НАЧАЛО Прессъобщения

Китовете са на вълна покупка – Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) и Algotech (ALGT) на фокус

21.03.2024 11:01 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете са на вълна покупка – Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) и Algotech (ALGT) на фокус

Сезонът на меме монетите е в ход, а Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) отбелязаха значителни печалби. Инвеститорите обаче са развълнувани от предварителната продажба на Algotech (ALGT).

Това е нов проект, който изуми пазара със своята уникалност. Търсенето на неговите токени, които са в етап на предварителна продажба, е доста голямо. Големи инвеститори вече са си осигурили над 56 милиона ALGT токена.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Впоследствие проектът е набрал над $2.2 милиона в рамките на първата седмица от стартирането на предварителната му продажба.

Рязък ръст на големите транзакции с Dogecoin (DOGE)

През последните няколко седмици Dogecoin (DOGE) показва бича тенденция. Следователно големите инвеститори са увеличили вниманието си към Dogecoin (DOGE), най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

Според данните китовете на Dogecoin са натрупали 660 милиона DOGE токена през последните 30 дни. Забележително е, че това мащабно акумулиране се е отразило положително на движението на цената на Dogecoin (DOGE). На месечната графика на цената на DOGE се е повишила със 83%. В резултат на това Dogecoin (DOGE) се търгува на цена от $0.154.

Crypto.com прехвърли над 2 трилиона Shiba Inu (SHIB) токена

Общността на Shiba Inu набира сила, тъй като пазарната стойност на SHIB се увеличи рязко. През последния месец цената на Shiba Inu (SHIB) се е покачила с повече от 184%. Следователно към момента на писане на статията Shiba Inu (SHIB) сменя собствениците си на цена от $0.00002715. Големите борси също се стремят да се възползват от този положителен резултат на Shiba Inu (SHIB).

Неотдавна водещата борса Crypto.com прехвърли между своите портфейли над 2 трилиона Shiba Inu (SHIB) токена. Според данните горещите портфейли на Crypto.Com вече съдържат над 2.9 трилиона Shiba Inu (SHIB) токена. Експертите смятат, че борсата може би акумулира Shiba Inu (SHIB) токени в очакване на по-нататъшни ценови скокове.

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) надхвърли $2 милиона

Това е нова платформа за търговия с криптовалути, базирана на усъвършенствани алгоритми. През последните години трейдърите се ориентираха към алгоритмична търговия. Този вид търговия предлага рентабилни и високочестотни сделки.

Според доклад пазарът на алгоритмичната търговия се очаква да отбележи 12% годишен темп на растеж до следващите осем години. Ето защо инвеститорите са уверени в Algotech (ALGT).

Algotech (ALGT) създава усъвършенствана платформа. В нея ще се прилагат умни стратегии за търговия. Освен това тя ще предлага отлична мащабируемост, както и лесен достъп, за да помогне на търговците да вземат печеливши решения.

Привличайки вниманието, Algotech (ALGT) ще разполага с AI ботове за търговия. Тези ботове ще позволят на търговците да коригират позициите си незабавно. В крайна сметка, това ще намали ефектите от пазарните промени и непредсказуемостта.

Algotech (ALGT) обещава да предложи стабилна инфраструктура. Освен това тя ще има удобен за потребителя интерфейс. В Algotech (ALGT) ще има няколко двойки за търговия. Платформата ще си сътрудничи с най-добрите борси за криптовалути, за да поддържа множество крипто депозити.

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) в момента е в своя втори етап, като стойността на самите ALGT токени се е увеличила с 50%. Понастоящем цената на една монета е $0.06. Интересно е, че на следващия етап тя ще достигне $0.08. Освен това експертите смятат, че стойността на един ALGT токен може да нарасне с 275% преди края на предварителната продажба.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.