поведението на около 500,000 активни клиенти - по-голямата част от които са на възраст между 25 и 35 години.


Данните, които Chime представиха, обаче, изглежда, показват, че един клас крипто инвеститори е изкаран от пазара. Онези, които вероятно са влезнали от FOMO, вероятно са ограничили загубите си през април, когато свещите станаха зелени.

Общите модели на паричните потоци показват, че инвеститорите не намират точния момент. Главният изпълнителен директор на Chime каза следното:

За съжаление, човешката природа е, че инвеститорите често купуват на най-високите цени и продават на по-ниски цени. Макар че не можем да предвидим бъдещата стойност на Bitcoin, подозирам, че в бъдеще, поглеждайки към текущите цени ще видим, че тези по-ниски цени са чудесно време за купуване.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Немски програмист дарява $1,2 милиона от своя Биткойн за политическа партия

Според базирания в Хамбург вестник Die Zeit, Мориц Шмид, разработчик на софтуер от североизточния град Грайфсвалд, е изпратил 1 милион евро (около $1,2 милиона) на зелената партия в Германия, известна...
АПР. 17, 2021 10:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света